x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Duo-hoidot

Duo-hoidoissa pääset rentoutumaan yhdessä rakkaasi tai ystäväsi kanssa. Duo-hoidot ovat erinomainen tapa irtautua arjesta. Hetki täynnä rentoutumista, lämpöä ja hetken yhteistä aikaa. Olemme suunnitelleet valmiita Duo-hoitopaketteja, mutta lähes kaikki hoitomme onnistuu toteuttaa yhtäaikaisesti Duo-huoneessa. Duo hoidot voi varata suoraan nettiajanvarauksesta, mutta mikäli sinulla on vaikeuksia varata Duo hoito netistä ota yhteyttä myyntipalveluumme: sales@relaxcenter.fi / 040-6628520.

30min klassinen hieronta kahdelle Duo huoneessa.

60min klassinen hieronta kahdelle Duo huoneessa

Rentouttavan päähieronta kahdelle Duo huoneessa. Hoidossa on vaikutteita intialaisesta päähieronnasta, hoito tehdään makuuasennossa ja siinä käsitellään pään sekä niskan aluetta. Hoidon kesto 30min.

75min Stress relief hieronta kahdelle Duo huoneessa. Hoito on stressiä poistava ja rentouttava hoitokokonaisuus, sis lihasjännitystä laukaisevan hieronnan ja päähieronnan.

Ylellinen kylpyhetki kahdelle duo huoneessa. LUX kylpy saatavilla vain Haikon Kartanossa.

 

Ennen ja jälkeen DUO-hoidon:

  • Ennen hierontaa ei suositella runsasta hikoilua ja uupumusta.
  • Juo runsaasti vettä ennen ja jälkeen hieronta hoidon. Hieronnan jälkeinen vesi auttaa kehoa huuhtomaan pois hieronnan aikana vapautuneet aineet.
  • Älä rasita itseäsi liikaa hieronnan jälkeen lihasten ollessa rentoutuneena.