x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Ripsi- ja kulmapalvelut

Kulmien muotoilu viimeistelee olemuksen.

Kulmien kestovärjäys, sisältää muotoilun.

Sisältää kulmien muotoilun.

Lash lift on täydellinen vaihtoehto, jos et halua päivittäin taivuttaa ripsiäsi tai pitää ripsienpidennyksiä. Hoidossa tehdään kestotaivutus ja kestovärjäys. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia.

Lash Lift on täydellinen vaihtoehto, jos et halua päivittäin taivuttaa ripsiäsi tai pitää ripsienpidennyksiä. Hoidossa tehdään kestotaivutus ja kestovärjäys ripsiin sekä kulmiin, sisältäen myös kulmien muotoilun. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia.

Brow Liftillä tarkoitetaan kulmakarvojen laminointia. Saat kulmakarvoistasi näyttävämmät, tuuheammat ja kauniisti muotoutuvat. Kulmakarvat muotoillaan asiakkaan toiveiden mukaan eli kulmista ei tarvitse tehdä esimerkiksi tuuheita. Täydellinen vaihtoehto, jos sinulla on hankalasti (eri suuntiin) meneviä kulmakarvoja.

Saatavilla vain Porvoon ja Levin keskustatoimipisteistä.

Sisältää kestotaivutuksen ripsiin ja ripsien värjäyksen sekä kestomuotoilun kulmiin ja kulmien värjäyksen.

Saatavilla vain Porvoon ja Levin keskustatoimipisteistä.

Ripsienpidennykset (Saatavilla vain Porvoon ja Levin keskustatoimipisteistä)

Teemme kestoripsiä / ripsienpidennyksiä pääasiassa volyymitekniikalla, mutta myös perinteiset klassiset ripset onnistuvat meillä. Klassiset ripset toteutetaan hieman paksummilla kuiduilla ja jokainen kuitu kiinnitetään yksittäin yhteen omaan ripseen. Volyymiripset tehdään erityisen ohuilla ja kevyillä ripsikuiduilla. Tämän vuoksi yhteen omaan ripseen voidaan istuttaa jopa 2-7 ripsikuitua, kun tavalliseen ripsipidennykseen voidaan istuttaa vain yksi. Näin volyymiripsillä saadaan viuhkamaiset ja tuuheammat ripset kuin tavallisilla ripsipidennyksillä, mutta lopputulos on silti luonnollinen tai näyttävä asiakkaan toiveiden mukaan. Nykyään suosiossa on myös klassisten ja volyymiripsien yhdistelmä, Hybridiripset. Nämä kaikki löytyvät valikoimastamme, valitse sinulle mieluisin vaihtoehto!

Klassiset ripset toteutetaan hieman paksummilla kuiduilla ja jokainen kuitu kiinnitetään yksittäin yhteen omaan ripseen. Lopputulokseen vaikuttaa omien ripsien määrä, tiheys ja kunto. Ripsienpidennysten ikäraja on 16v, nuoremmille emme tee edes vanhemman luvalla.

Klassiset ripset toteutetaan hieman paksummilla kuiduilla ja jokainen kuitu kiinnitetään yksittäin yhteen omaan ripseen. Lopputulokseen vaikuttaa omien ripsien määrä, tiheys ja kunto. Ripsienpidennysten ikäraja on 16v, nuoremmille emme tee edes vanhemman luvalla.

Volyymiripset tehdään erityisen ohuilla ja kevyillä ripsikuiduilla. Tämän vuoksi yhteen omaan ripseen voidaan istuttaa jopa 2-7 ripsikuitua. Lopputulokseen vaikuttaa oman ripsen tiheys, määrä ja kunto. Hybridiripset ovat klassisten ja volyymiripsien yhdistelmä. Volyymi- ja hybridiripsien ikäraja on 16vuotta, nuoremmille emme tee edes vanhemman suostumuksella.

