x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

x
[tiketti-feed]

Relax Centers helhetsomfattande fot- och handbehandlingar stödjer ditt välbefinnande. Efter handbehandlingen är händerna att vara vackra och luxuösa under en lång tid. Skön fotvård håller dina fötter vackra året runt och förebygger påfrestningar och förhårdnader. Pedikyrer utförs av kosmetologer, om fötterna har mera utmanande problem rekommenderar vi att söka dig till en fotvårdare.

I behandlingen ingår formning av naglar, rengöring av nagelband och gellack. Gellack erbjuds endast på i Borgå centrum och Levi centrum.

I behandlingen ingår att peeling av händerna, formning av naglarna, rengöring av nagelbanden, gellack och en återfuktande lätt massage. Gellack finns erbjuds endast i Borgå centrum och Levi centrum.

En skön behandling för händer och armar. Behandlingen består av hand- och armpeeling, rengöring av nagelband, formning av nagelband, gellack och fuktgivande handmassage. Denna behandling erbjuds endast i Borgå centrum och Levi centrum.

Denna ordentliga fotvård utförs enligt kundens behov och önskemål. Behandlingen består av avlägsnande av förhårdnader, rengöring av naglar och nagelband samt en avslappnande massage (Obs! massagens längd varierar beroende på fötternas behov och behandlingsplanen). Nagellack ingår inte i behandlinge. Nagellack i samband med pedikyr 20€ +15 min.

Spa Pedikyr är en skön fotbehandling, lämplig för fötter som inte har mycket förhårdnader etc. I behandlingen ingår peeling av fötterna med mjukgörande saltskrubb, en uppfriskande och återfuktande mask på benen och medan masken verkar rengörs tånaglarna och behandlingen avslutas med en avslappnande massage. Nagellack ingår inte i behandlingen. Nagellack i samband med pedikyr 20€ +15 min.

Före och efter manikyr eller pedikyr

  • Applicera inte oljigt/tjock lotion på händer eller fötter före behandling
  • Bär inte åtsittande kläder vars ärmar eller buntar är svåra att dra upp
  • Pilla inte på naglarna efter behandlingen och kom ihåg att smörja dina fötter/händer dagligen
  • Undvik starka krämer/tvålar/ämnen på huden och använd handskar så att huden inte blir för torr
  • Dusch inte på cirka två timmar om dina naglar lackades under behandlingen