x
x

Tee pöytävaraus

Valitse ravintola

Asia Hullu Poro Bistro Ämmilä Pihvipirtti Kammi
x

Varaa ohjelma

Loading...
x
[tiketti-feed]

Relax Centerissä on saatavilla laaja valikoima hierontahoitoja.

Klassinen hieronta rentouttaa mieltä ja kehoa, lisää lihasten aineenvaihduntaa ja helpottaa lihaskireyksistä johtuvia kiputiloja. Hieronta tehdään vaihtelevin ottein, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista aktiivisen liikkujan tarpeisiin. Hieronta ja passiiviset venytykset nopeuttavat palautumista, poistavat lihas- ja kalvojännityksiä sekä lisäävät lihasten joustavuutta ja nivelten liikkuvuutta.

Lisäksi saatavilla on muun muassa Relax Centerin oma Relax Rituals Massage ja laaja valikoima erilaisia rentouttavia hierontoja. Rentouttavan aromaattisen hieronnan, hellivän Whisper of Stones tai Nelikäsi hieronnan tarjonnasta varmasti jokaiselle löytyy jotakin. Rentouttavia hierontoja tekevät myös kosmetologit. Se on lempeä ja luonnollinen tapa tukea mielen ja kehon hyvinvointia. Rentouttava hieronta poistaa stressiä ja vaikuttaa aineenvaihduntaan vilkastuttavasti, kun liikeradat ovat kokonaisvaltaisempia ja pehmeämpiä.

30 min / 45 min / 60 min / 75 min / 90 min 

Kuvaus asiakkaalle: Klassinen hieronta rentouttaa kehoa ja mieltä, lisää lihasten aineenvaihduntaa ja helpottaa lihaskireyksistä johtuvia kiputiloja. Hieronta tehdään vaihtelevin ottein, asiakkaan toiveita ja tarpeita kuunnellen. Urheiluhieronta on klassisen hieronnan soveltamista aktiivisen liikkujan tarpeisiin. Hieronta ja passiiviset venytykset nopeuttavat palautumista, poistavat lihas- ja kalvojännityksiä sekä lisäävät lihasten joustavuutta ja nivelten liikkuvuutta. Klassisen hieronnan tarjoaa Valviran hyväksymät koulutetut hierojat. 

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus

Relax Rituals hieronta on rentouttava hieronta, jossa käsitellään myös meridiaanipisteitä. Meridiaanit pohjautuvat kiinalaiseen lääketieteeseen tuhansien vuosien taa. Hieronnassa yhdistyy rentouttavat kokonaisvaltaiset hierontaliikkeet sekä elimistöä tasapainottavat painallukset. Hoitoa ei suositella raskaana oleville. Hoidon jälkeen olosi on maadoittunut ja rauhoittunut.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keksustaan

Stressiä poistava ja rentouttava hoitokokonaisuus, joka sisältää lihasjännitystä laukaisevan 45min selkähieronnan sekä rentouttavan 30 min päähieronnan. 

 

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Rentouttava hierontahoito selälle. Hoito aloitetaan selän suola-mänty kuorinnalla. Tämän jälkeen selkä sekä niska-hartia alue hierotaan rennoksi havupuiden eteerisiä öljyjä soveltaen. Ihana metsäinen ja maadoittava hoito. 

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Hoito aloitetaan päähieronnasta (30min), jonka aikana käsitellään pään sekä niska-hartia decolteen alue. Tämän jälkeen hierotaan jalat polvista alaspäin (30min). Sekä jalkojen että päänhieronnassa hyödynnetään rentouttavia ja kehon energiapisteitä stimuloivia pisteitä ja liikkeitä. 

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Rentouttavan aromahieronnan eteeriset öljyt vaihtelevat vuoden aikojen mukaan. Aromahieronta on kehoa ja mieltä rauhoittava ja hieronnassa vaihtelee pitkät rauhalliset hierontaliikkeet, joiden ansiosta hyvää tekevät eteeriset öljyt pääsevät rauhoittamaan mieltä sekä kehoamme.  

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Kokonaisvaltaisesti rentouttava hieronta tehdään lämmitetyllä lappilaisella katajaa, mesiangervoa ja siankärsämöä sisältävällä öljyllä. Hoidon aluksi tehdään ihon kuivaharjaus uudistamaan ihoa ja tehostamaan öljyn imeytymistä. Hieronta ja öljy lievittävät lihas- ja nivelkipua. Lapin yrttien tuoksu puolestaan vie aistimaailmassa puhtaiden metsien äärelle. Täyttä nautintoa!

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Klassiseen kuumakivihierontaan pohjautuva rentouttava kokonaisuus päästä varpaisiin. Hoidossa samettisen pehmeät kuumat kivet tehostavat pehmeiden hierontaliikkeiden syvärentouttavaa vaikutusta. Hoidon lopuksi nautit rentouttavasta päähieronnasta.

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Rentouttava hieronta nelikäsihierontana, ainutlaatuinen rentouttava kokonaisuus, jolloin hieronta tapahtuu yhtä aikaa molemmilta puolilta, tämä on pakko kokea! 

Tee varaus Porvoon keskustaan Tee varaus Levin keskustaan

Ennen ja jälkeen hieronnan

Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa joten, ennen hierontaa juo vettä sekä vältä alkoholia. Älä rasvaa ihoa ennen hierontaa. Toivomme myös, että olet käynyt suihkussa hikisen liikuntasuorituksen jälkeen.

Vältä rasitusta sekä juo runsaasti vettä hieronnan jälkeen. Varaa itsellesi myös jotain syötävää.