Relax Center; Beauty and Beyond

Osoite: Hiihtäjänkuja 10, 99130 LEVI
Email: levi@relaxcenter.fi
Puh: 016 – 6510 700

Levin keskustassa sijaitsevassa ”Beauty and Beyond” konseptin mukaisessa kauneushoitolassa palvelee 4 parturi-kampaajaa, 2 kosmetologia sekä kynsi- ja ripsiteknikko. Levin keskustan toimipiste on keskittynyt tehokkaaseen ihonhoitoon ja trendien mukaisiin hoitoihin. Tämä on täydellinen paikka esimerkiksi häihin valmistautumiseen. Laitamme isommankin porukan kerralla valmiiksi!

Relax Center sijaitsee Levin keskustassa erikoisliikkeiden, matkamuistomyymälöiden ja urheilukauppojen läheisyydessä ja suoraan Relax Centerin alakerrasta löytyy vaateliike Shopporo. Shopporon valikoimiin kuuluu Vero Moda, Soyaconcept, Freequent, Juna Rose ja Pieces naistenvaatteet, Guess laukut ja lompakot, Jack&Jones, Only&Sons ja Selected merkkien miestenvaatteita sekä Max Factorin meikit. Relax Center ja Shopporo toimivat tiiviissä yhteistyössä ja voit varata hoitoaikoja myös Shopporon tiskiltä!

Varaa tästä

Kosmetologimme ovat SKY:n vahvistamia ammattilaisia. Sesonki aikaan meillä on myös kosmetologi opiskelijoita eri oppilaitoksista.

Hiihtäjänkuja 10, 99130 Sirkka, Suomi