Tarjoamme Relax Centerillä laajan valikoiman hyvinvointiin ja terveyteen suunnattuja palveluja. Uusimpana myös Personal Trainer -palvelut arjen hyvään oloon ja jaksamiseen.

Olemme Relax Centerillä aidosti kiinnostuneita lihashuollostasi ja hyvinvoinnistasi. Haluamme, että tulet kokemaan meille kokonaisvaltaista hyvinvointia. Hyvinvointi koostuu kehon ja mielen tasapainosta. Parhaimpiin tuloksiin hyvinvoinnissasi pääset ammattilaisen ohjauksessa sekä kehon palautumista edistävissä hoidoissa (kuten klassisissa- ja urheiluhieronnoissa sekä mieltä rentouttavissa ja stressiä poistavissa hoidoissa).

Personal Trainer palveluista meillä vastaa koulutettu hieroja ja Personal Trainer Essi Niemi. Essi on valmistunut Suomen Urheiluopistosta Vierumäeltä liikuntaneuvojaksi ja Personal Traineriksi vuonna 2018 ja koulutetuksi hierojaksi 2019. Urheilutaustaa hänellä on ilmapistooliampujana, jossa kilpaili myös naisten sarjassa, muuten hän on aktiivinen ratsastaja sekä arjen urheilija.

Otan asiakkaan huomioon yksilönä, haluan edesauttaa jokaisen hyvää oloa, ja sytyttää liikunnan kipinän. Tavoitteeni on auttaa asiakasta kokonaisvaltaisesti sekä treenien, että lihashuollon puolella, jolloin asiakas saa parhaan hyödyn ja saan siitä myös itse paljon. Tärkeä motivaation lähteeni on nähdä asiakkaan onnistuvan tavoitteissaan, joka antaa myös itselleni onnistumisen tunteen. Unelmani on tehdä myös pienryhmiä, jotka hyödyttävät esim. senioreita sosiaalisten suhteiden luomisessa ja säilyttämisessä. ” – Essi Niemi