Volyymiripset tehdään erityisen ohuilla ja kevyillä ripsikuiduilla. Tämän vuoksi yhteen omaan ripseen voidaan istuttaa jopa 2-7 ripsikuitua. Lopputulokseen vaikuttaa oman ripsen tiheys, määrä ja kunto. Hybridiripset ovat klassisten ja volyymiripsien yhdistelmä. Volyymi- ja hybridiripsien ikäraja on 16vuotta, nuoremmille emme tee edes vanhemman suostumuksella.

Ripsienpidennysten poisto.

Lash & Brow Lift

Lash Lift on täydellinen vaihtoehto, jos et halua päivittäin taivuttaa ripsiäsi tai pitää ripsienpidennyksiä. Lash Liftissä ripset taivutetaan ripsen tyvestä ylöspäin, jolloin saadaan silmiä avaava ja korostava efekti. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia.

Brow Liftissä kulmat muotoillaan ja niistä tehdään näyttävät ja tuuheamman näköiset. Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutusaineella, kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan ja ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Huomio nämä Lash & Brow Liftissä

Ikäraja on 16 vuotta. Palvelua ei edes toteuteta vanhemman luvalla alle 16- vuotiaille.

Itseruskettavien voiteiden käyttö ennen ja/tai jälkeen kestotaivutuksen ei ole suositeltavaa.

Palvelusta aiheutuvat allergiat ovat harvinaisia, mutta mahdollisia. Esimerkiksi silmäluomien iho saattaa reagoida kestotaivutusaineisiin punotuksella tai kutinalla. Reaktio on yleensä ohimenevä, mutta mikäli vaiva jatkuu, niin silloin olisi hyvä tutkia asia lääkärissä ennen seuraavaa huoltoaikaa. Reaktion jatkuvuus voi olla este huollolle. Mikäli teillä on kosmetiikka-allergiaa, niin olisi hyvä käydä allergiatestissä lääkärillä ennen palveluun tulemista.

Aktiivinen silmätulehdus

Silmätulehdusta sairastavalle emme voi tehdä kestotaivutusta.

Raskaus ja imetys

Hormonitasapaino muuttuu raskauden ja imetyksen aikana. Tämä vaikuttaa myös ihokarvoitukseen. Mikäli olet raskaana tai imetät, voi palvelun tekeminen vaikuttaa lopputulokseen, joten suosittelemme varaamaan palvelun vasta kun hormonitoiminta on tasapainottunut.

Sytostaatti- ja sädehoidot

Emme suosittele sytostaatti- tai sädehoitopotilaille kestotaivutuksen tekoa hoitojen aikana. 

 

Lash Lift toimenpiteen jälkeen

Lash Lift toimenpiteen jälkeen ripset uusiutuvat ihan normaaliin tapaan eli omia ripsiä tippuu päivittäin ja uusia kasvaa tilalle. On siis ihan normaalia, että ripsirivistössä on suorempia ja kaartuvampia ripsiä muutama viikko Lash Lift toimenpiteen jälkeen. Muutos on tapauskohtaista, koska jokaisen ripset kasvavat ja uusiutuvat omaan tahtiin. Myös hormonitoiminta ja lääkitykset vaikuttavat ripsiin, kuten myös hiuksiin ja muihin ihokarvoihin.

Yleensä ripset saa harjattua ja aseteltua rivistöön ripsivärillä, kun uusiutumista alkaa näkyä.

Uutta toimenpidettä suositellaan noin kuuden viikon päästä alkuperäisestä toimenpiteestä, että ripsiä ei rasitettaisi liikaa.

