Käytössämme on laadukas ja laaja Diego Dalla Palma Milano meikkisarja, josta löytyy myös myyntituotteita. 

Jos haluat vinkkejä meikkaamiseen, varaa aika meiltä. Opastamme sinua kauniin meikin tekemisessä ja neuvomme sinulle sopivat tuotteet.

Meikkaukset ja meikkituotteet saatavilla vain Levin keskustan toimpisteestä.

Pikameikki sisältää kevyen meikkipohjan, kasvojen varjostukset, kulmien ehostuksen, yhden värin luomivärin, ripsivärin ja huulimeikin. EI sisällä pidempää työstöä vaativaa luomien varjostusta, countouringia tai silmien tehosterajausta. Hoidon kesto max 30 min.

Päivämeikki sisältää kestävän meikkipohjan, kasvojen varjostukset, kulmien ehostuksen, varjostuksen luomiin, ripsivärin ja huulimeikin varjostuksella. Ei sisällä erikoisrajauksia silmiin tai countouringia. Hoidon kesto max 40min.

Ilta tai juhlameikki sisältää kestävän meikkipohjan, kasvojen varjostukset countouring tekniikalla, kulmien ehostuksen, varjostuksen luomiin, silmien rajaukset, ripsivärin ja huulimeikin varjostuksella. hoidon kesto max 50min.

Ilta tai juhlameikki sisältää kestävän meikkipohjan, kasvojen varjostukset countouring tekniikalla, kulmien ehostuksen, varjostuksen luomiin, silmien rajaukset, ripsivärin ja huulimeikin varjostuksella, sekä koemeikin. Hoidon kesto 30 + 50min.

Haluamasi päivämeikki ammattilaisen opastuksella ja vinkeillä. Hoidon kesto max 60min.