x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Ripsi- ja kulmapalvelut

Relax Center Haikon Kartano

Ripsien ja kulmien kestovärjäykset

Ripsien- ja kulmien kestovärjäyksellä saat helposti lisää terävyyttä katseesi.

Kulmien kestovärjäys sisältää muotoilun.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Ripsien ja kulmien kestoväri, sisältäen kulmien muotoilun.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Lash lift

Lash lift on täydellinen vaihtoehto, jos et halua päivittäin taivuttaa ripsiäsi tai pitää ripsienpidennyksiä. Lashliftissä ripset taivutetaan ihan ripsen tyvestä ylöspäin, jolloin saadaan silmiä avaava ja korostava efekti. Vaikutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa, jonka jälkeen käsittely voidaan uusia. Käytössämme on Yumi lashes ripsientaivutus sarja.

Kestotaivutus jolla saat omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä ilman liimaa ja irto-osia. Kestotaivutus taivuttaa ripsesi ylöspäin, antaen ripsillesi pituutta, korkeutta ja volyymia, saaden näin ripsesi näyttämään pidemmiltä ja tuuheammilta. Hoitoa ei voi tehdä piilolinssit silmissä.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Esteet lashlift- kestotaivutukselle

Ikäraja on 16 vuotta. Palvelua ei edes toteuteta vanhemman luvalla alle 16- vuotiaille.

Allergiat, silmissä aktiivinen silmätulehdus, raskaus ja imetys, sytostaatti- ja sädehoidot.

Allergiat ovat harvinaisia, mutta mahdollisia. Esimerkiksi silmäluomien iho saattaa reagoida kestotaivutus aineisiin punotuksella tai kutinalla. Yleensä ohimenevä, mutta mikäli vaiva jatkuu niin silloin olisi hyvä tutkia asia lääkärissä ennen seuraavaa huoltoaikaa. Reaktion jatkuvuus voi olla este huollolle. Mikäli teillä on kosmetiikka-allergiaa niin olisi hyvä käydä allergia testissä lääkärillä ennen palveluun tulemista.

Silmätulehdusta sairastavalle emme voi tehdä kestotaivutusta.

Hormoonitasapaino muuttuu raskauden ja imetyksen aikana. Tämä vaikuttaa myös karvoitukseen. Mikäli olet raskaana tai imetät, voi palvelun tekeminen vaikuttaa lopputulokseen joten suosittelemme varamaan palvelun vasta kun hormoonitoiminta on tasapainottunut.

Emme suosittele sytostaatti- tai sädehoitopotilaille hoitojen aikana kestotaivutuksen tekoa.

Itseruskettavien voiteiden käyttö ennen ja/tai jälkeen kestotaivutuksen ei ole suositeltavaa.

Lashlift toimenpiteen jälkeen

Lashlift toimenpiteen jälkeen ripset uusiutuvat ihan normaaliin tapaan eli päivittäin omia ripsiä tippuu ja uusia kasvaa tilalle, joten on ihan normaalia että ripsirivistössä on suorempia ja kaartuvampia ripsiä muutama viikko Lashliftin toimenpiteen jälkeen. Muutos on tapauskohtaista, koska jokaisen ripset kasvavat ja uusiutuvat omaan tahtiin, toisilla hitaammin ja toisilla nopeammin. Myös hormoonitoiminta ja lääkitykset vaikuttavat ripsiin niinkuin myös hiuksiin ja muuhun kehon karvaan.

Yleensä ripset tosiaan saa harjattua ja ripsivärillä aseteltua nätisti rivistöön kun uusiutumista alkaa näkyä.

Uutta toimenpidettä suositellaan vasta 6vkon päästä alkuperäisestä toimenpiteestä turvallisuussyistä, jotta ripseä ei rasiteta liikaa.

Kotihoito-ohjeet

Ensimmäiseen 24 tuntiin ei saa kastella eikä meikata ripsiä, sillä se heikentää ripsien taivutuksen vaikutusta. Kestotaivutuksen 24h jälkeen voit normaalisti käyttää ripsiväriä. Suosittelemme kuitenkin ripsivärin poistamiseen, että et hankaa ripsiä vaan enemmän ylöspäin suuntautuvin vedoin sekä öljymäiset poistoaineet voivat vaikuttaa pysyvyyteen. Ripsiharjalla harjaaminen myös pesujen jälkeen auttaa ylläpitämään kestotaivutuksen.

Mikäli syöt lisäravinteita tai käytät seerumeita mitkä vaikuttavat ripsien kasvuun, taivutus voi kestää lyhyemmän aikaa ripsissäsi, sillä ripsien kasvun myötä kestotaivutus vähitellen katoaa ripsistä.