x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Relax Centerissä voit valita perinteisen klassisen- ja urheiluhieronnan lisäksi muun muassa rentouttavan aromaattisen hieronnan, hellivän Hot Stone -hieronnan tai Relax Centerin oman Relaxed Mind Massagen.

Rentouttavia hierontoja tekevät kosmetologit. Se on lempeä ja luonnollinen tapa tukea mielen ja kehon hyvinvointia. Rentouttava hieronta poistaa stressiä ja vaikuttaa aineenvaihduntaan vilkastuttavasti, kun liikeradat ovat kokonaisvaltaisempia ja pehmeämpiä.

Klassinen hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa, lisää lihasten aineenvaihduntaa ja helpottaa lihaskireyksistä johtuvia kiputiloja. Hieronta tehdään vaihtelevin ottein, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista aktiivisen liikkujan tarpeisiin. Hieronta ja passiiviset venytykset nopeuttavat palautumista, poistavat lihas- ja kalvojännityksiä sekä lisäävät lihasten joustavuutta ja nivelten liikkuvuutta. 

Kuumakivihieronta on tehokas ja lempeä hoitomuoto, jossa yhdistyy hieronnan ja lämmön syvärentouttava sekä energisoiva yhteisvaikutus. Hieronnassa käytetään lämpimiä eri kokoisia, sileäksi hiottuja basalttikiviä, jotka liukuvat ylellisen hoitoöljyn avulla ihollasi. Kuumien kivien lämmittävä vaikutus ulottuu kudoksessa aina 3 cm:n syvyyteen saakka. Lämpö vapauttaa hyvää oloa tuottavia endorfiineja ja auttaa laukaisemaan stressiä, lihasjumeja ja -kipuja tehokkaasti, parantaa kehon aineenvaihduntaa sekä neste- ja verenkiertoa. Keho ja mieli rentoutuvat kokonaisvaltaisesti, stressi helpottaa ja unen laatu paranee.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Haikon Kartanoon Tee varaus Levin keskustaan Tee varaus Hotelli Hullu Poro

Aromahieronta on lempeä ja luonnollinen tapa tukea kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia. Hieronnassa käytetään lämmintä öljyä, johon lisätään eteeristen öljyjen tippoja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Haikon Kartanoon Tee varaus Levin keskustaan Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Relaxed Mind Massage on Relax Centerin oma signature -hieronta, joka tekee hyvää koko keholle. Taustalla soiva rauhallinen musiikki yhdistettynä koko vartalon rentouttavaan hierontaan lämpimällä öljyllä vapauttaa kehosta stressiä ja tukkoisuutta. Kokonaisvaltaiset liikkeet ja harkittu energiapainanta vapauttaa stressiä ja kehon jännitystiloja. Rentouttava kokonaisuus viimeistellään niska-hartia-alueen sekä decolteen käsittelyllä. Hieronnan jälkeen olosi on rentoutunut ja rauhoittunut. Suosittelemme juomaan runsaasti vettä hieronnan jälkeen.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Haikon Kartanoon Tee varaus Levin keskustaan Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Yhdistelmä rentouttavasta päähieronnasta ja jalkojen hieronnasta. Rentoutushetki, joka sopii kaikille!

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Haikon Kartanoon Tee varaus Levin keskustaan Tee varaus Hoteli Hullu Poroon

Hoidossa on vaikutteita intialaisesta päähieronnasta. Hoito tehdään makuuasennossa ja siinä käsitellään pään lisäksi niska-hartia-aluetta.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Haikon Kartanoon Tee varaus Levin keskustaan Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Hieronta tehdään asiakkaan toiveiden mukaan klassisin liikkein tai urheiluhieronnaksi mukautettuna. Klassinen hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa, lisää lihasten aineenvaihduntaa ja helpottaa lihaskireyksistä johtuvia kiputiloja. Hieronta tehdään vaihtelevin ottein, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen.
Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista aktiivisen liikkujan tarpeisiin. Hieronta ja passiiviset venytykset nopeuttavat palautumista. Poistavat lihas- ja kalvojännityksiä sekä lisäävät lihasten joustavuutta ja nivelten liikkuvuutta.

Palvelun tarjoaa Valviran hyväksymät koulutetut hierojat.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Haikon Kartanoon Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Ennen ja jälkeen hieronnan

Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa joten, ennen hierontaa juo vettä sekä vältä alkoholia. Älä rasvaa ihoa ennen hierontaa. Toivomme myös, että olet käynyt suihkussa hikisen liikuntasuorituksen jälkeen.

Vältä rasitusta sekä juo runsaasti vettä hieronnan jälkeen. Varaa itsellesi myös jotain syötävää.