Kohti kesää erikoispaketit

Yks on varma. Kesä tulee!

Vaikka tällä hetkellä monien meidän ajatukset risteilevät moneen suuntaan ja epävarmuutta on ilmassa. Pidetään itsestä ja toisistamme huolta. Lopulta kaikki kääntyy parhain päin. Tärkeä on pitää huolta itsestä, läheisistä ympärillämme.

Palatkaamme ajatuksissa tulevaan kesään!

Pian saamme nauttia hameista, keveistä kengistä ja auringon lämmöstä ihollamme. Kaivetaan kesätamineet varastosta ja aletaan innoissaan testata jo melkein unohdettuja kesäihanuuksia! Noh noh… Vaatteita sovitellessa kalpea, kuiva, laikukas ja karvainen iho paistaa peilistä.
Kyllä se on näin. Suurin osa meistä naisista painii tämän saman asian kimpussa kesän kynnyksellä! Siksi olemmekin koonneet valmiita ”KOHTI KESÄÄ” -paketteja, jolloin kesään valmistautuminen on puolta helpompaa meille kaikille.

Happy hands & feet 89 €

Geelilakkaus (kokokynnen 1 väri) minimanikyyrilla ja sekä varpaiden geelilakkaus (kokokynnen 1 väri) minipedikyyrillä. Hoidon kesto 75min

Off to holiday paketti 159 €

Sisältää detox kasvohoidon, kulmien värin ja muotoilun, minipedikyyrin (kynsien siistiminen ja lakkaus sekä jalkapohjien raspaus ja voide) sekä minimankyyrin geelilakkauksella. Hoidon kesto 2h.

Kehon kevennys ja kasvojen kirkastus 199 €

Paketti sisältää koko vartalon nesteitä poistavan vartalohoidon (vartalon kuorinta, nesteitä poistava naamio ongelma-alueille ja kosteuttava voide), jalkojen minipedikyyrin (kynsien siistiminen ja lakkaus sekä jalkapohjien raspaus ja voide) ja kirkastavan sekä syväpuhdistavan kasvohoidon. Hoidon kesto 2,5h

3 kuukauden sokerointipaketti 299 €

Koko vartalon sokerointi / vahaus (kaikki mitä haluat max 90min) 1krt / kk. Kun ihokarvoja poistaa säännöllisesti sokerin tai vahan avulla karvan kasvu vähenee ja hidastuu huomattavasti ja voit nauttia kesäpäivistä huolettomasti ilman sheivauksesta ärtynyttä ihoa! Hoidon kesto 90min / kerta.

Jos näistä ei löytynyt sopivaa löytyy meiltä muitakin Hoitokokonaisuuksia, tutustu niihin TÄSTÄ.