x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Medik8 kasvohoidot

Beautiful Skin for Life – Medik8 -ihonhoitosarjan tavoite on auttaa sinua saavuttamaan kaunis iho koko elämäsi ajaksi.

Medik8 kehitti CSA-filosofian vuonna 2009. Uskomattoman yksinkertainen ja tieteeseen perustuva metodi – joka yksinkertaisesti toimii.
CSA-metodi on kasvattanut jatkuvasti suosiotaan ja tullut suuremmankin yleisön tietoisuuteen. C-vitamiini on voimakas antioksidantti, joka auttaa vähentämään auringon aiheuttamia vaurioita ja aurinkosuoja on tärkein keino vaurioiden ja ihon ennenaikaisen vanhenemisen ehkäisemiseen. A-vitamiini kiihdyttää ihon kollageenintuotantoa ja parantaa ihon rakennetta. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, syväpuhdistava puhdistustuote.

Käytä C-vitamiinia ja aurinkosuojaa päivällä ja A-vitamiinia yöllä. CSA – niin helppoa. Lisätietoja Medik8 ihonhoitosarjasta.

Hemmotteleva pikakasvohoito sis. pintapuhdistus, kuorinta, naamio lopuksi iho hellitään seerumein ja suojavoiteella. Loistava pikakirkastus kasvoille esimerkiksi toisen hoidon lisäksi.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Ihotyypin mukainen kasvohoito Medik8 -ihonhoitosarjan tuotteilla. Hoito sisältää ihoanalyysin, sekä yksilöllisesti suunnitellun kasvohoidon (alkupuhdistus, kuorinta, ihonpuhdistus tai hieronta, naamio, seerumi, suojavoide). Hoidossa voidaan käyttää tarpeen mukaan myös ultraäänikuorintaa.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Ihoa puhdistava ja kirkastava hoito sisältäen alkupuhdistuksen, ihotyypin mukaisen kuorinnan, ihonpuhdistuksen (voimme käyttää ultraääntä, mekaanista puhdistusta tai yhdistää molempia tekniikoita) rauhoittavat tuotteet sekä naamion, seerumit ja loppuvoiteen. Iho on hyvä puhdistaa säännöllisesti kosmetologilla.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Ylellinen kasvohoito tehdään ihotyypin mukaan ylellisillä anti-age- sekä ihoa liftaavilla tuotteilla. Hoito sisältää pitkän ja hemmottelevan kasvo-, niska ja hartia-alueen hieronnan.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Ihoa uudistavan kuorinnan tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla. Medik8 happokuorinta eli kemiallinen kuorinta tehdään aina ihotyypin ja ihon tarpeiden mukaan, kosmetologi valitsee sopivan kuorinnan seuraavista.

Rewind Professional Skin Peel
Tarkoin kehitetty yhdistelmä happoja kuorii ja uudistaa ihoa, stimuloi kollageenituotantoa sekä vähentää ryppyjä ja juonteita iholla.

Even Professional Skin Peel
Kirkastava kuorinta sopii auringon vaurioittamalle, hyperpigmentoituneelle ja epätasaiselle iholle. Auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja rakennetta.

Clarity Professional Skin Peel
Tehokas yhdistelmä happoja, jotka imeytyvät syvälle ihohuokosiin puhdistaen ja tasapainottaen talin eritystä. Vähentää epäpuhtauksia välittömästi ja ennaltaehkäisee uusien muodostumista.

Universal AHA Professional Skin Peel
Soveltuu kaikille ihotyypeille ja jokaiseen iho-ongelmaan. Kirkastaa ihoa silminnähden ja tekee siitä pehmeämmän. Tasapainottaa talin eritystä ja ravitsee. Täydellinen valinta ensimmäiseksi kuorinnaksi tai ylläpitämään hoitotuloksia sarjahoidon jälkeen.

Sensitive PHA Professional Skin Peel
Suunniteltu erittäin herkän ja punoittavan ihon hoitoon. Tasoittaa ihon rakennetta ja sävyä sekä vahvistaa ihon kerroksia.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Ennen ensimmäistä Medik8 kemiallista kuorintaa eli happokuorintaa sinun tulee varata aika konsultaatioon, jossa kosmetologi tekee ihoanalyysin ja hoitosuunnitelman parhaiden tulosten ja turvallisuuden takaamiseksi. Konsultaatioon tulisi varata aika noin 48 tuntia ennen hoitoa.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Ennen kemiallista kuorintaa varaa konsultaatio-aika, jolloin suunnittelemme sopivan kuorinnan ja testaamme kuorinnan sopivuutta. Ennen kemiallista kuorintaa ihoa on hyvä valmistella hoitoa varten Medik8 tuotteilla, käytä C vitamiini seerumia aamuin ja A-vitamiini seerumia illoin.

Ja kotihoitotuotteina kolme päivää kemiallisen kuorinnan jälkeen:

AAMU:

Calmwise Soothing Cleanser, Hydr8 B5, C-vitamiiniseerumi, Ultimate Recovery Intense, Physical Sunscreen

ILTA:

Calmwise Soothing Cleanser, Hydr8 B5, A-vitamiiniseerumi, Ultimate Recovery Intense

Kyllä:

●Hoida ihoa hellävaraisesti (älä käytä kasvokintaita, tai -sieniä)

● Anna ihon kuoriutua luonnollisesti, älä revi irtoavaa ihoa

● Vältä auringossa oleskelua

● Levitä SPF huolellisesti iholle, jopa pilvisellä ilmalla. Jos oleilet auringossa, SPF tulee lisätä iholle joka toinen tunti.

● Jos sinulla on taipumusta hyperpigmentaatioon, on suositeltavaa käyttää White Balance Brightening Serumia tulehduksen jälkeisen hyperpigmentation minimoimiseksi ennen kemiallista kuorintaa ja sen jälkeen.

Ei:

● Älä altista ihoa auringolle tai UV-lampuille

● Vältä iholle jätettäviä AHA, BHA tai fysikaalisia kuorintoja viikon ajan kemiallisen kuorinnan jälkeen

● Vältä pois huuhdeltavia AHA ja BHA puhdistustuotteita 3 päivää kemiallisen kuorinnan jälkeen

● Vältä meikkiä vähintään 12 h kemiallisen kuorinnan jälkeen

● Vältä itseruskettavia tuotteita vähintään viikon ajan kemiallisen kuorinnan jälkeen

●Vältä lämpöhoitoja (myös sauna) vähintään 24 h kemiallisen kuorinnan jälkeen

● Vältä uimista ja hikoilua vähintään 24 h kemiallisen kuorinnan jälkeen

Kolmen päivän kuluttua voit palata normaaleihin ihonhoitorutiineihisi, vältä kuorintatuotteita vähintään viikon ajan kemiallisen kuorinnan jälkeen.