x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Relax Center Haikossa on laaja valikoima erilaisia hierontahoitoja

Rentouttava hieronta on lempeä ja luonnollinen tapa tukea mielen ja kehon hyvinvointia. Rentouttava hieronta poistaa stressiä ja vaikuttaa aineenvaihduntaan vilkastuttavasti. Rentouttavissa hieronnoissa liikeradat ovat kokonaisvaltaisempia ja pehmeämpiä. Rentouttavia hierontaja ovat mm Aromahieronta, Hot Stone hieronta ja Wellness hieronta.

Klassinen hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa, lisää lihasten aineenvaihduntaa ja helpottaa lihaskireyksistä johtuvia kiputiloja. Hieronta tehdään vaihtelevin ottein, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista aktiivisen liikkujan tarpeisiin. Hieronta ja passiiviset venytykset nopeuttavat palautumista, poistavat lihas- ja kalvojännityksiä sekä lisäävät lihasten joustavuutta ja nivelten liikkuvuutta. Klassisen ja urheiluhieronnan palvelut tarjoaa Valviran hyväksymät koulutetut hierojat.

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoitomuoto, jossa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava sekä energisoiva yhteisvaikutus. Hieronnassa käytetään lämpimiä, eri kokoisia, sileäksi hiottuja basalttikiviä, jotka liukuvat ylellisen hoitoöljyn avulla ihollasi. Kuumien kivien lämmittävä vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm:n syvyyteen saakka. Lämpö vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä, lihasjumeja ja -kipuja tehokkaasti, parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Keho ja mieli rentoutuvat kokonaisvaltaisesti, stressi helpottaa ja unen laatu paranee. Valikoimassamme nyt myös 90 min mittainen Hot Stone -hieronta!

Tee varaus Haikon Kartanoon

Aromahieronta on lempeä ja luonnollinen tapa tukea kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia. Hieronnassa käytetään lämmintä öljyä johon lisätään eteeristen öljyjen tippoja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Relaxed Mind Massage on Relax Centerin oma signature hieronta, joka tekee hyvää koko keholle. Taustalla soiva rauhallinen musiikki yhdistettynä koko vartalon rentouttavaan hierontaan lämpimällä öljyllä vapauttaa kehosta stressiä ja tukkoisuutta. Kokonaisvaltaiset liikkeet ja harkittu energiapainanta vapauttaa stressiä ja kehon jännitystiloja. Rentouttava kokonaisuus viimeistellään niska-hartia decolteen käsittelyllä. Hieronnan jälkeen olosi on rentoutunut ja rauhoittunut. Suosittelemme juomaan runsaasti vettä hieronnan jälkeen.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Yhditelmä rentouttavasta päähieronnasta + jalkojen hieronnasta. Rentoutushetki joka sopii kaikille!

Tee varaus Haikon Kartanoon

Hoidossa on vaikutteita intialaisesta päähieronnasta, hoito tehdään makuuasennossa ja siinä käsitellään pään lisäksi niska-hartia aluetta.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Hieronta tehdään asiakkaan toiveiden mukaan klassissin liikkein tai urheiluhieronnaksi mukautettuna.
Klassinen hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa, lisää lihasten aineenvaihduntaa ja helpottaa lihaskireyksistä johtuvia kiputiloja. Hieronta tehdään vaihtelevin ottein, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.
Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista aktiivisen liikkujan tarpeisiin. Hieronta ja passiiviset venytykset nopeuttavat palautumista, poistavat lihas- ja kalvojännityksiä sekä lisäävät lihasten joustavuutta ja nivelten liikkuvuutta.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Lämmin kiinteä savikääre pehmentää ja rentouttaa lihakset ennen hierontaa.

Tee varaus Haikon kartanoon

Ennen ja jälkeen hieronnan

Hieronta edistää kehon aineenvaihduntaa, joten ennen hierontaa juo vettä, vältä alkoholia, älä rasvaa ihoa ennen hierontaa älä myöskään ilmaannu hierontaan suoraan hikisen jumpan jälkeen.

Hieronnan jälkeen, juo runsaasti vettä ja syö, älä rasita itseäsi liikaa.