Kotihoito-ohjeet Lash Liftin jälkeen

Ripsiä ei saa kastella tai meikata ensimmäiseen 24 tuntiin toimenpiteen jälkeen, sillä se heikentää ripsien taivutuksen vaikutusta. Sen jälkeen voit käyttää normaalisti ripsiväriä. Suosittelemme kuitenkin, että et hankaa tai käytä öljypohjaisia meikinpoistoaineita ripsivärin poistamiseen, sillä ne voivat vaikuttaa taivutuksen pysyvyyteen. Poista ripsiväri harjaamalla ripsiharjalla ylöspäin suuntautuvilla vedoilla, se myös auttaa ylläpitämään kestotaivutusta pidempään.

Mikäli syöt lisäravinteita tai käytät seerumeita, jotka vaikuttavat ripsien kasvuun, taivutus voi kestää lyhyemmän aikaa. Ripsien kasvun myötä kestotaivutus katoaa vähitellen.

Yleistä tietoa ripsistä ja ripsipidennyksistä.

Normaalisti ihmisillä on noin 50-150 ripseä per silmä, joten lopputuloksissa voi olla paljon eroja riippuen asiakkaasta. Luonnonripsien normaali elinkaari on 4-12 viikkoa. Kun luonnonripsen kasvukausi päättyy, se tippuu pois. Uusi ripsi on jo alkanut kasvaa ja korvaa tippuneen ripsen. Tyypillisesti ihmiseltä tippuu 1-5 ripseä päivän aikana riippuen henkilökohtaisesta kasvusyklistä.

Pidennysripsien tippuminen on helpommin huomattavissa kuin luonnonripsien tippuminen koska ripsikuidut ovat pidemmät ja tummemmat kuin luonnonripset. Kannattaa muistaa, että ripsiä irtoaa joka päivä sekä ilman pidennyksiä että pidennysten kanssa! Pidennykset laitetaan pääasiassa niihin ripsiin, joiden kasvukausi on keskivaiheilla, jotta niistä voi nauttia pidempään kuitenkin siten, että lyhyimmät ripset jätetään rauhaan, jotta niiden kasvu ei häiriintyisi. pidennykset tippuvat pois luonnonripsien mukana, kun niiden kasvukausi päättyy. Jo ensimmäisen viikon, tai päivän aikana muutamat pidennykset saattavat tippua pois.

Luonnonripsien määrä sanelee ripsipidennyksen tuuheuden

Otsikko kertoo jo tärkeimmän. Silmien välilläkin voi olla eroa, joten aina ripsistä ei välttämättä saa yhtä tasalaatuisia. Edes volyymiripsillä ei välttämättä saavuteta täydellisen virheetöntä ripsirivistöä. Yhteen luonnon ripseen liimattavien kuitujen määrä riippuu täysin oman ripsen vahvuudesta. Hentoihin ripsiin esimerkiksi maksimimäärä on 2-3 volyymikuitua. Vahvoihin luonnonripsiin maksimimäärä on jopa 8 kuitua. Megavolyymikuituja jopa 18. Ihminen jolla on 50 luonnon ripseä, ei tietenkään voi saada yhtä tuuheita ripsiä kuin ihminen jolla niitä on 150.

Oikeanlainen pidennys? Pituus, paksuus ja kaarevuus.

Mikäli ripsikuitu on liian raskas (pitkä tai paksu tai niitä on liian monta yhdessä ripsessä), se voi viedä luonnon ripsen mennessään ennen aikojaan painovoiman voittaessa ripsen kantokyvyn.

Ripsen normaali kasvusykli saattaa tällöin häiriintyä liian painavien ripsikuitujen vuoksi. Mitä pidempää liian raskaita pidennyksiä pidetään, tämän suurempi on tietenkin riski. Mikäli esimerkiksi huomaat huoltovälin tarpeen tihentyvän merkittävästi, voi olla että pieni tauko pidennyksistä on tarpeen tai on syytä vaihtaa lyhyempään ja kevyempään kuituun. On sallittua tiedustella omien ripsien kuntoa ripsihuollossa. Me tietysti myös ilmoitamme heti jos huomaamme ripsissäsi tapahtuneen muutoksia. Jos kasvusyklissä on tapahtunut muutoksia ripsipidennysten jäljiltä, omat ripset palautuvat täysin ennalleen kun kasvusykli on tasaantunut. Tämä vie yleensä n. 6 – 8 viikkoa.

