x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

x
[tiketti-feed]

Skönhetskväll i strandrian vid älven

Upplev Lapplands helande magi i strandrian vid älven. Njut av en kväll med en skönhetsbehandling för hela kroppen under ledning av vår kunniga skönhetsterapeut.

Kvällen börjar med varm dryck medan skönhetsterapeuten berättar om hur de naturliga behandlingarna fungerar och vad som händer i vår kropp. Vi får även höra om uråldriga skönhetsbehandlingar och om att vara närvarande i stunden – i den tysta atmosfären i Tomtebyns ria. Därefter får ni torvbehandling under ledning av vår skönhetsterapeut. Ni kan välja mellan torvbehandling för antingen ansikte eller fötter. Torv har konstaterats vara effektivt mot hudproblem och stöder även hormonbalansen. Torvbehandling förnyar, renar och gör huden i ansiktet mjuk och len. Torvbehandling lindrar även ledproblem och ömma fötter. Vi använder 100% finska kosmetikprodukter från Frantsila och Ekopharma. Efter torvbehandlingen får ni en handledd huvudmassage och avslappningsbehandling. Därefter är ni välkomna att fortsätta kvällen som planerat.

Bokning och mera information: Kontakta Hullu Poros försäljningsteam tel. +358 16 6510 500 eller e-post sales@hulluporo.fi