Diego Dalla Palma Professional kasvohoidot

Sarjan punainen lanka on ajatus solutasapainosta. Solumyrkkyjen ja muiden haitallisten aineiden takia solut ovat ”tukossa” eivätkä pysty kommunikoimaan kunnolla keskenään ja toimimaan optimaalisesti. Epätasapaino näkyy ihon sameutena, kuivuutena, rasvoittumisena, herkistymisenä ja/tai ennenaikaisina juonteina.

Detox kasvohoito sopii kaikille ihotyypeille ja on ihanteellinen erityisesti jos edellisestä kasvohoidosta on reilusti aikaa tai jos haluat vain välitöntä kirkastusta ihollesi, Detox kasvohoito tuo hehkua välittömästi! Detox kasvohoito on myös paras sarjahoitojen aloitushoito.

Syväpuhdistava hoito edistää kuona-aineiden poistumista ja lisää solujen elinvoimaisuutta. Mantelihappokuorinnan sekä raikkaan geelinaamion ansiosta ihosta tulee uudistunut ja hehkeä. Mekaaninen ihonpuhdistus lisänä 15 min 11 €.

Kuivalle iholle. Elvyttää ja vahvistaa ihon suojatoimintoja sekä edistää luonnollisia kosteuttavia tekijöitä palauttaen kosteuden kuivalle iholle. Ihosta tulee pehmeä, kimmoisa ja raikas. Myös miehen iho kaipaa usein tehokosteutusta.

Suojaa ihoa ikääntymiseltä. Herkälle ja couperosa-iholle. Rauhoittaa myös ulkoilun jälkeen. Hoidossa vahvistetaan ihon pintakerrosta. Lymfaattinen hieronta edistää nesteiden ja kuona-aineiden poistoa. Kiristävä tunne ja ihon punoitus vähenee.

Tasapainottava kasvohoito nuorelle epäpuhtaalle iholle tai aikuiselle rasvaiselle iholle. Hoito hillitsee talin tuotantoa, supistaa ihohuokosia, silottaa ihoa sekä vähentää epäpuhtauksia. Sis. mekaanisen puhdistuksen.

SKINMAP kasvohoito on uusi lähestymistapa, joka vastaa ihon eri alueiden erityisiin tarpeisiin, tehokkaalla kohdennetulla vaikutuksella. Täydellinen vastaus tasapainoiseen ja harmoniseen ihoon.

Ihoa uudistava ja kirkastava hydroksihappoihin perustuva kasvohoito. 30 min. Voidaan tehdä kaikille ihotyypeille yksittäisenä hoitona. Parhaimmat tulokset saadaan sarjahoidolla, jolloin FreshUp hoidon jälkeen jatketaan SkinREFINE tai proAGE linjoilla.

Ihon uudistumista edesauttava hoitokäsittely. Kosmetologi valitsee hoidon ihotyypin mukaan. Suositellaan sarjahoitona kerran viikossa neljän tai kuuden viikon ajan, sarja aloitetaan aina freshUP hoidolla. Vähentää näkyvästi juonteita, aknearpia, ihovirheellisyyksiä ja epätasaista ihoa, ylläpitäen ja kunnioittaen ihon herkkää tasapainoa. Kaksi erilaisen ihon linjaa, Pro age – ikääntyvälle, juonteita ja näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan ja Skin Refine- värivirheiden, nuoruusiän aknejälkien, aknearpiin ja suurihuokoiseen ihoon. Yksi hoitokerta kestää 30 min. Sis. pintapuhdistus, hydroksihappokäsittely, neutralisointi ja rauhoittaminen, naamio ja seerumi.

RESURFACE2 4 viikon sarja sisältää 2 fresh up hoitoa, sekä ihotyypin mukaan 2x SkinREFINE tai proAGE hoitoa. 1 hoito viikossa, sarjan loput hoidot varataan ensimmäisen hoidon yhteydessä. Ihon uudistumista edesauttava hoitokäsittely. Kosmetologi valitsee hoidon ihotyypin mukaan. Suositellaan sarjahoitona kerran viikossa neljän tai kuuden viikon ajan, sarja aloitetaan aina freshUP hoidolla. Vähentää näkyvästi juonteita, aknearpia, ihovirheellisyyksiä ja epätasaista ihoa, ylläpitäen ja kunnioittaen ihon herkkää tasapainoa. Kaksi erilaisen ihon linjaa, Pro age – ikääntyvälle, juonteita ja näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan ja Skin Refine- värivirheiden, nuoruusiän aknejälkien, aknearpiin ja suurihuokoiseen ihoon. Yksi hoitokerta kestää 30 min. Sis. pintapuhdistus, hydroksihappokäsittely, neutralisointi ja rauhoittaminen, naamio ja seerumi.

