x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

x
[tiketti-feed]

BEHANDLINGAR MED LAPPLÄNDSK MYSTIK

Välkommen och upplev Lapplands magi. Vi använder finsk kosmetik samt örter och bär från Lapplands vilda natur. Ljudmiljön består av traditionell lappländsk joikmusik.

Bokning och mera information: +35816 6510 700 / sales@relaxcenter.fi

Lappländsk huvudmassage har intryck av Indisk huvudmassage men kryddad med Lappländs mystik. Behandlingen börjar med ett fotbad och en uppfräschande peeling av fötterna. Därefter behandlas nack- skulderpartiet, öron och huvud med en mild men effektiv massage. Behandlingshelheten stimulerar vätskeomsättningen och blodcirkulationen i övre kroppen och huvudet. Huvudmassagen ger en långvarig avslappning, förbättrar koncentrationen och lindrar sömnlöshet och huvudvärk.

Ansiktsbehandlingen görs med lappländsk torv som renar och när huden. Tack vare dess naturliga egenskaper peelar den huden och gör huden alldeles len. I behandlingen ingår även en inledande rengöring och en avslutande finsk konsmetisk kräm enligt din hudtyp.

Lappländs torv renar kroppen effektivt, lindrar smärta och förbättrar hormonbalansen. I behandlingen ingår en lokal torvmask som appliceras på kroppen. Medan torvmasken verkar på kroppen görs en skön torv-honoung behandling för ansiktet.

Den lappländska pedikyren får sin styrka från Lapplands natur! Fötterna skrubbas med en peeling av älggräs eller blåbär och en torvmask fräschar upp fötterna och stimulerar cirkulationen. Naglarna vårdas och benen masseras med en olja av lappländska örter. Efter behandlingen känns dina fötter mjuka och lätta.

 

Avslappnande behandling för övre kroppen. Massagen utförs med barrträdens eteriska oljor, t.ex. tallen piggar upp och ger energi medan enen lindrar muskel- och ledsmärtor. Vi erbjuder även andra alternativ och våra kosmetologer väljer produkterna enligt kundens individuella behov. Barrens vårdande effekt för dig till skogens värld och du får slappna av till lappländskt joikande. Även huvudet masseras lätt, men utan olja.

En helhetsomfattande och avslappnande massage med varm lappländsk örtolja av en, älggräs och röllika. Till en början torrskrubbas huden vilket förnyar den och gör att oljan absorberas bättre. Den därpå följande massagen lindrar led- och muskelsmärta. Total njutning!

 

Behandling för två. Den ena av er börjar behandlingen med värme och varma stenar placeras på skulderparti och rygg. Under tiden får den andra av er en skulder och rygg massage utförd med örtolja av en, kaprifol och johannesört. Därefter utförs samma behandling med ombytta roller. En avslappnande stund tillsammans! Priset är för två personer.

Under denna behandling får du uppleva den helande magin av Lapplands bästa sidor. Behandlingen består av hot stone massage som utförs med lavastenar och lokala lappländska stenar så som snökvarts, som sägs bära med sig forntida energi och styrka. Ansiktet får en lätt peelande behandling med lappländsk torv och honung.