x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Relax Center: Beauty and Beyond

Osoite: Hiihtäjänkuja 10, 99130 LEVI
Email: levi@relaxcenter.fi
Puh: 016 – 6510 700

Avoinna: MA-LA klo 10-18

Levin keskustassa sijaitsevassa Beauty and Beyond -konseptin mukaisessa kauneushoitolassa palvelee neljä parturi-kampaajaa, kaksi kosmetologia sekä kynsi- ja ripsiteknikko. Levin keskustan toimipiste on keskittynyt tehokkaaseen ihonhoitoon ja trendien mukaisiin hoitoihin. Tämä on täydellinen paikka esimerkiksi häihin valmistautumiseen. Laitamme isommankin porukan kerralla valmiiksi!

Relax Center sijaitsee Levin keskustassa erikoisliikkeiden, matkamuistomyymälöiden ja urheilukauppojen läheisyydessä. Relax Centerin alakerrasta löytyy Fabe-myymälä, jonka valikoimassa on naisten- ja miestenvaatteita, asusteita sekä kosmetiikkaa. Faben merkkivalikoimiin kuuluu mm. Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Vero Moda, Soyaconcept, Pieces, sekä Y.A.S. -naistenvaatteet, Guess -laukut ja -lompakot, Chimi -aurinkolasit sekä Max Factorin kosmetiikkaa. Miehille löytyy Jack & Jones, Only & Sons ja Selected -merkkien miestenvaatteita. Relax Center ja FABE toimivat tiiviissä yhteistyössä ja voit varata hoitoaikoja myös Faben tiskiltä.

Varaa tästä

Kosmetologimme ovat SKY:n vahvistamia ammattilaisia. Sesonkiaikoina meillä on myös kosmetologiopiskelijoita eri oppilaitoksista.

Hiihtäjänkuja 10, 99130 Sirkka, Suomi