x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

x
[tiketti-feed]

Sauna from Finland ry har belönat Mielenvalkea Wellness Bastu Lumi med kvalitetscertivikatet Authentic Finnish Sauna Experience.

MielenValkea representerar den känsla som föds då människan tar tid för sig själv: för sin kropp och sin själ. Med hjälp av Lapplands rena miljö, bastuns välgörande värme och vänliga människors hjälp ger vi dej Mielenvalkeutta – Ett ljust sinne.

MielenValkea har två bastun: Wellness bastun Lumi (snö) och den traditionella bastun Noki (sot). Båda bastun har sin egen själ. 

Wellness bastun Lumis fräscha och moderna material gör utrymmet vackert, Helos bastuugn garanterar en mild värme och de nya infrapanelerna från Helo möjliggör att utrymmet även kan användas som infrabastu eller avslappningsutrymme. De traditionella bastulavarna har ersats av Kokoro bastupallar. Det finns sittplatser för upp till 12 personer och infrapaneler för 6 personer. 

Noki är en stämningsfull mer traditionell bastu i mörka toner. På dess U-formade bastulav får även en större grupp plats att njuta av bastuvärme. 

Båda bastuna har ett mysigt brasrum och vilorum. Mielenvalkea har även grupputrymmen lämpade för möten, föreläsningar, avslappningsövningar eller servering. Alla utrymmen kan bokas för privat bruk och catering går att ordna vid behov. 

Bokning och mera information: 

Kontakta försäljningsteamet på Hotell Hullu Poro: tel. +358 16 6510 500 eller e-post sales@hulluporo.fi