x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Lapin mystiikka teemaisissa hoidoissa rentoudut lappilaisen Joiku musiikin soidessa. Hoitotuotteina käytämme suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja Tonttulan yrttitarhan yrttejä. Koe Lapin taika ja rentoudu.

Koe äitimaan voima ihollasi. Tämä Kasvohoito ammentaa voimansa Suomen luonnosta. Sisältää alkupuhdistuksen, marjaisan kasvohieronnan, ohimoiden painelut vuorikristallin kivellä, kirkastavan ja hormoonitoimintaa tasapainottavan turvenaamion loppusilauksen kasvoillesi tuo vadelmainen suojavoide. 

   

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta tehdään lämmitetyllä lappilaisella katajaa, mesiangervoa ja siankärsämöä sisältävällä öljyllä. Hoidon aluksi tehdään ihon kuivaharjaus uudistamaan ihoa ja tehostamaan öljyn imeytymistä. Hieronta ja öljy lievittävät lihas- ja nivelkipua. Lapin yrttien tuoksu puolestaan vie aistimaailmassa puhtaiden metsien äärelle. Täyttä nautintoa!

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Rentouttava hierontahoito selälle. Hoito aloitetaan selän suola-mänty kuorinnalla. Tämän jälkeen selkä sekä niska-hartia alue hierotaan rennoksi havupuiden eteerisiä öljyjä soveltaen. Ihana metsäinen ja maadoittava hoito. 

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Tässä hoidossa koet lappilaiset hyvää tekevät elementit. Hoito alkaa noitarummun rummutuksella, tunnet vaipuvasi hoitopetiin ja samalla rentouttava musiikki valtaa hoitohuoneen. Hoitoyhdistelmä aloitetaan Lapin yrttiöljyhieronnalla, joka vie lihaskireydet ja jännitykset mennessään mesiangerveon, siankärsämön ja katajan voimalla. Hieronnan jälkeen kasvot hoidetaan kevyesti kuorivalla Lappilaisella hoitoturpeella ja hunajalla. Hoidon jälkeen olet saanut annoksen Lapintaikaa ja siitä ei ole paluuta. Do you dare?  

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon