x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

x
[tiketti-feed]

Relax Center är en växande skönhetssalongskedja. Relax Centers mål är att ändra den finska skönhetskulturen och skapa service för skönhet och välbefinnande i vardagen med lägre tröskel. Avslappning och skönhetsbehandlingar är populära under semestertider, men vårt mål är att göra behandlingarna till en del av vardagen. Egen tid och satsning på sig själv ger självsäkerhet och välbefinnande. Även våra verksamhetsställen i samband med hotell bjuder in att njuta och slappna av.

Relax Center skönhetssalonger har 2 koncept:

1. Relax Center; Beauty and Beyond

Läge:

Relax Center; Beauty and Beyond salonger är lämpliga i städer och tillväxtområden.

Image:

Beauty and Beyond salongerna är stiliga city spa salonger, som man kan komma till på en “lunchpaus behandling” eller för en längre avslappningsstund. Skönhetssalongerna har en modern inriktning med fokus på produkternas kvalitet och behandlingarnas effektivitet. Beauty and Beyond salongerna har även produktförsäljning.

Tjänsteutbud:

Beauty and Beyond salongerna erbjuder ett brett utbud av kosmetologtjänster samt nagel-, ögonfrans- och ögonbrystjänster, effektiva anti-age behandlingar, hand- och fotvård, massage, frissörstjänster och makeup studio. Beauty and Beyond salongerna erbjuder även estetiska behandlingar via samarbetspartner.

Beauty and Beyond salongerna:

Levi centrum, Hiihtäjänkuja 10, 99130 LEVI
Facebook: Relax Center
Instagram: @relaxcenter_beauty

2. Relax Center; Tema

Läge:

Relax Center temasalonger ligger belägna i samband med eller i närheten av hotell, och temasalongen samarbetar med hotellet. Temasalongen skräddarsys för att passa miljön och tjänsteutbudet skapas utgående från hotellets omgivning och historia.

Tema salongerna:

Hotell Hullu Poro, Rakkavaarantie 3, 99130 LEVI
Facebook: Relax Center Hullu Poro
Instagram: @relaxcenterhulluporo
  • Unik och specifikt för Hullu Poro skapt salong med lappländskt tema.
  • Image: Salongen utstrålar naturkraft och lappländsk mystik. Då du stiger in i salongen möts du av joikmusik och barrdoft. Inredningen präglas av grått trä, guld, vitt och lappländska nyanser.
  • Tjänsteutbud: Lappland Sensation Spa salongen erbjuder kosmetologbehandlingar, men med betoning på skräddarsydda Lappländska Spa behandlingar. Behandlingarna utförs huvudsakligen med naturkosmetik samt finländska och närproducerade råvaror. Klassisk massage och idrottsmassage samt hälsobehandlingar har även en stor roll i Lappland Sensation Spa salongen.
Hotell Haiko Gård & Spa, Haikovägen 114, 06400 PORVOO
Facebook: Relax Center Haikko
Instagram: @relaxcenterhaikko
  • Obs! Verksamheten inleds 1.1.2021
  • Relax Center Haiko fortsätter i Haikos anda med högklassiga Spa-, hälso- och skönhetsbehandlingar.
  • Image: Salongen är luxuös och utstrålar Haikos historia med sina vackra utrymmen.
  • Tjänsteutbud: Ledstjärnan på Relax Center Haiko är Spabehandlingar för både enskilda gäster och grupper. Som specialitet erbjuds Privat Spa behandlingsrum med bubbelpool. Effektiva och högklassiga kosmetologiska behandlingar samt massage och hälsotjänster utgör grunden för tjänsteutbudet.