x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

x
[tiketti-feed]

HydraFacial är revolutionerande i hudvårdsvärlden, den mest avancerade hudvårdsteknologin på marknaden. Vid HydraFacial ansiktsbehandling rengörs och peelas huden, porerna töms och aktiva ämnen matas smärtfritt djupt in i huden. Utöver behandlingapparaten används hygieniska engångspatenterade behandlingshuvud, behandlingsserum och intensivlösningar vid utförandet av behandlingarna. Dessutom har produktserien hemvårdsprodukter, som användas för att förbättra och bibehålla behandlingsresultatet mellan behandlingarna på skönhetssalongen

HUR UTFÖRS HYDRAFACIAL?

Inledningsvis görs en första rengöring och ett nytt hudlager fås fram genom skonsam men effektiv peeling. Därefter följer en smärtfri hudrengöring som även när och återfuktar huden. Slutligen virvelmatas huden med aktiva ämnen. Huden är mättas med antioxidanter och peptider som gör huden mycket fyllig.

HydraFacial ansiktsbehandlingar (Tillgängliga i Borgå centrum och Levi centrum)

Grundrengöring och peeling
Ansiktsbehandling som återställer hudens grundkondition och återfuktar på djupet. Den unika, högteknologista HydraFacial-apparaten peelar, tömmer pormaskar och finnar, matar in aktiva ingredienser i huden och ger huden en välmående lyster.

Grundrengöring och peeling.

Ansiktsbehandling som återställer hudens grundkondition och återfuktar på djupet. Den unika, högteknologista HydraFacial-apparaten peelar, tömmer pormaskar och finnar, matar in aktiva ingredienser i huden och ger huden en välmående lyster. En djuprengörande ansiktsbehandling som minimerar talgsekretionen i huden samtidigt som den minskar förstorade porer. Med hjälp av den högteknologiska Hydrafascial behandlingsmetoden avlägsnas orenheter i huden (pormaskar och finnar) smärtfritt och huden blir sammetslen och ren. Under behandlingen görs äve GlySal-syrapeeling. Det rekommenderasx att behandlingen kompletteras med LED-ljusterapi som ger långvariga resultat för åldrande eller acnebenägen hud.

Behandling för korrigering av hudfärgsförändringar (hyperpigmentering). I behandling ingår förutom hudrengöring, fysikalisk peeling och inmatning av antioxidantserum även intensiv behandling av de hudområden med färgförändringar.

Den idealiska ansiktsbehandlingen för mogen hud korrigerar tecken på åldrande, allt från pigmentförändringar till djupa rynkor, med Dermabuilder™-peptidampullen, hyaluronsyra och kraftfulla extrakt som innehåller vitamin A och E. Under behandlingen utförs vid behov även GlySal™-syrapeeling.

Upplev den perfekta HydraFacial-behandlingen! Behandlingen inleds med avlägsnande av slaggprodukter med hjälp av lymfoterapi. Huden peelas på djupet med syrapeeling, hudens porer töms och huden återfuktas. En kraftampull lämplig för just din hud används under behandlingen. Behandlingen avslutas med LED-ljusterapi.

De första tecknen på åldrande syns på den ömtåliga huden kring ögonen. Huden kring ögonen är tunn och den får lätt linjer och rynkor. Stress, sömnbrist och dålig kost kan också synas på huden runt ögonen. Ingredienserna i HydraFacial Perk Eye-behandlingen, extrakt av hästkastanjefrö och arnicat, ger lyster och fräschar upp huden kring ögonen. Den ömtåliga huden känns slät, fast och återfuktad.

Behandlar läpparnas speciellt tunna hud, som lätt skadas och blir torr. Behandlingen består av ett kraftserum som innehåller bl.a. pepparmyntsolja och pionextrakt som ger näring åt läpparna. Behandlingen gör att läpparna känns fräscha, återfuktade och fylliga.

En effektiv lösning för olika hudproblem så som akne, rosacea och hudförändringar pga åldrande samt i eftervården av olika estetiska ingrepp. LED-ljusbehandling kan göras som enskild behandling eller kombineras med HydraFacial ansiktsbehandling. Det röda LED-ljusbehandlingshuvudet kan användas för att förstärka effekterna av ansiktsbehandlingen och aktivera hudens funktioner, medan blåljusbehandlingen har en balanserande effekt på fet och aknebenägen hud.

Lymfbehandling stimulerar lymfkärlens funktion. Lymfsystemets transportkapacitet ökar och slaggprodukter avlägsnas från vävnaden vilket minskr svullnad. Samtidigt aktiveras det parasympatiska nervsystemet och kroppens egna försvarsmekanismer fungerar bättre. Mekanisk ansiktslymfa med HydraFacial-apparaten tar bort svullnader och förbättrar hudens elasticitet.

Beakta innan och efter HydraFacial behandling:

Använd inte aknemediciner så som salicylsyra eller bensoylperoxid två dagar före behandling. Vi rekommenderar att du kommer till behandlingen utan smink eller nyligen applicerad kräm på huden. Efter behandlingen bör du undvika värme och att svettas till nästa dag. Undvika även starkt solljus i 72 timmar. Använd den för dig rekommenderade fuktkrämen och ljummet vatten i badet eller duschen.