x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

x
[tiketti-feed]

BEHANDLINGSPAKET

Välj ett helhetsomfattande må bra- behandlingspaket om du vill njuta av en längre behandling. Vi har gjort färdiga alternativ för olika behov. Vid behov kan vi även förverkliga en längre behandlingsupplevelse eller en hel behandlingsdag i skönhetssalongen för dig eller din grupp, kontakta vårt försäljningsteam: sales@relaxcenter.fi eller tel. 016 6510700 (försäljningstjänsten öppen må-fre kl. 9-16.30).

Morning Booster -paketet är räddningen för trista morgnar och finns att bokas enligt reserveringsläget kl. 8-14. Paketet består av: Express Glow ansiktsbehandling, färgning och formning av ögonbryn samt en lugnande 15 min huvudmassage för att varva ner. Avslutningsvis får du avnjuta en uppfriskande C-vitamindryck och därefter är du redo för dagen.

Stanna upp en stund i vimlet och upplev en lugnande behandlingshelhet. Behandlingen inleds med torrborstning av hela kroppen och därefter får du njuta av aromamassage (60 min). Den aromatiska massagens eteriska oljor vårdar både kropp och själ. Efter massagen görs en skön ansiktsbehandling (30 min), som består av peeling och massage med återhämtande och uppfriskande produkter. Efter behandlingen känner du dig lugn.

Behandlingshelheten börjar med energirenande och jordande djupandning, som även balanserar Vagus nerven. Därefter görs en Harmony massage som får musklerna att slappna av och sinnet att lugna sig. Efter massagen svarar den individuella, effektiva ansiktsbehandlingen på de olika hudområdens enskilda behov. Harmony behandlingspaketet är lösningen för en helhetsomfattande avslappning och hudens välmående.

Välbefinnande för den väntande mamman. Behandlingen börjar med vård av ansiktets hud. Huden peelas med en lätt peeling och uppfriskas med en lystergivande ansiktsmask. Därefter peelas händer och underarmar samt masseras med en fuktgivande kräm. Avslutningsvis behandlas fötterna som ofta behöver avlastning under graviditeten, saltpeeling effektiverar avlägsning av vätska och avslappnande fotmassage avlägsnar tyngdkänslan från fötterna.

 

Det här behandlingspaketet erbjuder dig njutning av de lappländska välgörande elementen. Behandlingen inleds med trummande på shamantrumma och du kan känna hur du sjunker in i behandlingbädden och den avslappnande musiken fyller rummet. Behandlingskombinationen börjar med Lappländs örtoljemassage, som med avlägsnar muskelstramhet och spänningar med krafterna av älggräs, röllika och en. Efter massagen vårdas ansiktet med lätt peelande Lappländsk behandlingstorv och honung. Behandlingspaketet ger dig en dos av Lapplands magi. Do you dare?

Vi rekommenderar före och efter behandlingspaket:

Före:

  • Applicera inte olja eller tjocka krämer på huden
  • Utför inte ansträngande träning som gör huden svettig och musklerna ömma

Efter:

  • Undvik träning då dina muskeler och sinnet är avslappnat
  • Drick rikligt med vatten