Syksyn hoitotarjoukset

Kesän kääntyessä syksyyn tunnelmaa luovat kynttilät, rauhallinen musiikki ja rentoutuminen.

LEVIN KESKUSTAN TARJOUKSET (Voimassa 24.8. – 31.10.2020 -asti)

Detox kasvohoito 59 € (norm 63 €)

Tämä kasvohoito on suosituin kasvohoitomme ja se sopii kaikille ihotyypeille. Kesän jälkeen iho tuntuu usein tukkoiselta, joten tämä hoito on enemmän kuin paikallaan. Detox hoito itsessään on jo erittäin tehokas, mutta tämän hoidon jälkeen iho on parhaimmillaan vastaan ottamaan myös muita hoitoja sarjahoidon merkeissä. Keskustele asiasta kosmetologisi kanssa.

Syväpuhdistava hoito edistää kuona-aineiden poistumista ja lisää solujen elinvoimaisuutta. Hoidossa käytettävän mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä. Sopii myös miehen iholle. Mekaaninen ihonpuhdistus lisänä 15 min 11 €

Aromahieronta 75 € (norm 79€)

Aromahieronta on lempeä ja luonnollinen tapa tukea kokonaisvaltaista mielen ja kehon hyvinvointia. Hieronnassa käytetään lämmintä öljyä johon lisätään eteeristen öljyjen tippoja asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Laventeli: rauhoittaa mieltä ja kehoa sekä alentaa verenpainetta, hillitsee ihotulehduksia ja edistää haavojen paranemista.
Eukalyptus: Lievittää hengitysoireita ja tukkoisuutta, on antiseptinenja desinfioiva.
Greippi: parantaa keskittymiskykyä, puhdistaa kehoa kuona-aineista ja hellii ihoa. Auttaa myös selluliittikertymien poistoon.

Nesteitä ja selluliittiä poistava vartalohoito 75 € (norm 85€)

Vartalohoito saa kehosta nesteet liikkeelle samalla siloittaen selluliittikertymiä. Hoidossa tehdään vartalon kuorinta, naamio, selluliittihieronta ja hoito viimeistellään kosteusvoiteella. Tämä hoito täydellinen kun kehosi on väsynyt, stressaantunut ja tukkoinen. Yhdistä tähän vielä syystarjouksessa oleva Detox kasvohoito ja paketti on täydellinen uuden vuodenajan vastaanottamiseen. Huom! Veden juonti ennen ja jälkeen hoidon on erittäin tärkeää. Hoidon kesto 75min.

HOTELLI HULLU PORON TARJOUKSET (Voimassa 1.9.-31.10.2020)

Hotelli Hullu Poron toimipistettä on kesän aikana somistettu Lappihenkeen ja 1.9. alkaen lanseeraammekin Hotellin Hullu Poron hoitolan uudella ”Lapland Sensation Spa -konseptilla. Tervetuloa seuraamaan myös FB Lapland Sensation Spa ja IG tileja @lapland_sensation_spa ja jakamaan tunnelmaa kanssamme Suomen luonnosta saatavien tuotteiden ja hyvien fiilisten maailmaan.

Lappilainen jalkahoito 70 € (norm 75 €)

Lappilainen jalkahoito ammentaa voimansa lapin luonnosta! Jalat kuoritaan hunaja-sokeri kuorinnalla ja turvenaamio virkistää jalkoja ja vilkastuttaa nestekiertoa. Kynnet siistitään ja sääret hierotaan lapin yrttejä sisältävällä öljyllä. Hoidon jälkeen jalkasi ovat pehmeät ja kevyet. Hoidon kesto 60min.

Lappilainen selän ja pään havuhieronta 69 € (norm 74 €)

Rentouttava hoito ylävartalolle. Hoidossa käytetään Lapin metsien havupuiden eteerisiä öljyjä esimerkiksi mänty virkistää ja energisoi, kataja puolestaan lievittää lihas ja nivelsärkyjä. Myös muita vaihtoehtoja löytyy ja kosmetologimme valitsee tuotteet jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Havujen hoitavat voimat vievät sinut metsien maailmaan ja pääset rentoutumaan Lapin joikhun soidessa, myös pää hierotaan kevyesti ilman öljyä. Hoidon kesto 45min.