x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Relax Center hoitoloissa on käytössä ainoastaan laadukkaita ja turvallisia ihonhoitosarjoja. Teemme hoitoja tehokkaalla Medik8 ihonhoitosarjalla sekä suomalaisella luonnonkosmetiikkasarja Ekopharmalla.

Puolen tunnin kirkastava kauneushetki kasvoille. Sisältäen alkupuhdistuksen, kuorinnan, kirkastavan naamion (naamion aikana nautit rentouttavasta päähieronnasta), seerumin ja suojavoiteen. Kosmetologi valitsee tuotteet ihotyypin mukaisesti. Sopii myös nuoren (alle 18v) ihonhoidoksi.

Tässä hoidossa koet lappilaiset hyvää tekevät elementit. Hoito alkaa Lapinrummun rummutuksella, tunnet vaipuvasi hoitopetiin ja samalla rentouttava musiikki valtaa hoitohuoneen.

Koe äitimaan voima ihollasi. Tämä Kasvohoito ammentaa voimansa Suomen luonnosta. Sisältää alkupuhdistuksen, marjaisan kasvohieronnan, ohimoiden painelut vuorikristallin kivellä, kirkastavan ja hormoonitoimintaa tasapainottavan turvenaamion loppusilauksen kasvoillesi tuo vadelmainen suojavoide.

Relax Rituals kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille. Hoidon aluksi kosmetologi analysoi ihon ja valitsee käytettävät tuotteet. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihoa elvyttävän kasvohieronnan ja niskahartia decolteen hieronnan, jossa käytetään myös Hot stones laavakiviä. naamion, seerumin ja suojavoiteet. Naamion aikana nautit rentouttavasta päänahanhieronnasta.

Hoito sopii hyvin epäpuhtaalle iholle. Syväpuhdistava kasvohoito toteutetaan ihon yksilölliset tarpeet huomioiden. Sisältäen alkupuhdistuksen kuorinnan, ihonpuhdistuksen ultraäänellä tai mekaanisesti, tasapainottavan naamion, seerumin ja suojavoiteet. Naamion aikana nautit rentouttavasta niska-hartia decoltee hieronnasta, jossa käytetään myös Hot Stones laavakiviä.

Relax Rituals ylellinen kasvohoito sopii sinulle, joka kaipaat tehoa sekä pidempää rentoutumishetkeä. Hoidossa käytetään erikoislinjojen liftaavia ja pro-age tuotteita. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kaksoiskuorinnan (ihotyypin mukainen tuotteellinen + ultraäänikuorinta), liftaavan kasvo-decoltee-hartiahieronnan maustettuna laavakivillä, ylellisen naamion, seerumin imeytyksen ultraäänellä, kulmien muotoilun ja suojavoiteet. Naamion aikana nautit rentouttavasta päähieronnasta. 

Täydennä kasvohoitosi ihoa pehmentävällä ja rentouttavalla käsihieronnalla.

Täydennä kasvohoitosi jalkojen virkistyksellä, siinä jalat kuoritaan ja hierotaan kevyeksi.

Erikoiskasvohoidot saatavilla vain Haikon kartanossa

TAMMI-HELMIKUUN AJAN ERIKOISKASVOHOIDOT – 15 % TALVITARJOUSHINTAAN!

DMK-ENTSYYMITERAPIA, Koe entsyymien voima!

Ainutlaatuinen ja jäljittelemätön DMK-entsyymiterapia soveltuu kaikenlaisille ihoille ja kaikkiin iho-oireisiin. Parantaa ihon toimintaa aktivoimalla ihon omat entsyymit, jonka ansiosta saavutetaan pitkäaikaisia ja hämmästyttävän hyviä tuloksia.

Uniikki hoitomenetelmä kuntouttaa ihosi toimimaan jälleen nuoren ja terveen ihon tavoin. Verenkierto tehostuu ja hapensaanti sekä lymfan toiminta paranee. Kuollut ihosolukko, myrkyt ja vapaat radikaalit poistuvat. Solujen toiminta ja kollageenin tuotanto aktivoituu-ihosta tulee kiinteä, hyvinvoiva, tasainen ja kaunis. Se suorastaan hehkuu terveyttä!

