x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Relax Centerin kokonaisvaltaiset jalkahoidot ovat suosituimpia palveluitamme. Säännöllinen jalkahoito pitää jalat kauniina ympäri vuoden. Jalkasi ja kyntesi pysyvät huoliteltuina ja samalla se vähentää ja ennaltaehkäisee kovettumia ja niiden syntymistä. Hemmotteleva jalkahoito on erittäin rentouttava hoito ja myös toivottu lahja ikään tai sukupuoleen katsomatta!

Kosmetologien tekemissä jalkahoidoissa poistetaan kovettumat, siistitään kynnet ja kynsinauhat sekä tehdään rentouttava hieronta. Jalkahoitoon voi myös lisätä tavallisen lakkauksen, joilloin saat lakkapullon myös mukaasi (+15min/20 €). Alla olevasta valikosta voit katsoa tarkemmin, mitä eri jalkahoidot sisältävät. Mikäli sinulla on jotain kysyttävää hoitoihin liittyen, voit olla yhteydessä myyntipalveluumme. Mikäli jaloissa on haastavampia vaivoja, suosittelemme jalkahoitajalle hakeutumista. 

Spa jalkahoito on hemmotteleva jalkahoito, sopii hyvin jaloille, joissa ei ole paljon kovettumia ym. Spa jalkahoidoissa jalat kuoritaan pehmentävällä suolakuorinnalla, kuorinnan jälkeen säärille levitetään jalkoja virkistävä ja kosteuttava naamio. Naamion vaikutusaikana varpaankynnet siistitään ja hoito viimeistellään rentouttavalla hieronnalla. Hoito ei sisällä lakkausta. Lakkaus pedikyyrin yhteydessä 20 € +15 min

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Kunnon jalkahoito toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan sisältäen kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen ja rentouttavan hieronnan (Huom! hieronnan kesto vaihtelee jalkojen tarpeen ja hoitosuunnitelman mukaan). Hoito ei sisällä lakkausta. Lakkaus pedikyyrin yhteydessä 20 € +15 min.

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Hoito-ohjeet ennen ja jälkeen jalkahoidon:

  • Älä levitä öljyistä tai paksua rasvaa jaloille ennen hoitoa.
  • Älä laita tiukkoja vaatteita, jotka on vaikea vetää lahkeista.
  • Hoidon jälkeen älä nypi kynsiäsi ja muista rasvata jalat päivittäin.
  • Älä käytä vahvoja rasvoja, saippuoita tai muita aineita paljaalla iholla.
  • Jos kyntesi lakattiin hoidon yhteydessä, älä käy suihkussa noin kahteen tuntiin, jotta kynsilakka ei menisi pilalle.