x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Lapin mystiikka teemaisissa hoidoissa rentoudut lappilaisen Joiku musiikin soidessa. Hoitotuotteina käytämme suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja Tonttulan yrttitarhan yrttejä. Koe Lapin taika ja rentoudu. Huom! Lappihoidot saatavilla Hotelli Hullu Poron toimipisteessä.

Lapin hoitoturpeella tehtävä kasvohoito puhdistaa ja ravitsee ihoa. Luonnollisen rakenteensa ansiosta se kuorii ihoa jättäen sen unelmapehmeäksi. Alkupuhdistusja kosteuttava kehäkukkavoide täydentävät hoidon. Hoidon kesto 45min.

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta tehdään lämmitetyllä lappilaisella katajaa, mesiangervoa ja siankärsämöä sisältävällä öljyllä. Aluksi tehdään ihon kuivakuorinta uudistamaan ihoa ja tehostamaan öljyn imeytymistä. Hieronta ja öljy lievittävät lihas- ja nivelkipua. Hoidon kesto 60min.

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Hoitaja tekee Teille vuorotellen rentouttavan selän, hartioiden ja niskan hieronnan katajaa, mesiangervoa ja siankärsämöä sisältävällä yrttiöljyllä, toisen hieronnan aikana toinen nauttii kivilämpöpakkauksesta joko alku- tai jälkilämpönä.  Rentouttava hetki yhdessä! Hinta on kahdelle hengelle. Hoito saatavilla vain Hotelli Hullu Poron toimipisteessä. Hoidon kesto 75min.

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Tässä hoidossa koet lappilaiset hyvää tekevät elementit. Kuumakivihieronta tehdään laavakivillä ja paikallisilla Lapin kivillä mm. lumikvartsilla, joissa on ikiaikojen voima ja energia. Kasvot hoidetaan kevyesti kuorivalla ja lappilaisella hoitoturpeella ja hunajalla. Hoidon kesto 1h 45min.

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon