x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Relax Center Haikossa on käytössä ainoastaan laadukkaita ja turvallisia ihonhoitosarjoja. Teemme hoitoja tehokkaalla Medik8 ihonhoitosarjalla sekä suomalaisella luonnonkosmetiikkasarja Ekopharmalla.

Hemmotteleva pikakasvohoito sis. pintapuhdistus, kuorinta, seerumi ja naamio.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Hoito suunnitellaan yksilöllisesti ihon tarpeet huomioiden, ihonpuhdistus voidaan tehdä mekaanisesti, ultraäänellä tai molempia tekniikoita yhdistellen.

Tee varaus Haikon kartanoon

Hoito räätälöidään yksilöllisesti juuri sinun ihosi tarpeet huomioiden. Aluksi keskustellaan toiveista ihonhoitoon liittyen, jonka jälkeen valitsemme ihollesi sopivat tuotteet.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Ylellinen, liftaava ja kiinteyttävä hoito jolla välittömät tulokset. Hoito tehdään tehokkailla Medik8 sarjan tuotteilla.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Täydennä kasvohoitosi ihoa pehmentävällä ja rentouttavalla käsihieronnalla.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Täydennä kasvohoitosi jalkojen virkistyksellä, siinä jalat kuoritaan ja hierotaan kevyeksi.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Erikoiskasvohoidot

Medik8 happokuorinta eli kemiallinen kuorinta tehdään aina ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan.

Ennen ensimmäistä Medik8 kemiallista kuorintaa eli happokuorintaa sinun tulee varata aika konsultaatioon, jossa kosmetologi tekee ihoanalyysin ja hoitosuunnitelman parhaiden tulosten ja turvallisuuden takaamiseksi. Konsultaatioon tulisi varata aika noin 48 tuntia ennen hoitoa.

Ennen ensimmäistä Medik8 kemiallista kuorintaa eli happokuorintaa sinun tulee varata aika konsultaatioon, jossa kosmetologi tekee ihoanalyysin ja hoitosuunnitelman parhaiden tulosten ja turvallisuuden takaamiseksi. Konsultaatioon tulisi varata aika noin 48 tuntia ennen hoitoa

DMK-ENTSYYMITERAPIA, Koe entsyymien voima!

Ainutlaatuinen ja jäljittelemätön DMK-entsyymiterapia soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit, jonka ansiosta saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia.

Uniikki hoitomenetelmä kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu-ihosta tulee kiinteä, hyvinvoiva, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä!

Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin! Mikään muu hoito maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta. DMK-KOTIHOITOTUOTTEET DMK:n kotihoitotuotteet toimivat yhteistyössä ihon kanssa eivätkä ainoastaan sen pinnalla. Tuotteet sisältävät biokemiaa, jonka iho tunnistaa kaltaisekseen. Tämän vuoksi saavutetaan hämmästyttävän hyviä tuloksia. Kotihoito tuotteet toimivat konseptin SUOJAUS (PROTECT) ja YLLÄPITO (MAINTAIN) osa-alueilla. Koulutettu DMK-terapeutti räätälöi kullekin asiakkaalle parhaiten soveltuvan kotihoito-ohjelman. Tuotteiden valintaan vaikuttavat mm. ihon kunto, etninen tausta, hormonitoiminta, sekä asetetut hoitotavoitteet. Parhaimmat hoitotulokset saavutetaan aina ammattihoitojen-ja kotihoitotuotteiden yhdistelmällä.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Veitsetön kasvojen kohotus! Hemmottelua ja tehoa samassa paketissa!

Zoner on vallankumouksellinen laite, joka on suunniteltu torjumaan kasvojen, kaulan, decolleten ja vartalon ihon ikääntymistä tehokkaasti ja nopeasti.