Tulokset ovat pitkäkestoisia, sillä ihosi vahvistuu sisältäpäin! Mikään muu hoito maailmassa ei tuota samanlaista vaikutusta. DMK-KOTIHOITOTUOTTEET DMK:n kotihoitotuotteet toimivat yhteistyössä ihon kanssa eivätkä ainoastaan sen pinnalla. Tuotteet sisältävät biokemiaa, jonka iho tunnistaa kaltaisekseen. Tämän vuoksi saavutetaan hämmästyttävän hyviä tuloksia. Kotihoito tuotteet toimivat konseptin SUOJAUS (PROTECT) ja YLLÄPITO (MAINTAIN) osa-alueilla. Koulutettu DMK-terapeutti räätälöi kullekin asiakkaalle parhaiten soveltuvan kotihoito-ohjelman. Tuotteiden valintaan vaikuttavat mm. ihon kunto, etninen tausta, hormonitoiminta, sekä asetetut hoitotavoitteet. Parhaimmat hoitotulokset saavutetaan aina ammattihoitojen-ja kotihoitotuotteiden yhdistelmällä.

Veitsetön kasvojen kohotus! Hemmottelua ja tehoa samassa paketissa!

Zoner on vallankumouksellinen laite, joka on suunniteltu torjumaan kasvojen, kaulan, decolleten ja vartalon ihon ikääntymistä tehokkaasti ja nopeasti.

​Zoner antiage trilogy pitää sisällään 3 keskeistä tekniikkaa, joilla voidaan ehkäistä ikääntymisen merkkejä:

1.INFRAPUNA BIOSTIMULAATIO: ​Ihosolujen aktivointi

2.RADIOFREKVENSSI: Kasvojen ilmeen kohotus

3.MESOPORAATIO: Neulaton ihotyypille sopivan tehoampullin imeyttäminen​

 

1. Infrapuna Biostimulaatio:

INFRAPUNA parantaa kudoksen hapenottokykyä tämän seurauksena kudoksen aineenvaihdunta ja korjausmekanismin aktivoituu

​​Vaikutukset:

Parantaa kudoksen rakennetta

Madaltaa juonteita

Parantaa ihon sävyä

Ehkäisee couperosan syntyä ja vaalentaa jo olemassa olevaa punoitusta

Parantaa soluaineenvaihduntaa pintakerroksissa

Aktivoi kuona-aineiden poistumista

Antibakteerinen vaikutus

 

Radiofrekvenssi:

RADIOFREKVENSSI vaikutus kohdistuu kollageenisäikeiden uudistumiseen tieteellisesti todistettu TÄYTTÄVÄ JA LIFTAAVA VAIKUTUS.

 

Hoidon teho on välittömästi havaittavissa käsittelyn jälkeen ja vaikutus jatkuu progressiivisesti seuraavat 4-6 kuukautta

 

Vaikutukset:

Hoidettavan kudoksen mikroverenkierto ja soluaineenvaihdunta paranevat, kun kudoksen lämpötilaa nostetaan.

Käsittelyn vaikutus näkyy kohonneina kasvonpiirteinä sekä juonteiden madaltumisena jo ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien

Kiinteyttää hoidettua ihokudosta

 

Mesoporaatio:

MESOPORAATIO parantaa väliaikaisesti solukalvon läpäisyttää. Elektronisten impulssien avulla muodostetaan elektroporaatiokanavia jotka mahdollistavat aktiivisten aineiden kulun syvemmälle.

 

​Vaikutus:

Torjuu ja ehkäisee ihon ikääntymistä

Vähentää epäpuhtaan ihon ongelmia

Vaalentaa pigmenttihäiriöitä

Palauttaa ihon kosteustasapainon

Rauhoittaa punaisuutta ja vahvistaa mikroverenkiertoa

Jäntevöittää ja kohottaa kasvojen ja vartalon ihoa

Vähentää selluliitin aiheuttamia esteettisiä haittoja lipolyyttisesti.

SUOSITUS SARJAHOITONA  4-6 HOITOKERTAA 10 PÄIVÄN VÄLEIN

Zoner Kasvohoitojen Jaksotus

SUOSITUS: 4-6 hoitokertaa 10päivän välein ihotyypin sekä ikääntymisen merkkien mukaan.