Mitä kauemmin haluat pidennyksestäsi nauttia, sitä maltillisempia pituuksia ja paksuuksia suosittelemme. Nykyään suositellaan että ripsikuitu olisi maksimissaan 3 mm pidempi kuin luonnon ripsi. Tällöin saavutetaan tarpeeksi suuri liimapinta ja pysyvyys sekä turvallisuus. Kuuntele ripsiteknikon mielipidettä, hän ajattelee aina sinun ripsiesi parasta.

Kun ripsikuidun pituus ja paksuus (kuidun paino) on oikeassa suhteessa omiin ripsiisi, voi pidennyksiä huoletta käyttää niin kauan kuin haluaa.

Huonosti tehtyjen ripsienpidennysten vaarat

Ripset kasvavat sammalla tavalla kuin kulmakarvat. Kun nypit kulmakarvojasi riittävän usein vuosien ajan, ne eivät enää kasva yhtä hyvin kuin ennen. Osa karvatupeista voi jopa kuolla kokonaan, eikä tuota enää uutta karvaa. Sama voi tapahtua myös ripsissä. Tämä tosin vaatii toistuvasti ja pitkään huonosti tehtyjä ripsiä, jotka repivät omia ripsiä pois. Myös huomattavasti liian pitkät ja painavat pidennykset rasittavat omia ripsiä ja voivat johtaa karvatuppien vaurioitumiseen. Paras keino välttää ongelmia omien ripsien kasvussa on käydä ammattilaisella joka OSAA ja myös HALUAA noudattaa turvallista tekniikkaa laittaa ripsipidennykset. Miten tunnistaa huonosti tehdyt ripset?

 • Jos pidennyskuituja/viuhkoja tippuu pois niin, että niissä on useampi oma ripsi kiinni
 • Jos ripsipidennykset tuntuvat raskailta ja möykkyisiltä
 • Jos pidennykset kääntyilevät poikittain tai jäävät killumaan ripsirivistöön vaikka näyttäisi siltä että niiden pitäisi jo tippua.
 • Jos pidennykset pistelevät luomia
 • Ne näyttävät sotkuisilta ja takkuisilta vaikka kuinka harjaisit niitä paikalleen

Asiaa ripsipidennysliimoista ja allergialiimoista

KAIKKI ripsienpidennyksissä käytettävät liimat sisältävät syanoakrylaattia, joka on kaikille pikaliimasukuisille liimoille yhteinen, liiman kiinnittävän vaikutuksen tekevä aine. Toisissa liimoissa sitä on vähän ja toisissa paljon. Liimat joissa sitä on vähemmän, eivät ole yhtä pitäviä kuin ne, joissa sitä on enemmän. Allergialiimoiksi kutsutaan vähän syanoakrylaattia sisältäviä liimoja, mutta tosiasiassa sana allergialiima on harhaanjohtava termi. Allergisoitua voi ihan mille tahansa ripsiliimalle.

Silmien punoitus hoidon jälkeen ei ole suora merkki liima-allergiasta. Liima allergia ilmenee yleensä vasta seuraavana päivänä, kun silmäluomet ovat todella turvonneet ja punaiset. Itse silmän punaisuuden aiheuttaja on lähes aina joko silmän alle laitettava aluslappu tai liiman höyry, joka ärsyttää herkkää silmän pintaa varsinkin, jos silmät räpsyvät tai niitä on vaikea pitää kiinni. Ärsytysongelmiin on olemassa ratkaisuja, joita voidaan kokeilla ilman, että on pakko luopua ripsipidennyksistä. Sen sijaan selkeä allerginen reaktio ripsiliimalle tarkoittaa, että pidennyksiä ei tule enää käyttää.

