Vahaus ja sokerointi

Lycon vahaus

LYCON nauttii ansaittua ihokarvojen poistoon tarkoitettujen vahojen crème de la crème -mainetta kansainvälisissä korkean tason kylpylöissä ja salongeissa yli 70 maassa. Se on valmistettu hienoimmasta pihkasta, mehiläisvahasta sekä luonnon omista kasviöljyistä. LYCON saa tuoksunsa aistillisesta aromaterapiasta. LYCON on maailman johtava laatuvahojen valmistaja, minkä ansiosta on saavutettu erinomaisia tuloksia.

Matala lämpötila sekä erittäin notkeat ja hellävaraiset vahat saavat aikaan ihoa hoitavan ja miellyttävän lopputuloksen. LYCON sopii jopa kaikkein herkimmille ihoille. Ei ole ihme, että asiakkaat ja kauneudenhoitoalan ammattilaiset eri puolilla maailmaa rakastavat LYCONIA. ” Teksti kopioitu sivuilta www.lycon.fi

Sokerointi suomalaisella Hilla Hellä tuotesarjalla

Sokeroinnilla saadaan poistettua iholta kuollut ihosolukko ja ihosta tulee nuoremman ja terveemmän näköinen. Sokerointi on paljon enemmän kuin karvanpoisto. Se on monille myös kuukausittainen ihonpuhdistus, jossa poistetaan vaatteista ihoon tarttuneet väriaineet ja kemikaalit. Sokeroinnin jälkeen ihoa on helppo hoitaa kotona. Voiteet imeytyvät nopeasti ja niitä on mukavampi levitellä karvattomalle iholle. Tatuoinnitkin kirkastuvat, kun niiden päältä on poistettu kuollut ihosolukko.

Vain naiset. Brasilialaisessa vahauksessa kaikki tai lähes kaikki ihokarvat poistetaan.

Vain naiset. Jatko kerta kun edellisestä vahauksesta (tai sokeroinnista) on max 5vko.

Paketti 1 sisältää brassin, sääret ja kainalot.

Paketti 2 sisältää bikinilinjan, sääret ja kainalot.

Paketti 3 sisältää sääret ja kainalot.

Vain naiset. Brasilialaisessa sokeroinnissa kaikki tai lähes kaikki ihokarvat poistetaan.

Vain naiset. Max 4vko edellisestä sokeroinnista tai vahauksesta.

Paketti 1 sisältää brassilialaisen (1,kerta tai huolto), sääret ja kainalot.

Paketti 2 sisältää bikinlinjan, sääret ja kainalot.

Paketti 3 sisältää sääret ja kainalot.

Onko sinulla ongelmia sisäänkasvaneiden karvojen kanssa?

Kuolleet ihosolut saattavat tukkia karvatupen suun ja estävät joskus uuden karvan esiintulon. Tällöin iho saattaa tuntua kutiavalta ja siihen voi nousta näppylöitä. Kuiva iho on alttiimpi tälläisille reaktioille.

Kuorinta ja ihon kosteuttaminen ehkäisee tehokkaasti karvojen sisäänkasvua. Kuorivien pesuhanskojen käyttö suihkussa 2-5 kertaa viikossa poistaa iholta kuolleen ihosolukon. Näin uudet karvat pääsevät nousemaan iholle ongelmitta.