Lycon vahaukset karvapoistoon nyt Relax Centeristä!

Karvanpoiston uusi aikakausi on alkanut kun Lycon vahat niittävät mainetta ja kunniaa nyt myös Suomessa. Maailmalla tämä vahausmenetelmä on ollut markkinajohtaja jo 40 vuotta, mutta Suomeen vahat ovat rantautuneet vasta vuosi sitten. Nyt Lycon karvanpoisto vahaukset saatavilla Relax Center Levin keskustan sekä Porvoon toimipisteistä. 

”MAAILMAN PARAS JO VUODESTA 1978

LYCON, Australiasta #1 Wax Worldwide. LYCON nauttii ansaittua ihokarvojen poistoon tarkoitettujen vahojen crème de la crème -mainetta kansainvälisissä korkean tason kylpylöissä ja salongeissa yli 70 maassa. Se on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon omista kasviöljyistä. LYCON saa tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. LYCON on maailman johtava laatuvahojen valmistaja, minkä ansiosta on saavutettu erinomaisia tuloksia.

Matala lämpötila sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja asiakkaalle erittäin miellyttävän lopputuloksen. LYCON sopii jopa kaikkein herkimmille ihoille. Ei ole ihme, että asiakkaat ja kauneudenhoitoalan ammattilaiset eri puolilla maailmaa rakastavat LYCONIA. ” Teksti kopioitu sivuilta www.lycon.fi

Ajanvaraus