x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Kestopigmentointi

Huom! Kestopigmentoinnit saatavilla vain Levin keskutan toimipisteessä.

Hinnat:

  • Uudet puuteri kulmat 3h 249 €
  • Puuterikulmien vahvistus 5-12 viikon kuluttua 2h 150 €
  • Puuterikulmien vuosivahvistus 2h 199 €

Kulmakarvojen kestopigmentointi eli puuterikulmat on suosittu tapa korostaa kasvojen piirteitä ja luoda kestävät, kauniit kulmakarvat ilman meikkiä. Kestopigmentointi suunnitellaan palvelemaan asiakkaan toiveita ja lopputuloksesta on mahdollista saada sekä hyvin luonnollinen että näyttävämpi, meikatun näköinen käyttämällä enemmän pigmenttiä. Tekniikassa käytetään useampaa sävyä sekä häivytystekniikkaa, joka tekee kulmista kolmiulotteiset ja luonnolliset.

Pigmentti säilyy iholla 1–3 vuotta, jonka jälkeen hoito voidaan uusia.

TOIMENPIDE JA HOITO-OHJEET
Heti toimenpiteen jälkeen lopputulos näyttää 30–40 % tummemmalta. Paraneminen kestää 7–10 päivää, jonka aikana ylimääräinen pigmentti kuluu iholta pois. Hoidon jälkeen syntyvää hilseilyä tai rupea ei tule raapia tai irrottaa. Emme suosittele kulmien kastelemista, saunomista, hikoilua tai voiteen käyttämistä kulmilla paranemisen aikana.

Tee varaus Levin keskustaan

Huom! Kestopigmentoinnit saatavilla vain Levin keskutan toimipisteessä.
Hinnat:
  • Uudet huulet 3h 249 €
  • Huulien vahvistus 5-12 viikon kuluttua 2h 30min  200€
  • Huulien vuosivahvistus 2h 249€

Huulten kestopigmentoinnin avulla huuliin saadaan kestävä, kaunis ja huoliteltu väri, joka sopii asiakkaan luonnollisiin kasvonpiirteisiin ja ihonsävyyn. Toimenpide tehdään pigmentointikoneella, jolla huuliin lisätään väripigmenttiä. Huulten kestopigmentointi aloitetaan huulten rajoista, jonka jälkeen väriä häivytetään huulten rajojen sisäpuolelle. Käytössämme on kaksi erilaista tekniikkaa huulten kestopigmentointiin. Ensimmäisessä konsultaatiossa selvitämme, kumpi tekniikka palvelee asiakkaan toiveita parhaalla mahdollisella tavalla. Huulten kestopigmentoinnissa käytämme tutkitusti turvallisia Perma Blend -värejä. Käytössämme on laaja valikoima laadukkaita pigmenttejä, joita sekoittamalla saamme luotua asiakkaan toivoman sävyn. Voit myös tuoda mukanasi huulipunasi, jonka sävyn voimme jäljentää.

Huomioitavaa huulten kestopigmentoinnista:
– Mikäli asiakas haluaa ottaa huuliinsa täyteaineita, se tulee tehdä kuukausi ennen kestopigmentointia tai vähintään kuukausi sen jälkeen. Huomioithan, että mikäli kestopigmentointi tehdään ennen täyteaineita, pigmentti saattaa haalistua huulten ihon venymisen johdosta.
– Jos asiakkaalla on taipumus huuliherpekseen, ohjeistamme asiakasta ottamaan Aciclovir-lääkekuurin kolmen päivän ajan ennen hoitoa ja kahden päivän ajan sen jälkeen. Vaikka kestopigmentointi on täysin turvallinen toimenpide, ihon tatuoiminen aiheuttaa stressireaktion kehossa, mikä saattaa aktivoida huuliherpeksen.
– Huomioithan, että kestopigmentoinnissa vahvistamme vain huulten omaa rajaa. Kestopigmentoinnin avulla ei voi luoda huulille uutta rajausta ns. ylirajaamalla.

Tee varaus Levin keskustaan

Huom! Kestopigmentoinnit saatavilla vain Levin keskutan toimipisteessä.

