Käytössämme on laadukas ja laaja Diego Dalla Palma Milano meikkisarja, joista löytyy myös myyntituotteita. 

Jos haluat vinkkejä meikkaamiseen, varaa aika meiltä. Opastamme sinua kauniin meikin tekemisessä ja neuvomme sinulle sopivat tuotteet.

Meikkaukset ja meikkituotteet saatavilla vain Levin keskustan toimpisteestä.

Pikameikki sisältää kevyen meikkipohjan, kasvojen varjostukset, kulmien ehostuksen, yhden värin luomivärin, ripsivärin ja huulimeikin. EI sisällä pidempää työstöä vaativaa luomien varjostusta, countouringia tai silmien tehosterajausta. Hoidon kesto 25min.

Päivämeikki sisältää kestävän meikkipohjan, kasvojen varjostukset, kulmien ehostuksen, varjostuksen luomiin, ripsivärin ja huulimeikin varjostuksella. Ei sisällä erikoisrajauksia silmiin tai countouringia. Hoidon kesto 40min.

Ilta tai juhlameikki sisältää kestävän meikkipohjan, kasvojen varjostukset countouring tekniikalla, kulmien ehostuksen, varjostuksen luomiin, silmien rajaukset, ripsivärin ja huulimeikin varjostuksella. hoidon kesto 50min.

Ilta tai juhlameikki sisältää kestävän meikkipohjan, kasvojen varjostukset countouring tekniikalla, kulmien ehostuksen, varjostuksen luomiin, silmien rajaukset, ripsivärin ja huulimeikin varjostuksella, sekä koemeikin. Hoidon kesto 30 + 50min.

Haluamasi päivämeikki ammattilaisen opastuksella. Hoidon kesto 60min.