Likaa, rasvaa ja meikinjäämiä

Ripsiin ja ripsien tyveen kertyy epäpuhtauksia ihosta ja ympäristöstä. Ripsienpidennysten käyttäjät saattavat pyrkiä parantamaan pidennyksien kestoa olemalla kastelematta niitä. Tosiasiassa ripsien pesemättömyys heikentää niiden kestävyyttä ja huonoimmassa tapauksessa voi jopa altistaa tulehduksille. Mikäli ripsiä ei pestä huolellisesti päivittäin, ripsien tyveen kertynyt lika estää ripsiliiman imeytymisen luonnonripsen sisälle ja tästä syystä ripsienpidennysten kestävyys kärsii. Ripsien tyveen jäänyt lika sisältää bakteereita, jotka voivat altistaa esimerkiksi ikävälle silmäluomen tulehdukselle, eli blefariitille.

Ripsiliimat ja vesi

Ripsiliima muodostaa erittäin vahvan liimasidoksen imeytyen luonnonripsen sisälle ja asettuen luonnonripsen ja ripsikuidun-/viuhkan ympärille. Kovettunut liimasidos on 100%:n vesitiivis. Ripsiliimat kovettuvat (eli “kuivavat”, siis muuttavat muotonsa nestemäisestä kiinteäksi) ilmassa olevan kosteuden avulla.

Kastelemisen varoaika ripsien asentamisen jälkeen Meillä on käytössä ripsiliiman kuivattaja jolla olemme suihkuttaneet kevyesti kosteutta ripsillesi niiden asentamisen jälkeen. Kosteus saa ripsiliiman kovettumaan erittäin nopeasti ja tästä syystä voit kastella ripsesi vaikka välittömästi ripsien laiton jälkeen. Mikäli ripset kastellaan runsaalla vedellä heti niiden asentamisen jälkeen ilman, että liimaa on ensin kovetettu ripsiliiman kuivattajan avulla, liima “shokkikovettuu” liian nopeasti. Ripsien pesu puhdistusvaahdolla heti laiton jälkeen voi myös tehokkaasti vähentää mahdollisia allergiaoireita.

Ripsien kasteleminen juuri ennen ripsien asentamista

Ripsienpidennykset tulee asentaa aina puhtaisiin luonnonripsiin. On suositeltavaa, että ripset pestäisiin noin tunti ennen ripsien asennusta/ripsihuoltoa. Jos luonnonripsen sisällä on edelleen runsaasti kosteutta siinä vaiheessa kun ripsiä asennetaan, liiman imeytyminen luonnonripsen sisälle lakkaa, kun se tulee kosketuksiin ripsen sisällä olevan kosteuden kanssa. Tällöin riskinä on, että liima asettuu ainoastaan pintakiinnityksellä ripselle. Pintakiinnittynyt liimasidos johtaa liimasinetin enneaikaiseen murtumiseen ja tämän myötä ripsienpidennykset tipahtavat ennen aikojaan.Ammattilaisen on melko vaikeaa arvioida asiakaskohtaisesti päältä päin, onko ripsien kastelusta juuri ennen huoltoa haittaa kestävyydelle. Siitä syystä yleinen ohjeistus asiakkaille on ripsien huolellinen pesu noin tuntia ennen ripsien asennusta. Epäpuhtaisiin ripsiin pidennyksiä ei voida asentaa, sillä siitä on enemmän haittaa kuin ripsien kastelusta ennen huoltoa. Mikäli ripset on puhdistettava ja kuivattava meillä ennen huoltoa, se on väistämättä pois ripsien asentamiseen käytettävästä ajasta. Vaihtoehtoisesti varaamme palveluun pidemmän ajan ripsien puhdistamiseksi, jolloin myös joudumme laskuttamaan palvelusta hiukan enemmän. On siis erittäin suositeltavaa noudattaa tätä ohjeistusta ripsien pesusta kestävän lopputuloksen aikaansaamiseksi.

