x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Relax Center on kasvussa oleva kauneushoitolaketju. Relax Centerin missio on muuttaa suomalaista kauneuskulttuuria ja luoda hyvinvointi- ja kauneushoidoista matalamman kynnyksen palveluja myös arjen keskelle. Hemmottelu ja kauneushoidot ovat suomalaisten suosiossa erityisesti loma-aikoina, mutta tavoitteemme on tuoda palvelut myös isommaksi osaksi arkea. Oma aika ja itseensä panostaminen luo itsevarmuutta ja lisää hyvän olon tunnetta. Myös hotellien yhteydessä sijaitsevat toimipisteemme kutsuvat viihtymään ja rentoutumaan

Relax Center kauneushoitoloilla on 2 konseptia:

1. Relax Center; Beauty and Beyond

Sijainti:

Relax Center; Beauty and Beyond hoitola sopii kasvukeskuksiin ja kaupunkeihin.

Imago:

Beauty and Beyond hoitolat ovat tyylikkäitä city-Spa hoitoloita, jonne voi tulla vaikka “lounastauko hoitoon” tai pidempään rentoutushetkeen. Hoitolat luodaan nykyaikaisella näkökulmalla, tuotteiden laatu ja hoitojen tehokkuus näyttelevät tärkeää osaa. Beauty and Beyond hoitoloissa on myös tuotemyymälä.

Palveluvalikoima:

Beauty and Beyond hoitoloissa on laaja valikoima kosmetologin palveluja sekä ripsi-, kynsi- ja kulmapalvelut, tehokkaat anti-aging hoidot, käsi- ja jalkahoidot, hieronnat sekä parturikampaamo ja meikki studio. Beauty and Beyond hoitolassa on myös esteettisten hoitojen tarjonta alinhankkijan kautta.

Beauty and Beyond hoitolat:

Levin keskusta, hiihtäjänkuja 10, 99130 LEVI
Facebook: Relax Center
Instagram: @relaxcenter_beauty

2. Relax Center; Teema

Sijainti:

Relax Center teemahoitolat sijaitset hotellien läheisyydessä tai yhteydessä ja teema hoitola tekee yhteistyö k.o. hotellin kanssa. Teema hoitola räätälöidään ympäristöönsä sopivaksi ja palveluvalikoima luodaan ympäristöä, historiaa ja hotellia kunnioittaen.

Teema hoitolat:

Hotelli Hullu Poro, Rakkavaarantie 3, 99130 LEVI
Facebook: Relax Center Hullu Poro
Instagram: @relaxcenterhulluporo
  • Hullu Porolle yksilöity uniikki lappiteemaninen hoitola.
  • Imago: Hoitola henkii luonnon voimia ja Lapin mystiikkaa. Hoitoalueelle astuessasi kuulet joikumusiikin ja tunnet havun tuoksun. Sisustuksessa on harmaata puuta, kultaa, valkoista ja vivahteita Lapista.
  • Palveluvalikoima: Lapland Sensation Spa hoitolasta löytyy perinteisen kosmetologi hoidot, mutta imago ratsastaa räätälöidyillä Lappi Spa hoidoilla. Hoidoissa käytetään pääasiassa luonnon kosmetiikka sekä suomalaisia ja lähituotettuja raaka-aineita. Klassinen ja urheiluhieronta sekä terveyshoidot ovat myös tärkeä osa Lapland Sensation Spa hoitolaa.
Hotelli Haikon Kartano, Haikkoontie 114, 06400 PORVOO
Facebook: Relax Center Haikko
Instagram: @relaxcenterhaikko
  • Huom! Toiminta alkaa 1.1.2021
  • Relax Center Haikko jatkaa Haikon viitoittamalla tiellä laadukkailla Spa-, hyvinvointi- ja kauneushoidoilla.
  • Imago: Hoitola on ylellinen ja henkii Haikon historiaa upeine tiloine.
  • Palveluvalikoima: Relax Center Haikossa palveluvalikoiman johtotähtihoitoja ovat Spa-hoidot niin yksilöille kuin pienryhmillekin. Erikoisuutena upeat Private Spa hoitohuoneet poreammeineen. Tehokkaat ja laadukkaat kosmetologiset hoidot sekä valviran vahvistamien hierojien terveyspalvelut luovat pohjan hoitovalikoimalle.