Relax Centerin kokonaisvaltaiset jalka- ja käsihoidot tukevat hyvinvointiasi. Käsihoidon jälkeen kädet ovat kauniit ja ylellisen tuntuiset pitkään. Hemmotteleva jalkahoito pitää jalat kauniina ympäri vuoden ja ennaltaehkäisee rasittumia ja kovettumia. Jalkahoidot ovat kosmetologien tekemiä hoitoja, mikäli jaloissa on haasteellisempia vaivoja suosittelemme jalkahoitajalle hakeutumista.

Pikamanikyyri: Kynsien muotoilu, kynsinauhojen siistiminen, lakkaus.

Pikkuprinsessan käsihoito: Lasten kynsille mielikuvituksellinen lakkaus ja kevyt käsihieronta.

Spa -käsihoito

Spa-käsihoito geelilakkauksella: Hoito sisältää käsien kuorinnan, kynsien muotoilun, kynsinauhojen siistimisen, geelilakkauksen ja kosteuttavan kevyen hieronnan.

Jalkojen hemmotteluhetki: Jalkakylpy, kuorinta, jalkaterien virkistävä hieronta.

Pikkujalkojen hemmotteluhetki: Lasten jaloille kynsien hoito, lakkaus sekä rentouttava jalkahieronta ja kosteutus.

Spa -jalkahoito: Spa jalkahoito on hemmotteleva jalkahoito, sopii hyvin jaloille, joissa ei ole paljon kovettumia ym. Spa jalkahoidoissa jalat kuoritaan pehmentävällä suolakuorinnalla, kuorinnan jälkeen säärille levitetään jalkoja virkistävä ja kosteuttava naamio. Naamion vaikutusaikana varpaankynnet siistitään ja lakataan. Hoito viimeistellään rentouttavalla hieronnalla. Ihana hemmotteluhetki jaloille!

Spa jalkahoito geelilakkauksella: Jalkahoito asiakkaan tarpeiden mukaan sekä kestävä geelilakkaus.

Kunnon jalkahoito: Kunnon jalkahoito toteutetaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan sisältäen kovettumien poiston, kynsien ja kynsinauhojen siistimisen, kynsien lakkauksen ja rentouttavan hieronnan (huom! hieronnan kesto vaihtelee hoito suunnitelman mukaan.)

Deluxe jalkahoito: Deluxe jalkahoito on kaikkea mitä voit jalkahoidolta toivoa! Sisältäen lämmin jalkakylpy, jalkojen kuorinta, jalkojen siistiminen (kynnet, kovettumat yms), virkistävä naamio, kynsien lakkaus ja rentouttava hieronta. Upea, rentouttava ja kokonaisvaltainen jalkahoito.