x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Hoitopaketit

Mikäli haluat rentoutua pidemmän kaavan mukaan valitse kokonaisvaltainen hyvän olon paketti. Olemme tehneet valmiita vaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin. Halutessasi voimme myös toteuttaa pidemmän hoitonautinnon tai vaikka kokonaisen rentoutuspäivän hoitolassa sinulle tai ryhmällesi, ota yhteyttä myyntipalveluumme: sales@relaxcenter.fi tai puh 016 6510700 (myyntipalvelu avoinna ma-pe klo 9.00- 16.30)

Morning booster paketti on ankeiden aamujen pelastus ja saatavilla varaustilanteen mukaan klo 8-14. Paketti sisältää: Express Glow kasvohoidon, kulmien kestovärjäyksen muotoilulla ja ylivirittynyttä tilaa rauhoittavan 15min päähieronnan, lopuksi nautit virkistävän C-vitamiini juoman ja olet valmis päivän rientoihin.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

TRAQUILITY at Relax Center 90 min. Pysähdy maailmana melskeestä ja koe rauhoittava hoitokokonaisuus. Hoito alkaa kokovartalon kuivaharjauksella, jonka jälkeen nautit rentouttavasta Aromahieronnasta (60min). Aromaattisen hieronnan eteeriset öljyt hoitavat kehoa ja mieltä. Hieronnan jälkeen kasvot hemmotellaan (30min) hoidolla, joka sisältää kuorinnan ja hieronnan ihoa elvyttävillä ja kirkastavilla tuotteilla. Hoidon jälkeen tunnet olosi rauhoittuneeksi.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

HARMONY FOR THE BODY AND SOUL 120 min  
Hoitokokonaisuus aloitetaan energioiden puhdistuksella ja maadoittavilla syvähengityksellä, jonka tarkoitus on tasapainottaa myös Vagus hermoa. Seuraavaksi Harmony hieronta saa lihakset rentoutumaan ja mielen rauhoittumaan. Hieronnan jälkeen yksilöllinen kasvohoito vastaa ihon eri alueiden erityisiin tarpeisiin, tehokkaalla kohdennetulla vaikutuksella. Harmony hoitopaketti on täydellinen vastaus kokonaisvaltaiseen rentoutumiseen ja ihon hyvinvointiin. 

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Hemmottelua odottavalle äidille. Hoito aloitetaan kasvojen ihon hoidolla. Iho kuoritaan hellävaraisella kuorinnalla ja kirkastetaan heleyttävällä kasvonaamiolla. Seuraavaksi kädet ja käsivarret kuoritaan sekä hierotaan kosteuttavalla voiteella. Lopuksi siirrymme jalkoihin, jotka usein kaipaavat kevennystä raskauden aikana, suolakuorinta tehostaa nesteiden poistumista ja rentouttava jalkahieronta vie ylimääräisen painon tunteen jaloista pois.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

TOUCH OF LAPLAND 105 min  
Tässä hoidossa koet lappilaiset hyvää tekevät elementit. Hoito alkaa noitarummun rummutuksella, tunnet vaipuvasi hoitopetiin ja samalla rentouttava musiikki valtaa hoitohuoneen. Hoitoyhdistelmä aloitetaan Lapin yrttiöljyhieronnalla, joka vie lihaskireydet ja jännitykset mennessään mesiangerveon, siankärsämön ja katajan voimalla. Hieronnan jälkeen kasvot hoidetaan kevyesti kuorivalla Lappilaisella hoitoturpeella ja hunajalla. Hoidon jälkeen olet saanut annoksen Lapintaikaa ja siitä ei ole paluuta. Do you dare?  

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Suosittelemme ennen ja jälkeen hoitopakettien

Ennen:

  • Älä käytä mitään öljyistä tai raskasta rasvaa, joka ei helposti imeydy ihoon
  • Älä harrasta mitään urheilua, joka saa kehon hikiseksi ja lihakset kipeiksi

Jälkeen:

  • Älä harrasta mitään urheilua lihasten ja mielen ollessa rentona
  • Pidä kehosi kosteutettuna, jotta se pysyy hyvässä kunnossa
  • Juo runsaasti vettä