Käytössämme on REQ geelilakat ja PRONAILS rakennegeelit.

Käytössämme on laadukas REQ geelilakka sarja, joka valittiin alansa parhaaksi SKY:n kosmetologi messuilla vuonna 2019. Geelilakkauksessa omalle luonnon kynnelle tehdä valokovetteinen kestolakkaus, joka kestää noin 2-4 viikkoa. Geelilakkaus ei ole kynttä vahvistava, koska siinä ei käytetä vahvuutta tuovaa geelimassaa. Geelilakkaus sopii parhaiten omiin vahvoihin kynsiin kun toivot pitkäkestoista huoliteltua lookia. Mikä tarvitsen vahvuutta kynsillesi valitse ”oman kynnen geelivahvistus” tai ”geelirakennekynnet”. Geelilakkauksen ikäraja on 16v, emme tee nuoremmille edes vanhemman luvalla.

Geelilakkauksen poistossa, vanhan lakan pinta karhennetaan jonka jälkeen kynnen päälle asetellaan poistoaine. Poisoaine vaikuttaa noin 10min pehmittäen lakkauksen, vaikutusajan jälkeen geelilakkaus raaputetaan tai viilataan kevyesti pois ja tilalle laitetaan kokonaan uusi geelilakka. Käytössämme on laadukas REQ geelilakka sarja, joka valittiin alansa parhaaksi SKY:n kosmetologi messuilla vuonna 2019. Geelilakkauksen ikäraja on 16v, emme tee nuoremmille edes vanhemman luvalla.

Huolto on tarkoitettu varattavaksi jos sinulla on oman kynnen geelivahvistus tai geelirakennekynnet pidennyksillä ja haluat huoltaa kyntesi uuteen uskoon. Huom! Mikäli sinulla on akryylikynnet ja haluat huoltaa ne geeleiksi, huolto vie pidemmän ajan. Valitse silloin kokonaan uudet geelirakennekynnet. Meillä on käytössä Pronails geelit. Geelikynsien ikäraja on 16v, emme tee nuoremmille edes vanhemman luvalla.

Oman kynnen geelivahvistuksessa omalle kynnelle muotoillaan vahvuutta tuova geelaus. Omaa kynttä EI pidennetä. Geelivahvistuksen päälle voit valita haluamasi geelilakkavärin. Meillä on käytössä Pronails geelit ja REQ geelilakat. Geelikynsien ikäraja on 16v, emme tee nuoremmille edes vanhemman luvalla.

Geelirakennekynnet pidennyksillä tarkoittaa, että oman kynnen päälle rakennetaan pituutta muotin avulla. Pituus tehdään omaa kynttä kunnioittaen ja jos sinulla on esimerkiksi lyhyt kynsipeti emme suosittele kovin pitkiä kynsiä ensimmäisellä kerralla. Kun kynsiä huoltaa säännöllisesti pituus voi oman kynnen kasvun mukana hieman pidentyä. Geelirakennekynsiin voit valita haluamasi värin koko kynnelle, mutta jos toivot koristelua tai esim ranskalaista lakkausta valitse ”Geelirakennekynnet pidennyksillä ja koristeilla/värikärjellä”. Meillä on käytössä Pronails geelit ja REQ geelilakat. Geelikynsien ikäraja on 16v, emme tee nuoremmille edes vanhemman luvalla.

Geelirakennekynnet pidennyksillä tarkoittaa, että oman kynnen päälle rakennetaan pituutta muotin avulla. Pituus tehdään omaa kynttä kunnioittaen ja jos sinulla on esimerkiksi lyhyt kynsipeti emme suosittele kovin pitkiä kynsiä ensimmäisellä kerralla. Kun kynsiä huoltaa säännöllisesti pituus voi oman kynnen kasvun mukana hieman pidentyä. Geelirakennekynsiin voit itse valitan tyylin, värit ja koristeet. Meillä on käytössä Pronails geelit ja REQ geelilakat. Geelikynsien ikäraja on 16v, emme tee nuoremmille edes vanhemman luvalla.

Yhden kynnen korjaus sisältää tarvittaessa myös pituuden rakentamisen.