x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Tervetuloa kausi 2020

Hullu Poron Relax Center on nykyaikainen ja nopeasti kysynnän mukaan muuntautuva kauneus- ja terveyshoitola Levillä. Valikoimasta löytyy laaja kattaus niin trendikkäitä kuin perinteisiäkin hoitoja geelikynsistä hierontaan. Kauden 2018-2019 teemaksi olemme valinneet kotimaisuuden ja lappilaisuuden.

Lapin mystiikkaa hoidoistamme on toki aina löytynyt, mutta nyt olemme lisänneet joukkoon muutaman uutuushoidon ja keränneet erityisesti tähän teemaan kuuluvat hoidot kokonaisuudeksi. Teemaan liittyen meille tulee Joulukuussa myös uusi kasvohoitosarja, täysin kotimainen luonnonkosmetiikkaan pohjautuva Ekopharma!

Tulevana viikonloppuna Levillä juhlitaan talvikauden 2018-2019 avajaisia ja myös Hullu Poron Relax Centerin puolesta haluamme toivottaa kaikki ihanat uudet ja vanhat asiakkaamme rentoutumaan, uudistumaan ja voimaan hyvin!

Lapin mystiikkaa sisältävät hoidot:
Poroparin rentoutus

Hoitaja tekee selän ja hartioiden rentouttavan hieronnan teille vuorotellen. Toinen saa alkuun rentouttavan esilämpöpakkauksen sillä välin kun toiselle tehdään hartioiden ja selän yrttiöljyhieronta. Tämän jälkeen hierotulle asetellaan jälkilämpöpakkaus ja toinen rentoutuu hieronnassa. Ihana hetki yhdessä!

Lappilainen yrttiöljyhieronta

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta tehdään lämmitetyllä lappilaisella katajaa, mesiangervoa ja siankärsämöä sisältävällä öljyllä. Aluksi tehdään ihon kuivaharjaus uudistamaan ihoa ja tehostamaan öljyn imeytymistä. Hieronta ja öljy lievittävät lihas- ja nivelkipua. Täyttä nautintoa!

Lappilainen päähieronta

Lappilainen päänhieronta on lapin mystiikalla höystetty vaihtoehto perinteiselle päähieronnalle. Hoito tehdään istuen, hoidossa käytetään öljyä, mutta asiakkaan toiveen mukaan öljyn voi jättää pois. Hoidossa käsitellään hartiat, olkapäät, korvat ja päänahka tehokkailla, mutta hellävaraisilla hieronta liikkeillä. Hoito elvyttää pään ja yläkehon verenkiertoa, rentouttaa pitkävaikutteisesti, auttaa unettomuuteen, parantaa keskittymiskykyä ja helpottaa päänsärkyä.

Lappilainen selkähieronta inkiväärikääreillä

Loistova rentoutus, mikäli ongelmana on yläselän, hartian ja niskan jäykkyys. Hoito sisältää selän ja niska-hartia alueen aineenvaihduntaa aktivoivan suolakuorinnan joka poistetaan lämpimillä inkiväärikääreillä. Tämän jälkeen tehdään selän-, haritioiden- ja niskan hieronta lämpimällä öljyllä. Hoito pehmittää ihoa, vahvistaa kehoa ja stimuloi marmapisteitä.

Lappilainen jalkahoito

Uutuus hoito, ammentaa voimansa lapin luonnosta! Lappilainen jalkahoito on täydellisen hemmotteleva ja tehokas kokonaisuus. Hoitosuunnitelma tehdään aina jalkojen tarpeen mukaan sisällyttäen mukaan hunaja-sokeri kuorinnan ja turvenaamion, kynsien siistimisen ja hieronnan lapin yrttejä sisältävällä öljyllä. Hoidon jälkeen jalkasi ovat pehmeät, kevyet ja valmiit ladulle tai vaikka tansseihin!

Turvekasvohoito

Lapin hoitoturpeella tehtävä kasvohoito puhdistaa ja ravitsee ihoa. Luonnollisen rakenteensa ansiosta se kuorii ihoa jättäen sen unelmapehmeäksi. Ekopharman luonnonkosmetiikkatuotteet täydentävät kasvohoidon.