Relax Center on kasvussa oleva kauneushoitola ketju. Relax Centerin missio on muuttaa suomalaista kauneuskulttuuria ja luoda hyvinvointi- ja kauneushoidoista matalamman kynnyksen palveluja myös arjen keskelle. Hemmottelu ja kauneushoidot ovat suomalaisten suosiossa erityisesti loma-aikoina, mutta tavoitteemme on tuoda palvelut myös isommaksi osaksi arkea. Oma aika ja itseensä panostaminen luo itsevarmuutta ja lisää hyvän olon tunnetta.

Relax Center kauneushoitoloilla on 2 konseptia:

1. Relax Center; Beauty and Beyond

Sijainti:

Relax Center; Beauty and Beyond hoitola sopii kasvukeskuksiin ja kaupunkeihin.

Imago:

Beauty and Beyond hoitolat ovat tyylikkäitä city-Spa hoitoloita, jonne voi tulla vaikka “lounastauko hoitoon” tai pidempään rentoutushetkeen. Hoitolat luodaan amerikan meiningillä, mutta hinta-taso pidetään maltillisena. Beauty and Beyond hoitoloissa on myös tuotemyymälä.

Palveluvalikoima:

Beauty and Beyond hoitoloissa on laaja valikoima kosmetologin palveluja sekä ripsi-, kynsi- ja kulmapalvelut, tehokkaat anti-aging hoidot, käsi- ja jalkahoidot, hieronnat sekä parturikampaamo ja meikki studio. Beauty and Beyond hoitolassa on myös esteettisten hoitojen tarjonta alinhankkijan kautta.

2. Relax Center; Teema

Sijainti:

Relax Center teemahoitolat sijaitset hotellien läheisyydessä tai yhteydessä ja teema hoitola tekee yhteistyö k.o. hotellin kanssa. Teema hoitola räätälöidään ympäristöönsä sopivaksi ja palveluvalikoima luodaan ympäristöä, historiaa ja hotellia kunnioittaen.

Ensimmäinen Relax Center teemahoitola on:

Relax Center; Lapland Sensation Spa joka sijaitsee Hotelli Hullu Porossa.

Lapland Sensation Spa on oma uniikki lappiteemaninen hoitola.

Imago:

Hoitola henkii luonnon voimia ja Lapin mystiikkaa. Hoitoalueelle astuessasi kuulet joikumusiikin ja tunnet havun tuoksun. Sisustuksessa on harmaata puuta, kultaa, valkoista ja vivahteita Lapista.

Palveluvalikoima:

Lapland Sensation Spa hoitolasta löytyy perinteisen kosmetologi hoidot, mutta imago ratsastaa räätälöidyillä Lappi Spa hoidoilla. Hoidoissa käytetään pääasiassa luonnon kosmetiikka sekä suomalaisia ja lähituotettuja raaka-aineita. Klassinen ja urheiluhieronta sekä terveyshoidot ovat tärkeässä osassa Lapland Sensation Spa hoitolassa.