x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti. Laitteen lisäksi hoitojen tekemiseen tarvitaan hygieenisiä kertakäyttöisiä patentoituja hoitopäitä, hoitoseerumeja ja teholiuoksia. Lisäksi tuotesarja sisältää kotihoitotuotteet, joiden avulla tehostetaan ja ylläpidetään hoidon tuloksia hoitolahoitojen välillä.

TAMMI-HELMIKUUN AJAN HYDRAFACIAL KASVOHOIDOT – 15 % TALVITARJOUSHINTAAN!

MITEN HYDRAFACIAL -KASVOHOITO TEHDÄÄN?

Ensin tehdään alkupuhdistus ja kuoritaan esiin uusi ihokerros hellän, mutta tehokkaan kuorinnan avulla.

Seuraavaksi tehdään kivuton ihonpuhdistus, jossa myös ravitaan ja kosteutetaan ihoa.

Lopuksi annetaan tehoaineiden pyörresyöttö. Iho kyllästetään antioksidanteilla ja peptideillä, jotka tekevät ihon äärimmäisen kuulaaksi.

Hydrafacial kasvohoidot (Saatavilla Porvoon keskustan ja Levin keskustan toimipisteissä)

Peruspuhdistus ja kuorinta.

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.

Peruspuhdistus ja kuorinta.

Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial-kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden. Syväpuhdistava kasvohoito, joka minimoi ihon talineritystä pienentäen samalla laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial-huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet (musta- ja valkopäät) poistetaan kivuttomasti, jolloin iho tulee samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal-happokuorinta. Hoitoa suositellaan täydennettäväksi LED-valohoidolla, jolla saadaan aikaan pitkäkestoisia tuloksia ikääntyvään tai akneihoon.

Ihon värihäiriöitä (hyperpigmentaatiota) korjaava hoito, jossa tehdään ihonpuhdistuksen, fysikaalisen kuorinnan sekä antioksidanttiseerumien syötön lisäksi tehohoito niille ihon alueille, joilla on värihäiriöitä.

Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä pigmenttimuutoksista aina syviin ryppyihin hyödyntäen Dermabuilder™ -peptidiampullia, hyaluronihappoa sekä A- ja E-vitamiinia sisältäviä tehouutteita. Hoidon aikana tehdään tarvittaessa myös GlySal™ -happokuorinta.

Koe kaikkein täydellisin HydraFacial -kasvohoito! Hoito aloitetaan kuona-aineiden poistolla lymfaterapian avulla. Iho syväkuoritaan happokuorinnan avulla, ihohuokoset tyhjennetään ja iho kosteutetaan. Iholle käytetään hoidon aikana sille sopiva tehoampulli. Hoito viimeistellään LED-valoterapialla.

Ikääntymisen ensimmäiset merkit näkyvät herkällä silmänympärysiholla. Silmänympärysiho on ohutta ja siihen tulee helposti juonteita ja ryppyjä. Myös stressi, unenpuute ja huono ruokavalio voivat näkyä silmänympärysiholla. HydraFacial Perk Eye -hoidon ainesosat, kuten hevoskastanjansiemenuute ja arnikkiuute kirkastavat ja virkistävät silmänympärysihoa saaden herkän ihon tuntumaan sileältä, kiinteältä ja kosteutetulta.

Hoitaa huulten erityisen ohutta ihoa, joka vahingoittuu ja kuivuu helposti. Hoidossa käytetään tehoseerumia, joka sisältää ainesosia kuten piparminttuöljyä ja pioniuutetta, jotka ravitsevat huulia saaden ne tuntumaan raikkailta, kosteutetuilta ja täyteläisiltä.

on tehokas ratkaisu erilaisiin iho-ongelmiin kuten aknen, rosacean ja ihon ikääntymismuutosten hoidossa sekä erilaisten esteettisten toimenpiteiden jälkihoidossa. LED-valohoito voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai yhdistää HydraFacial-kasvohoitoon. Punaista LED-valohoitopäätä voidaan käyttää tehostamaan kasvohoidon vaikutuksia ja aktivoimaan ihon toimintaa, kun taas sininen valohoito vaikuttaa tasapainottavasti rasvaiseen ja akneen taipuvaiseen ihoon.

Lymfahoito elvyttää imusuonten toimintaa. Imusuoniston kuljetuskyky kasvaa ja kuona-aineet pääsevät pois kudoksesta, joten turvotukset laskevat. Samalla parasympaattinen hermosto aktivoituu ja elimistön omat puolustusmekanismit pääsevät toimimaan paremmin. HydraFacial -laitteella tehty mekaaninen lymfa kasvoille poistaa turvotusta ja parantaa ihon kimmoisuutta.

Huomioi nämä ennen ja jälkeen HydraFacial -kasvohoidon:

Älä käytä aknelääkkeitä, kuten salisyylihappoa tai bentsoyyliperoksidia kaksi päivää ennen hoitoa. Suosittelemme, että hoitoon tullaan ilman meikkiä tai juuri levitettyä rasvaa iholla. Hoidon jälkeen kannattaa välttää kuumuutta ja hikoilua seuraavaan päivään saakka sekä vältellä voimakasta auringonpaistetta 72 tunnin ajan. Käytä kasvojen iholle sinulle suositeltua kosteusvoidetta sekä kädenlämpöistä vettä kylvyssä tai suihkussa.