x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

x
[tiketti-feed]

Permanent pigmentering

Obs! Permanenta pigmenteringar görs endast i Levi centrum.

Pris:

 • Nya puderbryn 3 timmar 249 €
 • Förstärkning av puderbryn efter 5-12 veckor, 2 timmar 150 €
 • Årlig förstärkning av puderbryn 2 timmar €199

Permanent ögonbrynspigmentering, dvs. puderbryn, är ett populärt sätt att framhäva ansiktsdrag och skapa hållbara, vackra ögonbryn utan smink. Permanent pigmentering görs enligt kundens önskemål och det går att skapa både en mycket naturlig men också en mer spektakulär, sminkad look, genom att använda mer pigment. Tekniken använder flera nyanser och en blekningsteknik som gör brynen tredimensionella och naturliga.

Pigmentet sitter kvar på huden i 1–3 år, varefter behandlingen kan förnyas.

BEHANDLINGEN OCH SKÖTSELINSTRUKTIONER 

Genast efter ingreppet ser slutresultatet 30-40% mörkare ut. Under läkningstiden, 7–10 dagar, slits överflödigt pigment bort från huden. Flagning eller skorpbildning som uppstår efter behandlingen ska inte rivas eller tas bort. Undvik att väta brynen, bada bastu, svettas eller använda kräm på brynen under läkning.

Obs! Permanenta pigmenteringar är endast tillgängliga i Levi center.

Pris:

 • Nya läppigmentering 3h 249 €
 • Läppförstärkning efter 5-12 veckor 2h 30min €200
 • Årlig läppförstärkning 2h 249 €

Permanent läppigmentering ger läpparna en hållbar, vacker och välvårdad färg som matchar kundens naturliga ansiktsdrag och hudton. Behandlingen görs med en pigmenteringsmaskin, som tillför färgpigment till läpparna. Permanent pigmentering av läpparna påbörjas från läpparnas kanter, varefter färgen blekas till insidan av läpparnas kanter. Vi använder två olika tekniker för permanent läppigmentering. Vid den första konsultationen tar vi reda på vilken teknik som tjänar kundens önskemål på bästa sätt. För permanent läppigmentering använder vi Perma Blend-färger, som är testade och säkra. Vi använder ett brett urval av högkvalitativa pigment som vi genom att blanda kan skapa den nyans som kunden önskar. Du kan också ta med ditt eget läppstift, vars nyans vi kan återge.

Att beakta vid permanent läppigmentering:

 • Om kunden vill ha läppfillers bör det göras en månad innan permanent pigmentering eller minst en månad efter. Observera att om Permanent Pigmentering görs före fillers, kan pigmentet blekna på grund av att huden på läpparna töjs ut.
 • Om kunden har en tendens till munsår, uppmanar i kunden att ta en kur av medicinen Aciclovir i tre dagar före behandlingen och i två dagar efter. Även om Permanent Pigmentering är en helt säker behandling, orsakar tatuering av huden en stressreaktion i kroppen, vilket kan aktivera munsår.
 • Notera att vid permanent pigmentering stärker vi bara läpparnas egen kant. Med permanent pigmentering kan du inte skapa en ny bård på läpparna, den sk överskridande.

Obs! Permanenta pigmenteringar görs endast i Levi centrum.

Pris:

 • Lashliner – eyeliner fyllning för öga 3h 199€
 • Förstärkning av eyeliner efter 5-12 veckor 2h 130€
 • Årlig förstärkning av eyeliner 2,5h 180€

Eyeliner Permanent Pigmentation är ett populärt sätt att öppna upp ögonen och få en välvårdad look även under dagar utan smink. Det finns två olika permanenta pigmenteringstekniker tillgängliga: den klassiska eyelinern Permanent Pigmentation och blekningstekniken. Permanent Eye Pigmentation passar bra för fet hud och de som idrottar mycket. Den är också utmärkt för personer med känslig hud, om traditionell ögonmakeup orsakar hudirritation.

Permanent pigmentering kan göras på övre ögonlocket, nedre ögonlocket eller fransraden och olika färgalternativ finns tillgängliga. Vi beslutar alltid om lämplig teknik och färg tillsammans med kunden. I konsultationen tar vi hänsyn till kundens önskemål om slutresultat, ögonmodell och hudtyp.

Permanent pigmentering av ögonkonturen sitter kvar på huden i 1–3 år, varefter behandlingen kan förnyas.

KLASSISK PERMANENT ÖGON PIGMENTERING

Klassisk eyeliner passar kunder som vill ha ett spektakulärt slutresultat. Tekniken är särskilt lämplig för ung hud, som naturligt har mer kollagen och elastan. Å andra sidan rekommenderas det inte för mycket fet hud. Eye Line Permanent Pigmentation kan göras på övre locket, underlocket och fransraden vilket ger ett naturligt intryck av tjocka ögonfransar.

PERMANENT ÖGON PIGMENTERING MED FADE-TEKNIK

Med blekningstekniken blir resultatet av permanent eyeliner-pigmentering mer naturligt. Pigmentering görs inte lika djupt in i huden som klassisk eyeliner, så proceduren är också skonsammare. I blekningstekniken är fransraden pigmenterad och färgen blekas på det övre locket. Slutresultatet smickrar nästan alla ögonformer.

BEHANDLING OCH SKÖTSELINSTRUKTIONER

Direkt efter permanent pigmentering ser slutresultatet 30–40% mörkare ut. Färgen bleknar till den slutliga formen under läkningsperioden (7-10 dagar). Efter permanent pigmentering av eyelinern kan svullnad uppstå på huden. Efter behandlingen ska ögonen inte blötas på en vecka och krämer eller smink ska inte användas i området runt ögonen. Observera att kontaktlinser, ögonfransförlängning och lösögonfransar måste tas bort innan permanent pigmentering. Ögonfransförlängning kan endast tas tillbaka när området runt ögonen är helt läkt.

Vad innebär permanent pigmentering?

Permanent pigmentering är ett hållbart och enkelt sätt att underlätta vardagen och framhäva ansiktets naturliga drag genom att framhäva ögon, läppar eller ögonbryn permanent med tatueringsliknande pigmentering. Pigmentet är tatuerat på hudens ytskikt, så slutresultatet är inte evigt, som med en traditionell tatuering.

Permanent pigmentering planeras alltid tillsammans med kunden för att ta i beaktande dennes individuella önskemål, beakta ansiktets naturliga struktur och hudton.

Observera att Permanent Pigmentation kräver två behandlingar. Efter första behandlingen följer vi hur huden reagerar på pigmentet. Allergiska reaktioner är mycket sällsynta, men vi vill försäkra oss om att pigmenteringen passar kundens hud. Efter 6–8 veckor efter första behandlingen rekommenderar vi att stärka pigmentet, vilket även gör det möjligt att modifiera pigmenteringens styrka och form.