x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

x
[tiketti-feed]

Behandlingspaket

Behandlingspaket för helhetsomfattande välbefinnande är för dig som vill slappna av enligt längre formuläret. Vi har färdiga alternativ för olika behov. Om du önskar kan vi även erbjuda en längre behandlingsnjutning eller t.om. en hel dag av avslappning för dig eller din grupp. Kontakta oss på: levi@relaxcenter.fi eller sales@relaxcenter.fi

Duo behandlingar erbjuds endast på hotellet.

Bokning och mera information: +35816 6510 700 / sales@relaxcenter.fi

(Klicka på behandlingarna nedan för mera information.)

Behandlingarna utförs efter varann i Duo-rummet. Den ena av er börjar behandlingen med värme och varma stenar placeras på skulderparti och rygg. Under tiden får den andra av er en skulder och rygg massage utförd med örtolja. Därefter utförs samma behandling med ombytta roller. En underbar stund tillsammans! Denna behandling erbjuds endast på hotellet.

Lätt och avslappnande massage med varm aromatisk olja och en lystergivande ansiktsbehandling. Perfekt för dig som vill få en stund för dig själv.

Hot stone massage som utförs med lavastenar och lokala lappländska stenar så som snökvarts som sägs bära med sig forntida energi och styrka. Ansiktet får en lätt peelande behandling med lappländsk torv och honung.

Torrskrubb av hela kroppen förbättrar hudens cirkulation och gör den mottaglig för återfuktande kräm. Därtill en vårdande ansiktsbehandling med tillhörande nack- och skuldermassage. Behandlingen avslutas med en skön manikyr och pedikyr. En perfekt avslappning.

En återfuktande ansiktsbehandling lämpad för manlig hud, lindrar även effekterna av rakning. Medan du njuter av en ansiktsmask och dess effekt, får du även slappna av med huvud-, skulder- och fotmassage. En perfekt och välgörande stund för män!

Beakta före och efter ett behandlingspaket:

Före:

  • Överansträng dig inte
  • Undvik oljiga och tjocka krämer

Efter:

  • Drick rikligt med vatten
  • Undvik ansträngning
  • Vila, dina muskler är avslappnade