Relax Center on kasvussa oleva kauneushoitolaketju. Missiomme on muuttaa suomalaista kauneuskulttuuria luomalla hyvinvointi- ja kauneushoidoista matalamman kynnyksen palveluja arjen keskelle. Hemmottelu- ja kauneushoidot ovat suomalaisten suosiossa erityisesti loma-aikoina, mutta tavoitteemme on tuoda palvelut isommaksi osaksi arkea. Oma aika ja itseensä panostaminen luo itsevarmuutta sekä lisää hyvän olon tunnetta. Hoitolamme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Levin ja Porvoon keskustoissa, joihin on helppo tulla. Myös Hotelli Hullu Poron ja Haikon kartanon yhteydessä sijaitsevat toimipisteemme kutsuvat viihtymään ja rentoutumaan.

Relax Center kauneushoitoloilla on kaksi konseptia:

1. Relax Center: Beauty and Beyond

Sijainti:

Relax Center: Beauty and Beyond -hoitola sopii kasvukeskuksiin ja kaupunkeihin.

Imago:

Beauty and Beyond -hoitolat ovat tyylikkäitä City Spa -hoitoloita, jonne voi piipahtaa hoitoon vaikka lounastauolla tai tulla nauttimaan pidemmästä rentoutushetkestä. Hoitoloiden suunnittelussa on käytetty innovatiivisuutta ja luovuutta ja haluamme tarjota asiakkaillemme tuoreita ideoita ja näkökulmia. Myös hoitojemme tehokkuus ja tuotteiden laadukkuus ovat tärkeässä roolissa hoitoloidemme konseptia. Beauty and Beyond -hoitoloissa toimivat myös Fabe -vaate- ja kosmetiikkamyymälät sekä Fabe Lounge -samppanjabaarit, jossa voi nauttia lasillisen kuplivaa hoitojen ja ostosten lomassa.

Palveluvalikoima:

Beauty and Beyond -hoitoloissa on laaja valikoima kosmetologin palveluja sekä ripsi-, kulma- ja kynsihuoltoja. Valikoimaamme kuuluu myös tehokkaat anti-aging-hoidot, käsi- ja jalkahoidot, erilaiset hieronnat, parturi-kampaamopalvelut sekä meikkistudio. Beauty and Beyond -hoitoloissa on myös esteettisten hoitojen tarjonta yhteistyökumppanin kautta.

Beauty and Beyond hoitolat:

Levin keskusta, Hiihtäjänkuja 10, 99130 LEVI
Facebook: Relax Center
Instagram: @relaxcenter_beauty
AVAJAISET 4.6.2021!
Porvoon keskusta, Runeberginkatu 36, 06100 Porvoo
Facebook: Relax Center
Instagram: @relaxcenter_beauty

2. Relax Center; Teema

Sijainti:

Relax Center teemahoitolat sijaitset hotellien läheisyydessä tai yhteydessä ja teema hoitola tekee yhteistyö k.o. hotellin kanssa. Teema hoitola räätälöidään ympäristöönsä sopivaksi ja palveluvalikoima luodaan ympäristöä, historiaa ja hotellia kunnioittaen.

Teema hoitolat:

Hotelli Hullu Poro, Rakkavaarantie 3, 99130 LEVI
Facebook: Relax Center Hullu Poro
Instagram: @relaxcenterhulluporo
  • Hullu Porolle yksilöity uniikki lappiteemaninen hoitola.
  • Imago: Hoitola henkii luonnon voimia ja Lapin mystiikkaa. Hoitoalueelle astuessasi kuulet joikumusiikin ja tunnet havun tuoksun. Sisustuksessa on harmaata puuta, kultaa, valkoista ja vivahteita Lapista.
  • Palveluvalikoima: Lapland Sensation Spa hoitolasta löytyy perinteisen kosmetologi hoidot, mutta imago ratsastaa räätälöidyillä Lappi Spa hoidoilla. Hoidoissa käytetään pääasiassa luonnon kosmetiikka sekä suomalaisia ja lähituotettuja raaka-aineita. Klassinen ja urheiluhieronta sekä terveyshoidot ovat myös tärkeä osa Lapland Sensation Spa hoitolaa.
Hotelli Haikon Kartano, Haikkoontie 114, 06400 PORVOO
Facebook: Relax Center Haikko
Instagram: @relaxcenterhaikko
  • Relax Center Haikko jatkaa Haikon viitoittamalla tiellä laadukkailla Spa-, hyvinvointi- ja kauneushoidoilla.
  • Imago: Hoitola on ylellinen ja henkii Haikon historiaa upeine tiloine.
  • Palveluvalikoima: Relax Center Haikossa palveluvalikoiman johtotähtihoitoja ovat Spa-hoidot niin yksilöille kuin pienryhmillekin. Erikoisuutena upeat Private Spa hoitohuoneet poreammeineen. Tehokkaat ja laadukkaat kosmetologiset hoidot sekä valviran vahvistamien hierojien terveyspalvelut luovat pohjan hoitovalikoimalle.