x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Relax Centeristä löytyy useita raskaana oleville sopivia hoitoja ja kaikki hoidot ovat aina tarpeen mukaan muokattavissa.

Raskaudessa keho on kovilla ja hemmottelu on tarpeen. Ovatko kosmetologiset hoidot ja hieronnat odottajalle turvallisia?

Kosmetologisisista hoidoista nauttiminen sopii odottajallekin, kunhan valikoi lempein ottein ja miedoin tuottein tehtävän hoidon. Voimakkaasti koko kehon aineenvaihduntaan ja verenkiertoon vaikuttavat hoidot on syytä unohtaa, samoin järeämmät vartalonmuokkaukset sekä vartalon akupisteitä stimuloivat hoidot. Eteerisiä öljyjä ja turvetta tulee myös välttää. Monet laitteilla tehtävät hoidot ovat nekin usein odottajilta kiellettyjä: esimerkiksi ultraäänipuhdistuksen vaikutuksesta sikiöön ei ole tarkkaa tietoa, joten emme niitä raskaana oleville tee.

Odottajan hemmotteluun sopivat esimerkiksi jalka- ja käsihoidot sekä luotettavilla tuotteilla tehtävät kasvohoidot. Turvallisia ovat myös odottajille räätälöidyt hoidot. Kauneushoitoja suunnitellessa on hyvä huomioida, että ihotyyppi voi olla raskauden aikana erilainen kuin tavallisesti.

Raskaudesta kannattaa aina mainita kauneushoitolassa, myös vaikka raskaus olisi aivan alussa. Kosmetologimme osaavat kertoa, millaiset hoidot ja kotihoitotuotteet ovat odottajalle sopivia. Osa kosmetologisista hoidoista sellaisia, joita ei suositella alkuraskaudessa, mutta myöhäisemmässä vaiheessa raskautta niitä voidaan jälleen tehdä. Joitain kauneushoitoja voidaan myös tehdä raskaana oleville osittain muunneltuna.

Odottajille sopivat hoidot Relax Centerissä:

 • Klassinen hieronta
  • Valviran vahvistamat ammattilaisemme osaavat tehdä turvallisen hieronnan raskaana olevalle, meiltä löytyy myös tarpeellisia apuvälineitä sopivan asennon löytämiseksi
 • Jalkojen kevennys (osa vartalohoito)
  • Nestekiertoa parantava hoito väsyneille ja raskaille jaloille. Hoidossa tehtävä kuorinta aktivoi nestekiertoa ja naamio antaa elinvoimaa turvonneille ja väsyneille jaloille. Hoito on täydellinen selluliitinhoitoon, sopii raskaana oleville sekä kilpirauhasen toimintahäiriötä sairastaville.
 • Kunnon jalkahoito
  • Jalat ovat raskauden aikana erityisen kovilla, joten kunnon jalkahoito keventää ja rentouttaa jalkoja. Erityisesti raskauden alku- ja loppuvaiheessa jalkapohjan hieronta tehdään hyvin varovasti, koska siellä on paljon akupisteitä.
 • Ihotyypin mukainen kasvohoito
  • Laitehoidot jätetään pois, mutta kasvohoitoon voit huoletta tulla. Kasvohoito suunnitellaan aina hoidon alussa ihotyypille sopivaksi, hoitoa vois siis vaihtaa vielä hoidon alkaessa jos alunperin varattu hoito ei ole syystä tai toisesta ole sopivin.
 • Rentouttava hieronta
  • Kosmetologin tekemä rentouttava hieronta sopii raskaana olevalle. Liikkeet tehdään lempeästi. Hoito rentouttaa koko kehoa ja mieltä. Eteeriset öljyt jätämme pois raskaana olevien hoidoista, jos olet esimerkiksi valinnut Aromahieronnan missä käytetään eteerisiä öljyjä hierontaan vaihdettaisiin sopivampi hierontatuote.
 • Sokeroinnit ja vahaus
  • Ihokarvojen poisto voi käydä kotikonstein hankalaksi vatsan kasvaessa. Sokerointi on täysin turvallista raskaana oleville. Nykyään on myös suosittua siistiä sääret, kainalot ja bikiniraja synnytyksen lähestyessä.

Raskaana olevalle ei yleensä suositella muun muassa näitä kosmetologisia hoitoja:

– Turvehoidot

– Vyöhyketerapia

– Intialainen päähieronta

– Kasvojen ultraäänipuhdistus

– Aromaterapia

– Hermoratahieronta

– Kuumakivihieronta

– Kestopigmentoinnit

– Monet laitehoidot

Joitain yllä mainituista voidaan tehdä raskaana olevalle muunneltuna / tilanteen mukaan.