Resurface2 6 viikon sarja sisältää 2 fresuhp hoitoa sekä 4 SkinREFINE tai proAGE hoitoa ihotyypin mukaan. Ihon uudistumista edesauttava hoitokäsittely. Kosmetologi valitsee hoidon ihotyypin mukaan. Suositellaan sarjahoitona kerran viikossa neljän tai kuuden viikon ajan, sarja aloitetaan aina freshUP hoidolla. Vähentää näkyvästi juonteita, aknearpia, ihovirheellisyyksiä ja epätasaista ihoa, ylläpitäen ja kunnioittaen ihon herkkää tasapainoa. Kaksi erilaisen ihon linjaa, Pro age – ikääntyvälle, juonteita ja näkyviä ikääntymisen merkkejä vastaan ja Skin Refine- värivirheiden, nuoruusiän aknejälkien, aknearpiin ja suurihuokoiseen ihoon. Yksi hoitokerta kestää 30 min. Sis. pintapuhdistus, hydroksihappokäsittely, neutralisointi ja rauhoittaminen, naamio ja seerumi.

REVITALISING ANTI-AGE -HOITO Elvyttävä, ikä 1 Suojelee ihon nuoruutta. Ideaali noin 30 v iästä alkaen. Taistelee ulkoisia haittatekijöitä ja mikrotulehdusprosessia (InflammAging) vastaan, ennaltaehkäisten ikääntymisen merkkejä ihossa. Hoidon kesto 60min.

REDENSIFYING ANTI-AGE -HOITO Kiinteyttävä. Suojaa ihon rakennetta ja korjaa iän tuomia merkkejä iholla. Täytelöittävän vaikutuksen ansiosta iho näyttää ja tuntuu sileämmältä. Ideaali iholle, jossa on jo juonteita ja kun se on menettänyt kimmoisuuttaan. Hoidon kesto 60min.

SKIN RENEWAL ANTI-AGE -HOITO Uudistava. Uudistaa väsynyttä ihoa ylläpitämällä ihon uusiutumisprosessia, jotta iho toimisi aktiivisesti. Sopii erityisesti vaihdevuosien tai esivaihdevuosien aikana, jolloin hormonitoiminta muuttuu vaikuttaen ihon kosteustasapainoon ja kimmoisuuteen.

Ekopharma luonnonkosmetiikka kasvohoidot

Ekopharma kasvohoito on marjamatka, jossa ihotyypille sopivat tuotteet valitaan neljästä eri linjasta: herukka (rauhoittaa ja vahvistaa), tyrni (uudistaa ja kiinteyttää), vadelma (kosteuttaa ja heleyttää) ja karpalo (tasapainottaa, vähentää tulehduksia) valitse sinulle sopivin aika (35min – 90min) ja suunnittelemme sen puitteissa juuri sinulle, sillä hetkellä sopivimman hoidon.

Kasvohoito sisältää kasvojen kuorinnan ja rentouttavan hieronnan. Virkistää ja kirkastaa ihoa.

Kasvohoito tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää mm. joko kasvohieronnan tai ihonpuhdistuksen.

Kasvohoito tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Hoito sisältää mm. ihonpuhdistuksen sekä kasvohieronnan (tilanteen mukaan).

Kasvohoito tehdään toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaan. Kasvohoito sisältää mm. (tilanteen mukaan) ihonpuhdistuksen, pitkän kasvohieronnan, erikoisnaamion sekä rentouttavan hartioiden ja decolteen hieronnan.

Erikois- ja laitekasvohoidot

Timanttihionta on uudistava, puhdistava, tasoittava ja kirkastava laitehoito, joka sopii lähes kaikille ihotyypeille. Timanttihionta kuorii ihon pintaa ja näin myös hoitoaineiden imeytyminen helpottuu.

Timanttihionta perustuu siihen, että ihoa käsitellään erilaisilla hoitopäillä, jotka alipaineen avulla nostavat ihoa timanttipintaa vasten ja aikaansaavat kuolleen ihosolukon tehokkaan kuorinnan.

Tehokas ihonpuhdistus! Ultra maxi sisältää alkupuhdistuksen, ihonpuhdistuksen, kuorinnan ja tehoaineiden imeytyksen ultraäänellä sekä ihollesi valittu erikoisnaamio ja loppuvoide.

Ultraäänen vaikutukset: Syväpuhdistaa, poistaa kuollutta ihosolukkoa, uudistaa ihoa, vähentää epäpuhtauksia ja aknea, syväkosteuttaa

Tehokas ihonpuhdistus! Alkupuhdistus, ihonpuhdistus ja kuorinta ja vaikuttavien aineiden imeytys ultraäänellä, loppuvoide. Ultraäänen vaikutukset: * syväpuhdistaa * poistaa kuollutta ihosolukkoa * uudistaa ihoa * vähentää epäpuhtauksia ja aknea * syväkosteuttaa * liftaa kasvoja

Alkupuhdistus, ihonpuhdistus ja kuorinta ultraäänellä, loppuvoide. Ultraäänen vaikutukset: * syväpuhdistaa * poistaa kuollutta ihosolukkoa * uudistaa ihoa * vähentää epäpuhtauksia ja aknea * syväkosteuttaa * liftaa kasvoja

Pikkuprinsessan kasvohoito on tarkoitettu alle 12 vuotialle. Hoidossa tehdään alkupuhdistus, kasvohieronta ja naamio, hellin tuottein ja ottein.