​Zoner antiage trilogy pitää sisällään 3 keskeistä tekniikkaa, joilla voidaan ehkäistä ikääntymisen merkkejä:

1.INFRAPUNA BIOSTIMULAATIO: ​Ihosolujen aktivointi

2.RADIOFREKVENSSI: Kasvojen ilmeen kohotus

3.MESOPORAATIO: Neulaton ihotyypille sopivan tehoampullin imeyttäminen​

 

1. Infrapuna Biostimulaatio:

INFRAPUNA parantaa kudoksen hapenottokykyä tämän seurauksena kudoksen aineenvaihdunta ja korjausmekanismin aktivoituu

​​Vaikutukset:

Parantaa kudoksen rakennetta

Madaltaa juonteita

Parantaa ihon sävyä

Ehkäisee couperosan syntyä ja vaalentaa jo olemassa olevaa punoitusta

Parantaa soluaineenvaihduntaa pintakerroksissa

Aktivoi kuona-aineiden poistumista

Antibakteerinen vaikutus

 

Radiofrekvenssi:

RADIOFREKVENSSI vaikutus kohdistuu kollageenisäikeiden uudistumiseen tieteellisesti todistettu TÄYTTÄVÄ JA LIFTAAVA VAIKUTUS.

 

Hoidon teho on välittömästi havaittavissa käsittelyn jälkeen ja vaikutus jatkuu progressiivisesti seuraavat 4-6 kuukautta

 

Vaikutukset:

Hoidettavan kudoksen mikroverenkierto ja soluaineenvaihdunta paranevat, kun kudoksen lämpötilaa nostetaan.

Käsittelyn vaikutus näkyy kohonneina kasvonpiirteinä sekä juonteiden madaltumisena jo ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien

Kiinteyttää hoidettua ihokudosta

 

Mesoporaatio:

MESOPORAATIO parantaa väliaikaisesti solukalvon läpäisyttää. Elektronisten impulssien avulla muodostetaan elektroporaatiokanavia jotka mahdollistavat aktiivisten aineiden kulun syvemmälle.

 

​Vaikutus:

Torjuu ja ehkäisee ihon ikääntymistä

Vähentää epäpuhtaan ihon ongelmia

Vaalentaa pigmenttihäiriöitä

Palauttaa ihon kosteustasapainon

Rauhoittaa punaisuutta ja vahvistaa mikroverenkiertoa

Jäntevöittää ja kohottaa kasvojen ja vartalon ihoa

Vähentää selluliitin aiheuttamia esteettisiä haittoja lipolyyttisesti.

SUOSITUS SARJAHOITONA  4-6 HOITOKERTAA 10 PÄIVÄN VÄLEIN

Zoner Kasvohoitojen Jaksotus

SUOSITUS: 4-6 hoitokertaa 10päivän välein ihotyypin sekä ikääntymisen merkkien mukaan.

​HUOM! Radiofrekvenssi ei tule tehdä useammin kuin päivän välein. Hoitoa voidaan kuitenkin tehdä tarpeen mukaan ilman Radiofrekvenssi-vaihetta maksimissaan 3 kertaa viikossa. Sarjahoidon jälkeen voidaan tehdä ylläpitävänä hoitona kerran kuussa.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Medik8 ihonhoito sarja perustuu CSA -filoisofiaan.

“Uskomattoman yksinkertainen ja tieteeseen perustuva metodi – joka yksinkertaisesti toimii.
CSA-metodi on iloksemme kasvattanut jatkuvasti suosiotaan ja tullut suuremmankin yleisön tietoisuuteen. Käytä C-vitamiinia ja aurinkosuojaa (sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä. CSA – niin helppoa. Huolehtimalla ihostasi ja noudattamalla yksinkertaista CSA-filosofiaamme, voit näyttää 40-vuotiaalta ollessasi 50-vuotias.”

Medik8 ihonhoito sarjasta saatavilla on myös Happohoido eli kemialliset kuorinnat.