MAHDOLLISIA SYITÄ MIKSI RIPSIPIDENNYKSET EIVÄT PYSY

Asioita mihin ripsiteknikkosi pystyy työllään vaikuttamaan:

 • Kuidun pituus ja paino (liian pitkä ja painava kuitu suhteessa omiin ripsiin heikentää pysyvyyttä)
 • Kuidun kaarevuus (Jos suoraan ripseen asennetaan liian kaareva kuitu, jää liimapinta liian lyhyeksi)
 • Liiman tuoreus (meillä liimat vaihdetaan 2-4 viikon välein, valmistajan käyttöaikasuositus on max. 3kk.)
 • Asennusvaiheessa ilmankosteuden ja lämpötilan vaikutus liiman toimivuuteen. (Meillä on mittarit ja ilmankostutin tätä varten)
 • Oikeanlainen liimaustekniikka (Olemme hyvin koulutettuja ja pitkän linjan ammattilaisia)
 • Testatut ja hyväksi koetut välineet ja aineet. (Meillä käytetään korkealaatuisia ammattilaisille tarkoitettuja ripsikuituja ja huippumerkin liimaa. Merkkimme on: JB Lashes

Asioita mihin teknikko ei pysty vaikuttamaan:

 • Luonnollisten ripsien laatu. Lasimaiseen ripseen liima ei imeydy niin hyvin. Kiharaan ripseen liimasidos jää pieneksi.
 • Luonnon ripset ovat hennot ja hauraat.
 • Luonnon ripset ovat harvat, jolloin jo parin kuidun tippuminen näkyy suurena kolona.
 • Ripsien likaisuus ennen kiinnitystä (esim. ripsiväri jää helposti ripseen ja liima jää kiinni vain ripsivärin pintaan eikä imeydy luonnonripseen).
 • Pesun ja puhdistuksen jälkeen ripset eivät ole ehtineet kuivua kunnolla ennen laittoa.
 • Rasvainen iho luomissa.
 • Raskaat luomet
 • Silmien vuotaminen laittaessa
 • Huono pesu ja kotihoito
 • Työ ja harrastukset: Hikoilu tai ympäristön pölyt ja epäpuhtaudet
 • Useat lääkkeet ja valmisteet vaikuttavat ripsiin, esim. antibiootit, akne lääkkeet, kalaöljykapselit, jne
 • Sairaudet esim. kilpirauhassairaudet vaikuttavat karvan kasvuun
 • Öljypitoisten tuotteiden käyttö silmien lähellä.
 • Meikki luomella tai ripsivärin käyttö ja varomaton puhdistus.
 • Hankaus, kyyneleet, flunssa, silmätulehdukset.
 • Hormonitoiminta (raskaus/imetys/e-pillerit/stressi) vaikuttavat ripsien kuntoon.
 • Nukkuminen kasvot tyynyä vasten
 • Unissaan silmien hankaaminen.
 • Luonnonripsen kasvun nopeus ja sykli
 • Iän myötä usein myös ripset haurastuvat eivätkä kestä välttämättä samanlailla kuin nuoremmilla.

KOTIHOITO-OHJE

Laitoin jälkeen voit heti kastella ripsesi.
Meillä on käytössä Nanomister, jonka avulla liima saadaan kuivumaan nopeammin. Voit vaikka välittömästi ripsienlaiton jälkeen pestä ripsesi. Pesu saattaa jopa auttaa ehkäisemään allergiaoireita.

Puhdista ripsienpidennykset päivittäin
Ripsienpidennykset tulee puhdistaa päivittäin, koska ne keräävät paljon epäpuhtauksia varsinkin kuidun tyveen, luomen reunaan ja hoitamattomana tämä voi johtaa blefariittiin eli luomenreunan tulehdukseen. Hyvä puhdistusaine ripsienpidennyksille on Beauty wash, jota suosittelen kaikille pidennysten käyttäjille. Päivittäisellä puhdistuksella saat pidettyä myös volyymiviuhkat kauniisti auki. Likaisina ne menevät suppuun, eivätkä näytä enää yhtä kauniilta tai tuuheilta. Pelkkä vesipesu ei riitä, vaan aina tulee käyttää puhdistusainetta.

