x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Rentouttava hieronta on lempeä ja luonnollinen tapa tukea mielen ja kehon hyvinvointia. Rentouttava hieronta poistaa stressiä ja vaikuttaa aineenvaihduntaan vilkastuttavasti. Rentouttavissa hieronnoissa liikeradat ovat kokonaisvaltaisempia ja pehmeämpiä. Rentouttavia hierontaja ovat mm Harmony Aroma Massage, Relax Rituals Massage ja Whisper of Stones massage. Klassinen hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa, lisää lihasten aineenvaihduntaa ja helpottaa lihaskireyksistä johtuvia kiputiloja. Hieronta tehdään vaihtelevin ottein, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista aktiivisen liikkujan tarpeisiin. Hieronta ja passiiviset venytykset nopeuttavat palautumista, poistavat lihas- ja kalvojännityksiä sekä lisäävät lihasten joustavuutta ja nivelten liikkuvuutta. Klassisen ja urheiluhieronnan palvelut tarjoavat Valviran hyväksymät koulutetut hierojat.

30 min / 45 min / 60 min / 75 min / 90 min 

Klassinen hieronta rentouttaa kehoa ja mieltä, lisää lihasten aineenvaihduntaa ja helpottaa lihaskireyksistä johtuvia kiputiloja. Hieronta tehdään vaihtelevin ottein, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista aktiivisen liikkujan tarpeisiin. Hieronta ja passiiviset venytykset nopeuttavat palautumista, poistavat lihas- ja kalvojännityksiä sekä lisäävät lihasten joustavuutta ja nivelten liikkuvuutta. Klassisen hieronnan tarjoavat Valviran hyväksymät koulutetut hierojat.

Päähieronta on rentouttava kokemus, jossa yhdistyy pään sekä niska-hartia-decoltee alueen käsittely. Hoidossa on elementtejä intialaisesta päähieronnasta sovellettuna Relax Rituals hoitomaailman hierontaliikkeisiin. Hoito tehdään selinmakuulla.

Relax Rituals hieronta on rentouttava hieronta, jossa käsitellään myös meridiaanipisteitä. Meridiaanit pohjautuvat kiinalaiseen lääketieteeseen tuhansien vuosien taa. Hieronnassa yhdistyy rentouttavat kokonaisvaltaiset hierontaliikkeet sekä elimistöä tasapainottavat painallukset. Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoidon jälkeen olosi on maadoittunut ja rauhoittunut.

Stressiä poistava ja rentouttava hoitokokonaisuus, joka sisältää lihasjännitystä laukaisevan 45min selkähieronnan sekä rentouttavan 30 min päähieronnan. 

Tässä hoidossa koet lappilaiset hyvää tekevät elementit. Hoito alkaa Lapinrummun rummutuksella, tunnet vaipuvasi hoitopetiin ja samalla rentouttava musiikki valtaa hoitohuoneen.

Rentouttava hierontahoito selälle. Hoito aloitetaan selän suola-mänty kuorinnalla. Tämän jälkeen selkä sekä niska-hartia alue hierotaan rennoksi havupuiden eteerisiä öljyjä soveltaen. Ihana metsäinen ja maadoittava hoito. 

Hoito aloitetaan päähieronnasta (30min), jonka aikana käsitellään pään sekä niska-hartia decolteen alue. Tämän jälkeen hierotaan jalat polvista alaspäin (30min). Sekä jalkojen että päänhieronnassa hyödynnetään rentouttavia ja kehon energiapisteitä stimuloivia pisteitä ja liikkeitä. 

Rentouttavan aromahieronnan eteeriset öljyt vaihtelevat vuoden aikojen mukaan. Aromahieronta on kehoa ja mieltä rauhoittava ja hieronnassa vaihtelee pitkät rauhalliset hierontaliikkeet, joiden ansiosta hyvää tekevät eteeriset öljyt pääsevät rauhoittamaan mieltä sekä kehoamme.  

Tässä hoidossa koet lappilaiset hyvää tekevät elementit. Hoito alkaa Lapinrummun rummutuksella, tunnet vaipuvasi hoitopetiin ja samalla rentouttava musiikki valtaa hoitohuoneen.

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta tehdään lämmitetyllä lappilaisella katajaa, mesiangervoa ja siankärsämöä sisältävällä öljyllä. Hoidon aluksi tehdään ihon kuivaharjaus uudistamaan ihoa ja tehostamaan öljyn imeytymistä. Hieronta ja öljy lievittävät lihas- ja nivelkipua. Lapin yrttien tuoksu puolestaan vie aistimaailmassa puhtaiden metsien äärelle. Täyttä nautintoa!

Klassiseen kuumakivihierontaan pohjautuva rentouttava kokonaisuus päästä varpaisiin. Hoidossa samettisen pehmeät kuumat kivet tehostavat pehmeiden hierontaliikkeiden syvärentouttavaa vaikutusta.

Klassiseen kuumakivihierontaan pohjautuva rentouttava kokonaisuus päästä varpaisiin. Hoidossa samettisen pehmeät kuumat kivet tehostavat pehmeiden hierontaliikkeiden syvärentouttavaa vaikutusta. Hoidon lopuksi nautit rentouttavasta päähieronnasta.

Rentouttava hieronta nelikäsihierontana, ainutlaatuinen rentouttava kokonaisuus, jolloin hieronta tapahtuu yhtä aikaa molemmilta puolilta, tämä on pakko kokea! 

Ennen ja jälkeen hieronnan

Hieronta edistää kehon aineenvaihduntaa, joten ennen hierontaa juo vettä, vältä alkoholia, älä rasvaa ihoa ennen hierontaa älä myöskään ilmaannu hierontaan suoraan hikisen jumpan jälkeen.

Hieronnan jälkeen, juo runsaasti vettä ja syö, älä rasita itseäsi liikaa.