x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Sokerointi suomalaisella Hilla Hellä tuotesarjalla

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

LYCON-vahaus

LYCON nauttii ansaittua ihokarvojen poistoon tarkoitettujen vahojen crème de la crème -mainetta kansainvälisissä korkean tason kylpylöissä ja salongeissa yli 70 maassa. Se on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon omista kasviöljyistä. LYCON saa tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. LYCON on maailman johtava laatuvahojen valmistaja, minkä ansiosta on saavutettu erinomaisia tuloksia.

Matala lämpötila sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja miellyttävän lopputuloksen. LYCON sopii jopa kaikkein herkimmille ihoille. Ei ole ihme, että asiakkaat ja kauneudenhoitoalan ammattilaiset eri puolilla maailmaa rakastavat LYCONIA. Lisää tietoa sivuilta www.lycon.fi.

Kun käyt säännöllisesti brassissa voit valita hinnastosta “huolto” hoidon. Hoitoväli edellisestä karvanpoistosta tulisi kuitenkin olla max 5vk.

Voit valita vaihto ehdoista kulmat, ylähuuli, leuka tai posket vain YHDEN(1)

Ennen ja jälkeen vahauksen/sokeroinnin

Älä sheivaa vahattavaa/sokeroitavaa aluetta ainakaan kahta viikkoa ennen hoitoa.

Älä rasvaa ihoa samana päivänä kun olet tulossa sokerointiin tai vahaukseen.

Odota 2-3 päivää vahauksen/sokeroinnin jälkeen ennen kuin rasvaat alueen

Käytä löysempiä vaatteita välttääksesi alueen ärsyyntymistä.

Hinnasto ja ajanvaraus