Medik8 on kehittänyt monipuolisen valikoiman kuorintahoitoja. Ne sisältävät Time Release -teknologian, joka minimoi ihoärsytystä sekä tekee hoidosta miellyttävämmän. Jos sinulle ei ole tehty aikaisemmin kemiallisia kuorintoja niin varaa ensin aika konsultaatioon, niin suunnittelemme sinulle sopivimman hoidotkokonaisuuden.

Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.

Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talineritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

Soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talineritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi, tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

Suunniteltu erittäin herkän ihon hoitoon ja punoitukseen taipuvaiselle iholle. Tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.

 

Erittäin hellävarainen kuorinta soveltuu erinomaisesti herkän silmänympärysihon ikääntymisen merkkien hoitoon.

Ennen kemiallista kuorintaa varaa konsultaatio aika, jolloin suunnittelemme sopivan kuorinnan ja testaamme kuorinnan sopivuutta. Ennen kemiallista kuorintaa ihoa on hyvä valmistella hoitoa varten Medik8 tuotteilla, käytä C vitamiini seerumia aamuin ja A-vitamiini seerumia illoin.

Kotihoitotuotteina kolme päivää kemiallisen kuorinnan jälkeen:

AAMU:

Calmwise Soothing Cleanser, Hydr8 B5, C-vitamiiniseerumi, Ultimate Recovery Intense, Physical Sunscreen

ILTA:

Calmwise Soothing Cleanser, Hydr8 B5, A-vitamiiniseerumi, Ultimate Recovery Intense

Kyllä:

●Hoida ihoa hellävaraisesti (älä käytä kasvokintaita, tai-sieniä)

●Anna ihon kuoriutua luonnollisesti, älä revi irtoavaa ihoa

●Vältä auringossa oleskelua

●Levitä SPF huolellisesti iholle, jopa pilvisellä ilmalla. Jos oleilet auringossa, SPF tulee lisätä iholle joka toinen tunti.

●Jos sinulla on taipumusta hyperpigmentaatioon, on suositeltavaa käyttää White Balance Brightening Serumia tulehduksen jälkeisen hyperpigmentation minimoimiseksi ennen kemiallista kuorintaa ja sen jälkeen.

Ei:

●Älä altista ihoa auringolle tai UV-lampuille

●Vältä iholle jätettäviä AHA, BHA tai fysikaalisia kuorintoja viikon ajan kemiallisen kuorinnanjälkeen

●Vältä pois huuhdeltavia AHA ja BHA puhdistustuotteita 3 päivää kemiallisen kuorinnan jälkeen

●Vältä meikkiä vähintään 12 h kemiallisen kuorinnan jälkeen

●Vältä itseruskettavia tuotteita vähintään viikon ajan kemiallisen kuorinnan jälkeen

●Vältä lämpöhoitoja (myös sauna) vähintään 24 hkemiallisen kuorinnan jälkeen

●Vältä uimista ja hikoilua vähintään 24 h kemiallisen kuorinnan jälkeen. Kolmen päivän kuluttua voit palata normaaleihin ihonhoitorutiineihisi, vältä kuorintatuotteita vähintään viikon ajan kemiallisen kuorinnan jälkeen.

Medik8 kemia

Diego Dalla Palma=Hoitojen punainen lanka on ajatus solutasapainosta. Solumyrkkyjen ja muiden haitallisten aineiden takia solut ovat ”tukossa”, eivätkä pysty kommunikoimaan kunnolla keskenään ja toimimaan optimaalisesti. Epätasapaino näkyy ihon sameutena, kuivuutena, rasvoittumisena, herkistymisenä ja ennenaikaisina juonteina.

100% suomalainen Ekopharma on tehty suomalaiselle iholle

EKOPHARMA on kotimainen ammattikosmetiikkasarja, jossa käytetään kotimaisia lähituotettuja raaka-aineita. Tuotteisiin on valittu aktiiviaineiksi kotimaisia marjoja ja kasviuutteita, joihin sarjan teho perustuu. Kaikki EKOPHARMA-tuotteet valmistetaan alusta loppuun Suomessa suomalaiselle iholle.