x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

x
[tiketti-feed]

BEHANDLINGSPAKET

En välvårdad kropp är mjuk, återfuktad och smidig. Kroppsbehandlingar har en positiv effekt på ämnesomsättningen, avlägsnar slaggprodukter från kroppen såväl som från huden.

(Klicka på behandlingarna nedan för mera information)

Avslappnande helkroppsmassage med varm aromatisk olja. Massagen fokuserar på ben, armar, rygg/nack- och skulderparti. Behandlingen avslutas med en vårdande och lystergivande ansiktsbehandling. Denna spabehandling är perfekt då du behöver ett litet avbrott i vardagen och tid för dej själv.

 

Lady Luxury skämmer bort dig med en avkopplande helkropps massage utförd med varma lavastenar samt en luxuös ansiktsbehandling. De varma lavastenarna mjukar upp muskulaturen, lindrar spänningar och lugnar ditt sinne. Efter massagen utförs en lyxig och effektiv ansiktsbehandling som är skräddarsydd för de olika hudområdenas speciella behov. Lady Luxury behandlingspaketet är perfekt för hudens välmående och en helhetsomfattande anslappning.

Det perfekta behandlingspaketet som gör dig redo för vad som helst! T.ex. ett viktigt evenemang eller en semesterresa. I denna behandling ingår en ansiktsbehandling som förnyar huden och ger den lyster (30 min). Färgning av ögonfransar och ögonbryn samt formning av ögonbryn. Minipedikyr, hårborttagning på ben och armhålor samt gellack.

 

Take a break -paketet innefattar en noggrann pedikyr och en avslappnande rygg/nack-skulder massage.

 

Beakta före och efter en avslappningsbehandling:

Före:

  • Överansträng dig inte innan behandlingen
  • Applicera inte olja eller tjocka krämer på huden

Efter:

  • Undvik träning, dina muskeler är fortfarande avslappnade
  • Drick rikligt med vatten