Vartalohoidot

Relax Center Beauty Porvoo & Levi, Hotelli Hullu Poro

Vartalohoidot

Hyvin hoidettu vartalo on pehmeä, kosteutettu ja kimmoisa. Vartalohoidot vaikuttavat myös myönteisesti koko kehon aineenvaihduntaan ja kuona-aineiden poistumiseen sekä ihon hyvinvointiin.

Hoito tehdään suomalaisilla luonnonkosmetiikka tuotteilla. Hoidossa käytettävän linjan päätähtenä ja vaikuttavana aineena loistaa Lapin Hilla! Hoito sisältää vartalon suolakuorinnan, kuona-aineenvaihduntaa vilkastuttavan vartalonaamion sekä nestekiertoa elvyttävän vartalohieronnan. Olo on kuin uudesti syntynyt! Tukee hyvin painonpudotusta, mutta myös uudistaa ja rentouttaa kehoa sekä mieltä arjen keskellä!

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan Tee varaus Hotelli hullu Poroon

Hoito tehdään suomalaisilla luonnonkosmetiikka tuotteilla. Hoidossa käytettävän linjan päätähtenä ja vaikuttavana aineena loistaa Lapin Hilla! Hoito sisältää vartalon suolakuorinnan, tehokosteuttavan vartalonaamion sekä kosteusvoiteen. Tämä on täydellinen hoito talven kuivattamalle iholle. Kuivuus saa kyytiä ja koko keho rauhoittuu

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Pikafreesaus koko keholle. Sisältäen tehokkaan koko kehon kuorintahieronnan ja syväkosteuttavan voiteen. Iho tarvitsee lisäkosteutta ja kuorintaa erityisesti syksyllä ja talvella, mutta hoito on otollinen myös ennen etelänmatkaa tai kesää, koska hyvin kuorittu ja kosteutettu iho ottaa rusketuksen vastaan tasaisemmin. Hoidossa iho kuoritaan pehmeäksi ja kehon aineenvaihdunnalle annetaan buustia tehokosteuttavalla voiteella joka levitetään hierovin ja nestekiertoa edistävin liikkein.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Halutessasi voit käydä vartalo hoidossa 3-4 viikon välein poistaaksesi ylimääräisen kuolleen ihon vartaloltasi.

Ennen ja jälkeen vartalohoidon ohjeet:

Vartalohoidon jälkeen suihkussa kannattaa kerätä pois kaikki pinnalle jäänyt kuollut iho, odota ennen suihkuun menoa, että aineet ovat imeytyneet ihoosi.

Ennen vartalohoitoa suosittelemme että et rasvaa ihoasi juuri ennen hoitoon lähtemistä.