Hinnat:

  • Lashliner – tyvitäyttörajaus silmiin 3h 199€
  • Tyvitäyttörajauksen vahvistus 5-12 viikon kuluttua 2h 130€
  • Silmänrajauksen vuosivahvistus 2,5h 180 €

Silmänrajauksen kestopigmentointi on suosittu tapa avata katsetta ja saada huoliteltu ilme myös meikittöminä päivinä. Saatavilla on kaksi erilaista kestopigmentointi-tekniikkaa: klassinen silmänrajauksen kestopigmentointi ja häivytystekniikka. Silmien kestopigmentointi sopii hyvin rasvaiselle iholle ja paljon urheilevalle. Se sopii erinomaisesti myös herkkäihoisille, mikäli perinteinen silmämeikki aiheuttaa ihoärsytystä.

Kestopigmentointi on mahdollista tehdä yläluomelle, alaluomelle tai ripsirajaan ja saatavilla on erilaisia värivaihtoehtoja. Päätämme sopivan tekniikan ja värin aina yhdessä asiakkaan kanssa. Konsultaatiossa otamme huomioon asiakkaan toiveet lopputuloksesta, silmän mallin sekä ihotyypin.

Silmänrajauksen kestopigmentointi säilyy iholla 1–3 vuotta, jonka jälkeen toimenpide on mahdollista uusia.

KLASSINEN SILMÄNRAJAUKSEN KESTOPIGMENTOINTI
Klassinen silmänrajaus sopii asiakkaalle, joka toivoo näyttävää lopputulosta. Tekniikka sopii erityisen hyvin nuorelle iholle, jossa on luonnollisesti enemmän kollageenia ja elastaania. Sitä ei puolestaan suositella hyvin rasvaiselle iholle. Silmänrajauksen kestopigmentointi voidaan tehdä yläluomelle, alaluomelle sekä ripsirajaan, joka antaa luonnollisen vaikutelman tuuheista ripsistä.

SILMÄNRAJAUKSEN KESTOPIGMENTOINTI HÄIVYTYSTEKNIIKALLA
Häivytystekniikalla silmänrajauksen kestopigmentoinnin tulos on luonnollisempi. Pigmentointia ei tehdä ihoon yhtä syvälle kuin klassista silmänrajausta, joten toimenpide on myös hellävaraisempi. Häivytystekniikassa pigmentoidaan ripsiraja ja väriä häivytetään yläluomelle. Lopputulos imartelee lähes kaikkia silmän muotoja.

TOIMENPIDE JA HOITO-OHJEET
Heti kestopigmentoinnin jälkeen lopputulos näyttää 30–40 % tummemmalta. Väri haalistuu lopulliseen muotoon paranemisaikana (7–10 päivää). Silmänrajausten kestopigmentoinnin jälkeen iholla saattaa esiintyä turvotusta. Hoidon jälkeen silmiä ei tule kastella viikkoon eikä silmänympärysalueella tule käyttää voiteita tai meikkiä.
Huomioithan, että piilolinssit, ripsienpidennykset ja tekoripset on poistettava ennen kestopigmentointia. Ripsienpidennykset voi ottaa takaisin vasta, kun silmänympärysalue on kokonaan parantunut.

Tee varaus Levin keskustaan

Mitä kestopigmentointi tarkoittaa?

Kestopigmentointi on kestävä ja arkea helpottava tapa tuoda esiin kasvojen luonnollisia piirteitä korostamalla silmiä, huulia tai kulmakarvoja pysyvästi tatuointia muistuttavan pigmentoinnin avulla. Pigmentti tatuoidaan ihon pintakerrokseen, joten lopputulos ei ole ikuinen, kuten perinteisellä tatuoinnilla.

Kestopigmentointi suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa yksilöllisesti palvelemaan hänen toiveitaan, samalla ottaen huomioon kasvojen luonnollinen rakenne ja ihonsävy.

Huomioithan, että kestopigmentointi vaatii kaksi hoitokertaa. Ensimmäisen hoitokerran jälkeen seurataan, miten iho reagoi pigmenttiin. Allergiset reaktiot ovat erittäin harvinaisia, mutta haluamme varmistua siitä, että pigmentointi sopii asiakkaan iholle. 6–8 viikon kuluttua ensimmäisestä hoitokerrasta suosittelemme pigmentin vahvistusta, jolloin on mahdollista muokata pigmentoinnin vahvuutta sekä muotoa.