Älä käytä ripsiväriä
Ripsiväri kertyy ripsienpidennyksiin jämäkästi ja se on hankala poistaa. Volyymiripsissä ripsiväri vetää viuhkat suppuun, eivätkä ne enää avaudu kauniisti. Jos ripsiin tekisi mieli sipaista ripsiväriä kannattaa huoltoväliä lyhentää. Jos ripsienpidennyksesi eivät mielestäsi ole tarpeeksi tuuheat tai pitkät keskustele asiasta teknikkosi kanssa, sinulle voi olla mahdollista asentaa tuuheammat ripset. Varatessasi seuraavaa huoltoaikaa, valitse kolmesta tuuheusvaihtoehdosta sinulle sopivin. Volyymiripsissä myös pituutta lyhentämällä on mahdollista tehdä tuuheampia eli useampi kuituisia viuhkoja tai vastaavasti jos haluaa lisää pituutta, täytyy volyymiviuhkojen tuuheutta mahdollisesti vähentää. Teknikko ottaa huomioon omien luonnonripsiesi pituuden ja paksuuden, joka määrittää sen minkälaiset kuidut on mahdollista asentaa turvallisesti.

Muista harjata ripsiä
Harjaa ripset aamuisin ja tarpeen mukaan myös suihkun/uimisen jälkeen. Harjaamalla ripsienpidennyksiä kuidut asettuvat kauniisti oikeille kohdilleen ja irtoavat kuidut lähtevät nätisti pois.

Älä hankaa silmiä
Hankaus rasittaa turhaan pidennyksiä ja kuituja saattaa irrota ennen aikojaan omien ripsiesi kanssa tai ilman.

Ohjeet ripsien ja kasvojen päivittäiseen puhdistukseen

LashLovers on kehittänyt erityisesti ripsienpidennysten käyttäjille suunnitellun Beauty Wash puhdistustuotteen jolla puhdistetaan hellävaraisesti mutta tehokkaasti ripset sekä koko kasvojen alueen meikki. Tuote on hajustamaton ja valmistettu Suomessa. Meiltä voit ostaa kyseistä tuotetta.

Puhdista näin:

-Kastele kädet ja kasvot runsaalla vedellä.

– Annostele kämmenelle pieni, pähkinän kokoinen määrä Beauty Wash -puhdistusgeeliä.

– Hiero käsiä nopein liikkein yhteen.

-Geeli muodostaan veden kanssa tehokkaasti puhdistavan vaahdon.

-Puhdista sormilla sivellen kevyesti vaahtoa koko ripselle, tyvestä latvaa kohden.

-Huuhtele kasvot.

-Kuivaa kasvot ja ripset kevyin painalluksin.

-Harjaa ripset tarvittaessa.

Ripset pysyvät hyvin, kun muistat noudattaa kotihoito-ohjeita tarkasti. Niin kuin yllä on kerrottu, pysyvyyteen vaikuttavat kuitenkin monet seikat eikä pysyvyydelle voi antaa takeita koskaan.

Takuu

Jos oikeanlaisesta kotihoidosta huolimatta ripsiä on lähtenyt 50 % tai enemmän ensimmäisellä viikolla, ota yhteyttä välittömästi. Takuuhuolto tehdään viikon sisällä laitosta, joten reklamaatio pitää tehdä niin, että se on mahdollista! Reklamaation tekeminen edellyttää, että sinulle on asennettu ripsiteknikon suosittelemat ripset (pituus ja tuuheus). Liian pitkissä/tuuheissa ripsissä ei ole takuuta voimassa.