x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Lapin mystiikka teemaisissa hoidoissa rentoudut lappilaisen Joiku musiikin soidessa. Hoitotuotteina käytämme suomalaista luonnonkosmetiikkaa ja Tonttulan yrttitarhan yrttejä. Koe Lapin taika ja rentoudu. Huom! Lappihoidot saatavilla vain Levin toimipisteissä.

Lappilainen päänhieronta on Lapin mystiikalla höystetty vaihtoehto perinteisestä intialaisesta päähieronnasta. Hoito tehdään istuen ja hieronta tehdään lämpimällä öljyllä, mutta asiakkaan toiveen mukaan öljyn voi jättää pois. Hoidossa käsitellään hartiat, olkapäät, korvat ja päänahka tehokkailla, mutta hellävaraisilla hieronta liikkeillä. Hoito elvyttää pään ja yläkehon verenkiertoa, rentouttaa pitkävaikutteisesti, auttaa unettomuuteen, parantaa keskittymiskykyä ja helpottaa päänsärkyä. Hoidon kesto 30 min.

Lapin hoitoturpeella tehtävä kasvohoito puhdistaa ja ravitsee ihoa. Luonnollisen rakenteensa ansiosta se kuorii ihoa jättäen sen unelmapehmeäksi. Alkupuhdistusja kosteuttava kehäkukkavoide täydentävät hoidon. Hoidon kesto 45min.

Loistova rentoutus, mikäli ongelmana on yläselän, hartian ja niskan jäykkyys. Hoito sisältää selän ja niska-hartia alueen aineen vaihduntaa aktivoivan suolakuorinnan, kuorinta poistetaan lämpimillä inkiväärikääreillä. Tämän jälkeen tehdään selän-, hartioiden- ja niskan hieronta lämpimällä öljyllä. Hoito pehmittää ihoa, vahvistaa kehoa ja stimuloi marmapisteitä. Hoidon kesto 45min.

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta tehdään lämmitetyllä lappilaisella katajaa, mesiangervoa ja siankärsämöä sisältävällä öljyllä. Aluksi tehdään ihon kuivakuorinta uudistamaan ihoa ja tehostamaan öljyn imeytymistä. Hieronta ja öljy lievittävät lihas- ja nivelkipua. Hoidon kesto 60min.

Hoitaja tekee Teille vuorotellen rentouttavan selän, hartioiden ja niskan hieronnan katajaa, mesiangervoa ja siankärsämöä sisältävällä yrttiöljyllä, toisen hieronnan aikana toinen nauttii kivilämpöpakkauksesta joko alku- tai jälkilämpönä.  Rentouttava hetki yhdessä! Hinta on kahdelle hengelle. Hoito saatavilla vain Hotelli Hullu Poron toimipisteessä. Hoidon kesto 75min.

Tässä hoidossa koet lappilaiset hyvää tekevät elementit. Kuumakivihieronta tehdään laavakivillä ja paikallisilla Lapin kivillä mm. lumikvartsilla, joissa on ikiaikojen voima ja energia. Kasvot hoidetaan kevyesti kuorivalla ja lappilaisella hoitoturpeella ja hunajalla. Hoidon kesto 1h 45min.

Lappilainen jalkahoito ammentaa voimansa lapin luonnosta! Täydellisen hemmotteleva ja tehokas kokonaisuus. Hoitosuunnitelma tehdään aina jalkojen tarpeen mukaan sisällyttäen mukaan hunaja-sokeri kuorinnan ja turvenaamion, kynsien siistimisen ja hieronnan lapin yrttejä sisältävällä öljyllä. Hoidon jälkeen jalkasi ovat pehmeät, kevyet ja valmiit ladulle tai vaikka tansseihin! Hoidon kesto 60min.