​HUOM! Radiofrekvenssi ei tule tehdä useammin kuin päivän välein. Hoitoa voidaan kuitenkin tehdä tarpeen mukaan ilman Radiofrekvenssi-vaihetta maksimissaan 3 kertaa viikossa. Sarjahoidon jälkeen voidaan tehdä ylläpitävänä hoitona kerran kuussa.

Sisältäen alkupuhdistuksen, kasvojen kuorinnan, radio frekvenssin ja naamion sekä loppuvoiteet.

Tehokkaasti ihoa kiinteyttävä ja tasoittava laitehoito, jonka teho perustuu energiaan, joka lämmittää ihon kaikkia kerroksia, lisäten kollageenin muodostusta ihossa.

Näkyviä tuloksia saadaan jo ensimmäisellä hoitokerralla. Parhaimmat tulokset saadaan 4-8 kerran sarjahoidolla 10 päivän välein suoritettuna. Ylläpitohoidot suositellaan 1-2 kuukauden välein.

Radiofrekvenssihoito lisää kollageenin ja elastaanin muodostusta, mikä on ihon kiinteytymiselle olennaista. Solukalvojen läpäisevyys paranee ja entsyymitoiminta aktivoituu. Pintakapillaarit ja rasvasolut kutistuvat. Lämpö parantaa verenkiertoa ja kuona-aineet poistuvat kudoksista paremmin. Tuloksena on tasaisempi ja kauniimpi iho. Pienet juonteet tasoittuvat, kun iho kiinteytyy ja tiivistyy. Hoito palauttaa iholle luonnollisen tasapainon, vähentää vapaita radikaaleja ja parantaa lymfanestekiertoa.

Radiofrekvenssihoidolla hoidetaan silmänympärysalueen ryppyjä, huultenympäryksen ryppyjä sekä otsaryppyjä. Kiinteytetään voimakkaampien juonteiden alueita ja veltostunutta ihoa kokonaisuudessaan. Hoito pienentää laajentuneita ihohuokosia ja paikallisia rasvakertymiä, kuten kaksoisleukaa.

Radiofrekvenssihoito on turvallista ja kivutonta , se tuntuu miellyttävänä lämpönä iholla.

Hoito sopii useimmille. Hoitoa ei suositella raskaana oleville, ihosairautta, vaikeaa yleissairautta tai syöpää sairastaville.

Timanttihionta on ihoa uudistava, tasoittava ja kirkastava erikoiskasvohoito, jonka avulla kuoritaan iholta kuollutta pintasolukkoa. Hoito kirkastaa ihoa, tekee siitä sileämmän näköisen, kuorii sarveissolukkoa ja mahdollista hoitoaineiden paremman tehon. Hoidon jälkeen ei ole toipumisaikaa ja mahdollinen lievä punoitus laskee parissa tunnissa.

Kuorinnan hoitopäiden ja säädettävän imun ansiosta hoidon tehokkuutta voidaan säädellä eri ihotyyppien ja hoitotavoitteiden mukaan. Sarjahoitona saadaan parhaimmat tulokset esim. 4- 6 hoitokertaa 1/vko. Jo ensimmäisen kerran jälkeen iho näyttää sileämmältä ja kirkkaammalta.

Timanttihionta tasoittaa pintajuonteita, aknearpia ja minimoi ihohuokosia; tasoittaa pigmenttimuutoksia ja ihon väriä.

Timanttihionnan kontraindikaatiot ovat erittäin ohut ja herkkä iho, pahanlaatuiset ihonmuutokset, psoriaasi, herpes, syöpä.

Medik8 ihonhoito sarja perustuu CSA -filosofiaan.

“Uskomattoman yksinkertainen ja tieteeseen perustuva metodi – joka yksinkertaisesti toimii.
CSA-metodi on iloksemme kasvattanut jatkuvasti suosiotaan ja tullut suuremmankin yleisön tietoisuuteen. Käytä C-vitamiinia ja aurinkosuojaa (sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä. CSA – niin helppoa. Huolehtimalla ihostasi ja noudattamalla yksinkertaista CSA-filosofiaamme, voit näyttää 40-vuotiaalta ollessasi 50-vuotias.”