Vartalohoidot

Hoito tehdään suomalaisilla luonnonkosmetiikka tuotteilla. Hoidossa käytettävän linjan päätähtenä ja vaikuttavana aineena loistaa Lapin Hilla! Hoito sisältää vartalon suolakuorinnan, kuona-aineenvaihduntaa vilkastuttavan vartalonaamion sekä nestekiertoa elvyttävän vartalohieronnan. Olo on kuin uudesti syntynyt! Tukee hyvin painonpudotusta, mutta myös uudistaa ja rentouttaa kehoa sekä mieltä arjen keskellä! Hoidon kesto 75 min.

Hoito tehdään suomalaisilla luonnonkosmetiikka tuotteilla. Hoidossa käytettävän linjan päätähtenä ja vaikuttavana aineena loistaa Lapin Hilla! Hoito sisältää vartalon suolakuorinnan, tehokosteuttavan vartalonaamion sekä kosteusvoiteen. Tämä on täydellinen hoito talven kuivattamalle iholle. Kuivuus saa kyytiä ja koko kehon iho rauhoittuu. Hoidon kesto 75 min.

Pikafreesaus koko keholle. Sisältäen tehokkaan koko kehon kuorintahieronnan ja syväkosteuttavan voiteen. Iho tarvitsee lisäkosteutta erityisesti talvella, mutta hoito on otollinen myös ennen etelänmatkaa tai kesää, koska hyvin kuorittu ja kosteutettu iho ottaa rusketuksen vastaan tasaisemmin. Hoidossa iho kuoritaan pehmeäksi ja kehon aineenvaihdunnalle annetaan buustia tehokosteuttavalla voiteella joka levitetään hierovin ja nestekiertoa edistävin liikkein. Hoidon kesto 50 min.

Tehohoito väsyneille ja raskaille jaloille. Hoito sisältää jalojen kaksoiskuorinnan, nesteitä poistavan naamion (naamion vaikutusaikana rentouttava hartiahieronta) sekä kosteusvoiteen. Tämän jälkeen koko kehon aineen vaihdunta vilkastuu ja painon tunne jaloista häviää. Hoito sopii hyvin myös kasvohoidon yhteyteen! Hoidon kesto 5omin.