x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Relax Center Haikon ylelliset jalkahoidot vievät sinut arjen yläpuolelle. Hemmotteleva jalkahoito pitää jalat kauniina ympäri vuoden ja ennaltaehkäisee rasittumia ja kovettumia. Jalkahoidot ovat kosmetologien tekemiä hoitoja. Mikäli jaloissa on haasteellisempia vaivoja, suosittelemme jalkahoitajalle hakeutumista. Ylelliset hoidot sisältävät jalkakylvyn, ihoa virkistävän kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, naamion sekä hieronnan.

Kunnon jalkahoito toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan sisältäen kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen ja rentouttavan hieronnan (Huom! hieronnan kesto vaihtelee jalkojen tarpeen ja hoitosuunnitelman mukaan). Hoito ei sisällä lakkausta. Lakkaus pedikyyrin yhteydessä 20 € +15 min.

Tee varaus Haikon Kartanoon

Spa jalkahoito on hemmotteleva jalkahoito, sopii hyvin jaloille, joissa ei ole paljon kovettumia ym. Spa jalkahoidoissa jalat kuoritaan pehmentävällä suolakuorinnalla, kuorinnan jälkeen säärille levitetään jalkoja virkistävä ja kosteuttava naamio. Naamion vaikutusaikana varpaankynnet siistitään ja hoito viimeistellään rentouttavalla hieronnalla. Hoito ei sisällä lakkausta. Lakkaus pedikyyrin yhteydessä 20 € +15 min

Tee varaus Haikon Kartanoon

Ennen ja jälkeen hoito ohjeet jalkahoidon jälkeen:

  • Älä levitä öljyistä / raskasta rasvaa jaloille ennen hoitoa.
  • Älä laita tiukkoja vaatteita, jotka on vaikea vetää ylös hihoista tai lahkeista.
  • Hoidon jälkeen älä nypi kynsiäsi ja muista rasvata jalat päivittäin.
  • Älä käytä vahvoja rasvoja / saippuoita / aineita paljaalla iholla. Laita hanskat käteen, että iho ei mene aivan kuivaksi.
  • Jos kyntesi lakattiin hoidon yhteydessä, älä käy suihkussa noin kahteen tuntiin, että kynsilakka ei menisi pilalle.