x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Se on selvä kevään merkki, että hoitoloissamme sokerointi varausten määrä kasvaa. Sännöllinen sokerointi kannattaakin aloittaa hyvissä ajoin ennen kesää, jotta kesällä saata nauttia sileästi ihosta mahdollisimman pitkään. Sokerointi on tosiaan tehokas ja suosittu tapa poistaa ei-toivottua kehon karvaa ja tässä vielä muutama syy miksi kannattaa sokeroida:

  1. Pitkäkestoinen sileys: Sokerointi poistaa karvat juurineen, mikä tekee ihosta sileämmän pitkäksi aikaa verrattuna esimerkiksi parranajoon tai depilointiin. Sokeroinnin jälkeen iho on sileä jopa viikkoja ja mitä säännöllisemmin ihoa sokeroidaan sitä pidempään iho pysyy sileänä.
  2. Karvojen ohentuminen: Säännöllinen sokerointi heikentää karvoja ajan myötä, mikä tarkoittaa, että uudet karvat kasvavat pehmeämpinä ja hennompina.
  3. Vähemmän ihon ärsytystä: Monet ihmiset kokevat vähemmän ärsytystä sokeroinnin jälkeen verrattuna esimerkiksi vahaukseen tai parranajoon, koska sokerointi ei revi ihoa samalla tavalla.
  4. Luonnolliset ainesosat: Sokerointiaineet koostuvat luonnollisista ainesosista, kuten sokerista, sitruunamehusta ja vedestä. Tämä tekee sokeroinnista hellävaraisemman ihon kanssa ja sopivamman niille, joilla on herkkä iho. Sokerimassa on myös vedessä sulavaa ja näin ollen emme myöskään kuormita luontoa ylimääräisillä kemikaaleilla.

Sokerointi on mahdollista myös kotona, mutta miksi suositellaan sokerointia ammattilaisen toimesta?

  1. Turvallisuus: Kosmetologi on koulutettu oikeisiin tekniikoihin ja turvallisiin käytäntöihin. He tuntevat ihotyypit ja osaavat arvioida mahdolliset komplikaatiot, kuten ärsytystä tai allergisia reaktioita.
  2. Taito ja kokemus: Kosmetologit ovat hankkineet taitonsa ja kokemuksensa sokeroinnista ammattikoulutuksen sekä käytännön työn kautta. Tämä varmistaa, että menetelmä suoritetaan oikein ja mahdollisimman tehokkaasti.
  3. Hygieniastandardit: Ammattilaiset noudattavat korkeita hygieniastandardeja varmistaakseen, että sokerointi suoritetaan puhtaissa olosuhteissa, mikä vähentää infektioriskiä.
  4. Henkilökohtainen neuvonta: Kosmetologit voivat tarjota henkilökohtaista neuvontaa ihonhoidosta ennen ja jälkeen sokeroinnin. He voivat myös antaa vinkkejä ihonhoitorutiinista ja tuotteista, jotka voivat auttaa ylläpitämään ihon hyvää kuntoa.
  5. Oikean sokerointitekniikan käyttö: Kosmetologit käyttävät oikeita tekniikoita vähentääkseen kipua ja maksimoivat sokeroinnin tehokkuuden. Virheellinen tekniikka voi johtaa karvojen katkeilun tai ihon venymisen vuoksi ihoärsytykseen tai muihin ongelmiin.