x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Fysioterapia palvelut

Fysioterapiaa saatavilla vain Porvoon keskustassa ja Haikon Kartanossa.

Fysioterapia on terapiaa, jonka keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Yleensä fysioterapian toimenpiteet kohdentuvat vamman, sairauden, tapaturman tai ikääntymisen aiheuttamaan alentuneen toimintakyvyn edistämiseen fysioterapeuttisen ohjauksen ja neuvonnan, terapeuttisen harjoittelun keinoin.
Fysioterapiassa arvioidaan kuntoutujan terveyttä, liikkumista, toimintakykyä ja toimintarajoitteita hänen toimintaympäristössään. Arvioinnin perusteella laaditaan fysioterapiasuunnitelma, jota myös seurataan. Fysioterapeutti arvioi myös apuvälinetarvetta ja ohjaa niiden käyttöä. Myös kotikuntoutus mahdollista. Kuntoutujaa aktivoidaan ja ohjataan ottamaan itse vastuuta omasta terveydestään, toimintakyvystään ja niiden edistämiseen liittyvistä valinnoista yhteistyössä muiden asiantuntijoiden kanssa.
Fysioterapiaan voi tulla kuka vain, joka haluaa vaikka kunnon kohotusta, stressin hellittämistä, rentoutusta, tuntee tarvitsevansa ohjausta, tai tarvitsee apua painon pudotukseen. Fysioterapiaa on saatavilla Haikon Kartanon ja Porvoon keskustan toimipisteissä.

Fysioterapia

Fysioterapia hoidot sisältävät ohjausta, neuvontaa ja kuntoutusta.

Fysioterapia
60 min – 65 €

Fysioterapeutin hoitoon voit tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Peruutukset fysioterapian vastaanotolle vähintään 24 h ennen vastaanottoajan alkua. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai peruuttamattomasta ajasta veloitamme varatun hinnan täysimääräisesti.