x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Medik8

Beautiful Skin for Life – Medik8 ihonhoitosarjan tavoite on auttaa sinua saavuttamaan kaunis ihon koko elämäsi ajaksi.

Kuinka? Vuonna 2009 Medik8 kehitti CSA filosofian. Uskomattoman yksinkertainen ja tieteeseen perustuva metodi – joka yksinkertaisesti toimii.
CSA-metodi on kasvattanut jatkuvasti suosiotaan ja tullut suuremmankin yleisön tietoisuuteen. Käytä C-vitamiinia ja aurinkosuojaa (sunscreen) päivällä ja A-vitamiinia yöllä. CSA – niin helppoa.

CSA -filosofia

Huolehtimalla ihostasi ja noudattamalla yksinkertaista CSA-filosofiaa (C-vitamiini, aurinkosuoja, A-vitamiini), voit näyttää 40-vuotiaalta ollessasi 50-vuotias.

C-VITAMIINI

Hyvin formuloitu, stabiloitu C-vitamiini tarjoaa iholle todella tärkeitä ja sitä suojaavia antioksidantteja. Se myös edesauttaa ihoa pysymään tasaisena ja kirkkaana stimuloimalla kollageenituotantoa ja estämällä pigmenttimuutosten syntyä. Käytä C-vitamiinia aamuisin saadaksesi koko päivän kestävä suoja jokapäiväisiä haitallisia ympäristötekijöitä vastaan, jotka voivat aiheuttaa ihon ennenaikaista ikääntymistä.

AURINKOSUOJA – SUNSCREEN

Arviolta 80 % ihon ikääntymisen merkeistä on auringon aiheuttamaa. Valitettavasti auringon iholle aiheuttama vahinko ei vaadi edes aurinkoista säätä. Jos ulkona on valoisaa, voivat auringon haitalliset säteet silti tavoittaa sinut. Jopa pilvisellä säällä noin 50 % UV-säteilystä pääsee iholle. Nuorekkaan ihon säilyttämiseksi onkin erittäin tärkeää käyttää päivittäin laadukasta ja hyvin suojaavaa aurinkovoidetta. Tietäen aurinkosuojan merkityksen ja olennaisuuden ihon hyvinvoinnin kannalta, Medik8 tarjoaa valikoiman kevyitä, mutta tehokkaita aurinkovoiteita, jotka sekä suojaavat että ravitsevat ihoa. Huippulaadukkaat ja tarkoin kehitetyt Medik8-aurinkovoiteet eivät tunnu tahmeilta tai rasvaisilta, toisin kuin voiteet, joita olet luultavasti tottunut käyttämään. Todennäköisesti et edes huomaa, että ylellinen päivävoiteesi sisältää aurinkosuojan.

A-VITAMINI

A-vitamiinin (eli retinolin) asiantuntijana Medik8 on kehittänyt useita yövoiteita ja seerumeita, jotka elävöittävät ja nuorentavat ihoa nukkuessasi. A-vitamiini on kaikista tärkein raaka-aine anti-ageing tuotteissa. Sillä on useita ihoa hyödyttäviä ominaisuuksia, kuten ihosolujen uusiutumisen nopeuttaminen ja talin erityksen vähentäminen. On kuitenkin tärkeää, että A-vitamiini on stabiloitu ja että sen vapautuminen on kontrolloitua. Näin optimoidaan sen tehokkuus ilman ihoärsytystä.

Nuorentavan anti-ageing ihonhoidon ei tarvitse olla monimutkaista – eikä sen pitäisikään olla. Seuraamalla yksinkertaista CSA filosofiaamme me autamme sinua parantamaan sekä ihosi ulkonäköä että tuntumaa; ihosi on terve, hyvinvoiva ja nuorekas.

Yksilöityä ihonhoitoa Medik8 ihonhoitotuotteilla

Relax Center toimipisteissä on kaikki Medik8 perus ihonhoitosarjan tuotelinjat ja kasvohoito toteutaan aina asiakkaan ihotyypin, ihon tilanteen ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Toteutamme hoidon aina ihosi tarpeen mukaan ihoanalyysin ja asiakashaastattelun pohjalta. Saat myös mukaasi jälkihoito-ohjeet ja tuotesuosittelut.

Näistä linjoista valitsemme tuotteet ihollesi:

Calming

Hellävarainen, rauhoittava kasvohoito, mikä rauhoittaa välittömästi tulehtunutta, kuumottavaa, punoittavaa, herkää ja ärtynyttä ihoa hyödyntäen älykkäitä ihoa palauttavia hoitoratkaisuja. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen,entsymaattisen kuorinnan, hieronnan, rauhoittavat seerumit, hyaluronihappo-tehonaamion, hoitovoiteet, kerta-annoksen Retinol 3TR Intense kotiin käytettäväksi.

CLARITY

Syväpuhdistava kasvohoito on kohdistettu rasvaiselle, ongelmaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Talineritystä tasapainottavat tuotteet rauhoittavat ja palauttavat puhtauden tunteen iholle. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen,entsymaattisen kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen, hieronnan, naamion, seerumit, hoitovoiteet. Kerta-annoksen Crystal Retinal 3 kotiin käytettäväksi.

DEEP HYDRATION

Kokonaisvaltaisesti ihoa ravitseva ja pehmittävä kasvohoito palauttaa elinvoiman samealle-, hilseilevälle iholle sekä iholle jonka suojamekanismi on heikentynyt. Hellävarainen kuorinta tukee kokonaisvaltaista ja pitkäkestoista syväkosteuttavaa vaikutusta. Hoito sisätää tuplapuhdistuksen, entsymaattisen että mekaanisen kuorinnan, hieronnan, naamion, seerumit, hoitovoiteet, Crystal Retinal 3 kerta-annoksen kotiin tehostamaan hoidon vaikutusta.

PLATINUM

Rentouttava ja nuorentava kasvohoito jonka platinalla tehostettu Age Defying Platinum Mask kohottaa,uudistaa ja kiinteyttää ihoa tehden ihosta nuorekkaan ja hyvinvoivan. Hoito sisältää tuplappuhdistuksen, entsymaattisen sekä mekaanisen kuorinnan, hieronnan, tehonaamion, seerumit sekä hoitovoiteet, kerta-annoksen Crystal Retinal 3 kotiin käytettäväksi.

PORE REFINING

Kohdistetut aktiiviaineet ja hellävarainen kuorinta vähentävät tukkeumia ja edesauttavat saavuttamaan tasaisemman ihon ilman näkyviä, laajentuneita huokosia. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen, mekaanisen sekä entsymaattisen kuorinnan, hieronnan, seerumit, naamion, hoitovoiteet, kerta-annoksen Crystal Retinal 3 kotiin käytettäväksi.

GLOWING

Ylellinen, heleyttävä hoito kirkastaa ihon. Tuloksellinen kasvohoito vaalentaa olemassa olevaa pigmentaatiota ja kirkastaa epätasaista ihonsävyä. Hoito sisältää tuplapuhdistuksen, mekaanisen sekä entsymaattisen kuorinnan, hieronnan, vaalentavat seerumit, tehonaamion, hoitovoiteet, kerta-annoksen Retinol 3 TR seerumia kotiin käytettäväksi.