x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Vartalohoidot

Hyvin hoidettu vartalo on pehmeä, kosteutettu ja kimmoisa. Vartalohoidot vaikuttavat myös myönteisesti koko kehon aineenvaihduntaan ja kuona-aineiden poistumiseen sekä ihon hyvinvointiin.

Runsaasti antioksidantteja sekä mm. kofeiinia ja inkivääriuutetta sisältävät tuotteet kiinteyttävät ja syväkosteuttavat vartalon ihoa. Hoito sisältää vartalon suolakuorinnan, kuona-aineenvaihduntaa vilkastuttavan vartalonaamion sekä nestekiertoa elvyttävän vartalohieronnan. Olo on kuin uudesti syntynyt! Tukee hyvin painonpudotusta, mutta myös uudistaa ja rentouttaa kehoa sekä mieltä arjen keskellä! Hoidon kesto 75 min.

Tee varaus Porvoon keskustaan

Pikafreesaus koko keholle. Sisältäen tehokkaan koko kehon kuorintahieronnan ja syväkosteuttavan voiteen. Iho tarvitsee lisäkosteutta ja kuorintaa erityisesti syksyllä ja talvella, mutta hoito on otollinen myös ennen etelänmatkaa tai kesää, koska hyvin kuorittu ja kosteutettu iho ottaa rusketuksen vastaan tasaisemmin.

Tee varaus Porvoon keskustaan

Halutessasi voit käydä vartalo hoidossa 3-4 viikon välein poistaaksesi ylimääräisen kuolleen ihon vartaloltasi.

Ennen ja jälkeen vartalohoidon ohjeet:

Vartalohoidon jälkeen suihkussa kannattaa kerätä pois kaikki pinnalle jäänyt kuollut iho, odota ennen suihkuun menoa, että aineet ovat imeytyneet ihoosi.

Ennen vartalohoitoa suosittelemme että et rasvaa ihoasi juuri ennen hoitoon lähtemistä.