x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

x
[tiketti-feed]

ANSIKTSBEHANDLINGAR

Vi har ett stort urval av ansiktsbehandlingar för olika hudtyper. Huvudsyftet med ansiktsbehandlingar är att stöda hudens balans. Hudceller stockas av gifter och skadliga ämnen vilket kan göra att de inte fungerar optimalt. Hudens obalans kan synas som torrhet, fet hud, känslighet och tidiga rynkor. Genom regelbundna ansiktsbehandlingar förbättrar du hudens välmående och minskar hudens åldrande.

BOKNING OCH INFORMATION: +35816 6510 700 / sales@relaxcenter.fi

(Klicka på behadlingarna nedan för mera information)

HYDRAFACIAL ANSIKTSBEHANDLINGAR

Grundrengöring och peeling.

Ansiktsbehandling som korrigerar hudens grundkondition och återfuktar på djupet. Den unika, högteknologista HydraFacial behandlingen rengör, avlägnar orenheter och förser huden med aktiva ingredienser som ger huden en välmående lyster.

 

Grundrengöring och peeling.

Ansiktsbehandling som korrigerar hudens grundkondition och återfuktar på djupet. Den unika, högteknologista HydraFacial behandlingen rengör, avlägnar orenheter och förser huden med aktiva ingredienser som ger huden en välmående lyster. En djuprengörande ansiktsbehandling som minimerar talgutsöndringen och minskar förstorade porer. Den toppmoderna Hydrafacial behandlingsmetoden avlägsnar smärtfritt orenheter i huden (pormaskar och finnar) och gör huden len och ren. Till behandlingen hör även en GylSal™ kemisk peeling. För att uppnå långtidsverkan för åldrande hud och aknebenägen hud, rekommenderas att behandlingen kompletteras med en LED-ljus behandling.

 

Ansiktsbehandling för korrigering av pigmentstörningar (hyperpigmentation). Förutom rengöring av huden, fysikalisk peeling och hudens mättande med antioxidanter och peptider, görs även en intensiv behandling av hudområden med pigmentstörningar.

 

Den idealiska ansiktsbehandlingen för mogen hy. Behandlingen korrigerar ålderstecken allt från pigmentförändringar till djupa rynkor med hjälp av Dermabuilder ™ peptid ampuller, hyaluronsyra och extrakt rika på A och E vitamin. Vid behov görs även en GlySal ™ kemisk peeling.

 

Upplev den ultimata HydraFacial behandlingen! Behandlingen inleds med en lymfdränagebehandling. Huden exfolieras och rengörs på djupet med kemisk peeling, porerna töms och huden återfuktas. Lämplig behandlingsampull används anpassad enligt din huds behov. Behandlingen avslutas med LED-ljus behandling.

 

ANSIKTSBEHANDLINGAR

En snabb ansiktsbehandling bestående av ytrengöring, peeling, serum och ansiktsmask.

 

Behandlingen anpassas enligt din huds individuella behov. Till en början diskuteras dina önskemål gällande hudvården och därefter väljs de produkter som lämpar sig för just din hud.

 

Luxuös behandling som gör huden spänstig och ger den ett lyft. Behandlingen utförs med effektiva Medik8 produkter och ger ett omedelbart resultat.

 

Behandlingen planeras individuellt utgående från hudens behov. Rengöringen av huden kan göras mekaniskt, med ultaljud eller genom att kombinera båda teknikerna.

KOMBINERA MED ANSIKTSBEHANDLINGEN

Komplettera din ansiktsbehandling med extra service

Komplettera din ansiktsbehandling med en avslappnande handmassage som gör huden mjuk och len.

Komplettera din ansiktsbehandling med en uppfriskande fotmassage. Fötterna peelas och får en lätt massage.

Komplettera din ansiktsbehandling med färgning och formning av ögonbrynen.

 

Beakta före och efter ansiktsbehandlingen

Före:

  • Använd inte makeup, sminken tas bort
  • Undvik starka hembehandlingar dagarna före din ansiktsbehandling
  • Undvik starkt solljus
  • Kläm inte på komedoner eller finnar

Efter:

  • Undvik att duscha genast efter. Ifall det inte går att undvika så vänta åtminstone 6 timmar efter behandlingen. Rinnande vatten i ansiktet sköljer bort serum och produkter.
  • Håll huden hydrerad genom att dricka rikligt med vatten
  • Vänta åtminstone ett dygn efter ansiktsbehandlingen innan du tränar
  • Vänta med att lägga makeup i åtminstone 6 timmar efter behandlingen