Lapin mystiikka teemaisissa hoidoissa rentoudut lappilaisen Joiku musiikin soidessa. Hoitotuotteina käytämme suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja Tonttulan yrttitarhan yrttejä. Koe Lapin taika ja rentoudu. Huom! Lappihoidot saatavilla ainoastaan Hotelli Hullu Poron toimipisteessä.

Lappilainen päänhieronta on Lapin mystiikalla höystetty vaihtoehto perinteisestä intialaisesta päähieronnasta. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä sekä jalkojen suolakuorinnalla. Jalkojen virkistyksen jälkeen käsitellään hartiat, olkapäät, korvat ja päänahka tehokkailla, mutta hellävaraisilla hieronta liikkeillä. Kokonaisuus vilkastuttaa nestekiertoa ja elvyttää pään sekä yläkehon verenkiertoa. Päähieronta rentouttaa pitkävaikutteisesti, auttaa unettomuuteen, parantaa keskittymiskykyä ja helpottaa päänsärkyä. Hoidon kesto 30 min

Tee varaus

Lapin hoitoturpeella tehtävä kasvohoito puhdistaa ja ravitsee ihoa. Alkuun iho puhdistetaan ja kasvoille tehdään rentouttava hieronta. Hieronnan jälkeen suomalainen hoitoturve kuorii ja kirkastaa ihon jättäen sen unelmapehmeäksi. Ihotyypin mukainen suomalainen luonnonkosmetiikkavoide viimeistelee hoidon. Hoidon kesto 45min.

Tee varaus

Alkuun jalat nauttivat yrttikylvystä ja kuorinnasta. Seuraavaksi kosteuttava naamio hellii sääriä samalla kun kynnet siistitään (ei sisällä lakkausta) ja kireydet hierotaan pois lappilaisin ottein. Huom mikäli jaloissa on paljon kuivaa tai kovettumaa, valitse mielummin ”Lappilainen jalkahoito”. Hoidon kesto 45min

Tee varaus

Lappilainen jalkahoito ammentaa voimansa lapin luonnosta! Jalat kuoritaan hunaja-sokeri kuorinnalla ja turvenaamio virkistää jalkoja ja vilkastuttaa nestekiertoa. Kynnet siistitään ja sääret hierotaan lapin yrttejä sisältävällä öljyllä. Hoidon jälkeen jalkasi ovat pehmeät ja kevyet. Hoidon kesto 70min.

Tee varaus

Loistova rentoutus, mikäli ongelmana on yläselän, hartian ja niskan jäykkyys. Hoito sisältää selän ja niska-hartia alueen aineen vaihduntaa aktivoivan suolakuorinnan, kuorinta poistetaan lämpimillä inkiväärikääreillä. Tämän jälkeen tehdään selän-, hartioiden- ja niskan hieronta lämpimällä öljyllä. Hoito pehmittää ihoa, vahvistaa kehoa ja stimuloi marmapisteitä. Hoidon kesto 45min.

Tee varaus

Rentouttava hoito ylävartalolle. Hoidossa käytetään Lapin metsien havupuiden eteerisiä öljyjä esimerkiksi mänty virkistää ja energisoi, kataja puolestaan lievittää lihas ja nivelsärkyjä. Myös muita vaihtoehtoja löytyy ja kosmetologimme valitsee tuotteet jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Havujen hoitavat voimat vievät sinut metsien maailmaan ja pääset rentoutumaan Lapin joikhun soidessa, myös pää hierotaan kevyesti ilman öljyä. Hoidon kesto 45min.

Tee varaus

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta tehdään lämmitetyllä lappilaisella katajaa, mesiangervoa ja siankärsämöä sisältävällä öljyllä. Aluksi tehdään ihon kuivakuorinta uudistamaan ihoa ja tehostamaan öljyn imeytymistä. Hieronta vapauttaa kehosta negatiivisia energioita ja öljy hoitaa lihaksia ja niveliä. Hoidon kesto 60min.

Tee varaus

Hoitaja tekee Teille vuorotellen rentouttavan selän, hartioiden ja niskan hieronnan katajaa, mesiangervoa ja siankärsämöä sisältävällä yrttiöljyllä, toisen hieronnan aikana toinen nauttii kivilämpöpakkauksesta joko alku- tai jälkilämpönä.  Rentouttava hetki yhdessä! Hinta on kahdelle hengelle. Hoito saatavilla vain Hotelli Hullu Poron toimipisteessä. Hoidon kesto 75min.

Tee varaus

Tässä hoidossa koet lappilaiset hyvää tekevät elementit. Kuumakivihieronta tehdään laavakivillä ja paikallisilla Lapin kivillä mm. lumikvartsilla, joissa on ikiaikojen voima ja energia. Kasvot hoidetaan kevyesti kuorivalla ja lappilaisella hoitoturpeella ja hunajalla. Hoidon kesto 1h 45min.

Tee varaus