x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Vartalohoidot

Hyvin hoidettu vartalo on pehmeä, kosteutettu ja kimmoisa. Vartalohoidot vaikuttavat myös myönteisesti koko kehon aineenvaihduntaan ja kuona-aineiden poistumiseen sekä ihon hyvinvointiin.

Nopea freesaus vartalon iholle sisältäen vartalon kuivaharjauksen sekä kosteutuksen. Sopii hyvin talven kuivattamalle iholle tai esimerkiksi ennen lomamatkaa tai ennen itseruskettavien käyttöä.  

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Relax Rituals ylellinen vartalohoito virkistää ja syväkosteuttavaa vartalon ihoa. Hoito sisältää kaksoiskuorinnan (kuivakuorinta ja kemiallinen), syväkosteuttavan vartalonaamion imeytyksen koko vartalolle hierovin liikkein. Vartalohoito saa kehon aineenvaihdunnan liikkeelle, siloittaa ja kosteuttaa ihoa ja tämän vuoksi iho näyttää myös tasaisemman väriseltä.  Hoidon jälkeen keho on rentoutunut ja iho tuntuu samettisen pehmeältä.   Suosittelemme juomaan runsaasti vettä hoidon jälkeen. 

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Halutessasi voit käydä vartalo hoidossa 3-4 viikon välein poistaaksesi ylimääräisen kuolleen ihon vartaloltasi.

Ennen ja jälkeen vartalohoidon ohjeet:

Vartalohoidon jälkeen suihkussa kannattaa kerätä pois kaikki pinnalle jäänyt kuollut iho, odota ennen suihkuun menoa, että aineet ovat imeytyneet ihoosi.

Ennen vartalohoitoa suosittelemme että et rasvaa ihoasi juuri ennen hoitoon lähtemistä.