x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Wanha Hullu Poro Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Lapin mystiikkaa sisältävät hoidot

Hotelli Hullu Poro

Lapin mystiikka teemaisissa hoidoissa rentoudut Lappilaisen Joiku musiikin soidessa taianomaisessa ilmapiirissä. Hoitotuotteina käytämme suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja Tonttulan yrttitarhan yrttejä. Koe Lapin taika ja rentoudu. Huom! Lappihoidot saatavilla ainoastaan Hotelli Hullu Poron toimipisteessä.

Lapin hoitoturpeella tehtävä kasvohoito puhdistaa ja ravitsee ihoa. Luonnollisen rakenteensa ansiosta se kuorii ihoa jättäen sen unelmapehmeäksi. Alkupuhdistus ja ihotyypin mukainen suomalainen luonnonkosmetiikkavoide täydentävät hoidon.

Tee varaus Hotelli hullu Poroon

Lappilainen päänhieronta on Lapin mystiikalla höystetty vaihtoehto perinteisestä intialaisesta päähieronnasta. Hoito aloitetaan jalkakylvyllä sekä jalkojen suolakuorinnalla. Jalkojen virkistyksen jälkeen käsitellään hartiat, olkapäät, korvat ja päänahka tehokkailla, mutta hellävaraisilla hieronta liikkeillä. Kokonaisuus vilkastuttaa nestekiertoa ja elvyttää pään sekä yläkehon verenkiertoa. Päähieronta rentouttaa pitkävaikutteisesti, auttaa unettomuuteen, parantaa keskittymiskykyä ja helpottaa päänsärkyä.

Tee varaus Hotelli hullu Poroon

Alkuun jalat nauttivat yrttikylvystä ja kuorinnasta. Seuraavaksi kosteuttava naamio hellii sääriä samalla kun kynnet siistitään (ei sisällä laukkausta) ja kireydet hierotaan pois lappilaisin ottein. Huom. mikäli jaloissa on paljon kuivaa tai kovettumaa, valitse mielummin ”Lappilainen jalkahoito”.

Tee varaus Hotelli hullu Poroon

Lappilainen jalkahoito ammentaa voimansa lapin luonnosta! Jalat kuoritaan mesiangervo- tai mustikkakuorinnalla ja turvenaamio virkistää jalkoja ja vilkastuttaa nestekiertoa. Kynnet siistitään ja sääret hierotaan lapin yrttejä sisältävällä öljyllä. Hoidon jälkeen jalkasi ovat pehmeät ja kevyet.

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta tehdään lämmitetyllä lappilaisella katajaa, mesiangervoa ja siankärsämöä sisältävällä öljyllä. Aluksi tehdään ihon kuivaharjaus uudistamaan ihoa ja tehostamaan öljyn imeytymistä. Hieronta ja öljy lievittävät lihas- ja nivelkipua. Täyttä nautintoa!

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Rentouttava hoito ylävartalolle. Hoidossa käytetään Lapin metsien havupuiden eteerisiä öljyjä esimerkiksi mänty virkistää ja energisoi, kataja puolestaan lievittää lihas ja nivelsärkyjä. Myös muita vaihtoehtoja löytyy ja kosmetologimme valitsee tuotteet jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Havujen hoitavat voimat vievät sinut metsien maailmaan ja pääset rentoutumaan Lapin joikhun soidessa, myös pää hierotaan kevyesti ilman öljyä.

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Loistava rentoutus, mikäli ongelmana on yläselän, hartian ja niskan jäykkyys. Hoito sisältää selän ja niska-hartia alueen aineen vaihduntaa aktivoivan suolakuorinnan, kuorinta poistetaan lämpimillä inkiväärikääreillä. Tämän jälkeen tehdään selän-, hartioiden- ja niskan hieronta lämpimällä öljyllä. Hoito pehmittää ihoa, vahvistaa kehoa ja stimuloi marmapisteitä.

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Rentouttava ja puhdistava hoito selkään turvetta ja eteerisiä öljyjä käyttäen. Aluksi tehdään ihon kuivakuorinta selkään uudistamaan ihoa ja tehostamaan turpeen hoitavien aineiden imeytymistä. Turpeen vaikutuksen aikana jalat lämpenee turvelämpöpaketin alla ja pää hierotaan kevyesti ilman öljyä. Lopuksi selkä puhdistetaan turpeesta ja hierotaan rentouttavin ottein öljy selän iholle.

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Lappilainen turve puhdistaa kehoa voimakkaasti, lievittää kipuja ja tasapainottaa hormonitoimintaa. Hoidossa tehdään vartalolle paikallinen turvenaamiopakkaus. Turvenaamion vaikuttaessa keholla, kasvoja hellitään turve-hunaja hoidolla.

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon

Tässä hoidossa koet lappilaiset hyvää tekevät elementit. Kuumakivihieronta tehdään laavakivillä ja paikallisilla Lapin kivillä mm. lumikvartsilla, joissa on ikiaikojen voima ja energia. Kasvot hoidetaan kevyesti kuorivalla ja lappilaisella hoitoturpeella ja hunajalla.

Tee varaus Hotelli Hullu Poroon