x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]
HENGITYSFYSIOTERAPIA

  • Hengitysfysioterapiaa tarvitaan silloin, kun hengitystoiminnot tai rintakehän liikkuvuus ovat alentuneet. Hengitysfunktio voi alentua esim. seuraavissa sairauksissa astma, keuhkoahtauma.

SUOLAHUONE

  • Suolahuone on vuorattu vuorisuolalla lattiasta kattoon ja hoidon aikana ilmatilaan sumutetaan erittäin hienojakoista (NaCl) suolapölyä. Hengitysilman mukana menevällä suolapölyllä on tulehduksia pienentävä ja limaa irrottava vaikutus hengitysteissä. Se ohentaa paksuuntuneita limakalvoja ja tältä osin helpottaa hengitystä. Ihohuokosiin joutuessaan suolapöly imee ilmasta kosteutta itseensä, jolloin iho pysyy kosteana ja samalla suolalla on desinfioiva vaikutus. Hoitoa voi ottaa, vaikkei varsinaista sairautta tai sairauden huononemisvaihetta olisi meneillään. Hoito toimii myös puhdistavana ja ennaltaehkäisevänä.

Kehon ja mielen fysioterapia – kokonaisvaltainen hyvinvointi

PSYKOFYYSINEN HENGITYSTERAPIA

  • Hengitysterapiassa tarjotaan harjoituksia, joita voi tehdä arjessa oman hyvinvoinnin ja ihmissuhteiden laadun parantamiseksi. Hengitysterapia sopii kaikille, jotka haluavat lisätä tietoisuuttaan itsestään, kehon ja mielen yhteydestä, tutkailla omaa olemistaan – sen esteitä ja mahdollisuuksia, tiedostamattomiksi automatioiksi muodostuneita toiminta tapojaan, sekä löytää uusia vaikutusmahdollisuuksia oman kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Hengitysterapiasta voit saada apua mm. pitkittyneeseen stressiin, väsymykseen, uupumukseen, kipuihin, selkäkivut, hengityselinsairaus (astma),myös äänenkäytön ongelmiin se on koettu hyväksi puhe-ja lauluntyöntekijöille.

HENGITYSKOULU

  • Ryhmille; Tutustuminen omaan hengitykseen, luentoja ja kursseja