Vartalohoidot

Relax Center Beauty Porvoo & Levi, Hotelli Hullu Poro

Vartalohoidot

Hyvin hoidettu vartalo on pehmeä, kosteutettu ja kimmoisa. Hyvin hoidettu vartalon ihon ja vartalohoidot vaikuttavat myös myönteisesti koko kehon aineenvaihduntaan ja kuona-aineiden poistumiseen.

Tehohoito väsyneille ja raskaille jaloille. Hoito tehdään koko jaloille, sisältäen jalkojen kaksoiskuorinnan, nesteitä poistavan naamion sekä kosteusvoiteen. Tämän jälkeen koko kehon aineen vaihdunta vilkastuu ja painon tunne jaloista häviää. Hoito sopii myös kasvohoidon yhteyteen! Hoidon kesto 50 min

Tee varaus Levin keskustaan

Hoito tehdään suomalaisilla luonnonkosmetiikka tuotteilla. Hoidossa käytettävän linjan päätähtenä ja vaikuttavana aineena loistaa Lapin Hilla! Hoito sisältää vartalon suolakuorinnan, kuona-aineenvaihduntaa vilkastuttavan vartalonaamion sekä nestekiertoa elvyttävän vartalohieronnan. Olo on kuin uudesti syntynyt! Tukee hyvin painonpudotusta, mutta myös uudistaa ja rentouttaa kehoa sekä mieltä arjen keskellä!

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Hoito tehdään suomalaisilla luonnonkosmetiikka tuotteilla. Hoidossa käytettävän linjan päätähtenä ja vaikuttavana aineena loistaa Lapin Hilla! Hoito sisältää vartalon suolakuorinnan, tehokosteuttavan vartalonaamion sekä kosteusvoiteen. Tämä on täydellinen hoito talven kuivattamalle iholle. Kuivuus saa kyytiä ja koko keho rauhoittuu.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Pikafreesaus koko keholle. Sisältäen tehokkaan koko kehon kuorintahieronnan ja syväkosteuttavan voiteen. Iho tarvitsee lisäkosteutta ja kuorintaa erityisesti syksyllä ja talvella, mutta hoito on otollinen myös ennen etelänmatkaa tai kesää, koska hyvin kuorittu ja kosteutettu iho ottaa rusketuksen vastaan tasaisemmin. Hoidossa iho kuoritaan pehmeäksi ja kehon aineenvaihdunnalle annetaan buustia tehokosteuttavalla voiteella joka levitetään hierovin ja nestekiertoa edistävin liikkein.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus levin keskustaan Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Ennen ja jälkeen vartalohoidon neuvot:

Ennen:

  • Juo vettä ja syö hyvin
  • Älä levitä vartalolle mitään öljyistä tai raskasta rasvaa joka ei helposti imeydy ihoon
  • Älä tee mitään lihaksia uuvuttavia urheilu suorituksia jotta voit rentoutua
  • Älä nypi ihostasi mitään näppylöitä

Jälkeen:

  • Juo vettä
  • Pidä kehosi rasvattuna ja hyvin hoidettuna
  • Älä nypi iholtasi mitään näppylöitä välttääksesi ihon ärtyyntymistä
  • Ota rentouttava suihku