x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

x
[tiketti-feed]

KROPPSBEHANDLINGAR

En välskött kropp är mjuk, återfuktad och spänstig. Kroppsbehandlingar har även en positiv effekt på ämnesomsättningen, avlägsnande av slaggprodukter och hudens välmående.

Bokning och mera information: +35816 6510 700 / levi@relaxcenter.fi

(Klicka på behandlingarna nedan för mera information.)

I behandlingen ingår saltpeeling av kroppen, en kroppsmask som stimulerar ämnesomsättningen och avlägsnar slaggprodukter samt en cirkulations förbättrande kroppsmassage. Du känner dig som ny! Behandlingen stöder viktkontroll, men förnyar och slappnar även av kropp och själ – En skön paus i vardagen.

Lapplands hjortron lyser som tjärnor i natten och är en av de aktiva ingredienserna i denna behandling. I behandlingen ingår saltpeeling av kroppen samt en effektiv fuktgivande kroppsmask och -kräm. Detta är den perfekta behandlingen för din vintertorra hy. Den torra huden blir som bortblåst och kroppens hud är len och lugn.

 

En snabb uppfräschning av hela kroppen. Huden behöver återfuktande, speciellt på vintern, men behandlingen lämpar sig även före sommaren eller en södernresa då en peelad och återfuktad hud får en jämnare brunbränna. Kroppens hud skrubbas mjuk och len med peeling och därefter får ämnesomsättningen en boost med effektivt återfuktande kräm som masseras in i huden med cirkulationsökande rörelser.

Lappländsk torv renar kroppen effektivt, lindrar smärta och förbättrar hormonbalansen. I behandlingen ingår en lokal torvmask som appliceras på kroppen. Medan torvmasken verkar på kroppen görs en skön torv-honoung behandling för ansiktet.

Beakta före och efter kroppsbehandlingen:

Före:

  • Undvik oljiga eller tjocka krämer
  • Kläm inte på finnar eller akne

Efter:

  • Drick rikligt med vatten för att bevara vätskebalansen
  • Ansträng dig inte då dina muskler fortfarande är avslappnade, vila
  • Håll huden återfuktad genom att använda hudkräm